• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    ,,hledám holku, co nic nedělá, ale je ve všem nejlepší a ví co a jak má být. Potřebuju někoho, kdo má úplně holou prdel "

    Tak homofob už snad nejsi. Tady máš partnera - krize 2009 začala, rok poté sháněla první HPP práci reborna, pak našla, přišla o ní a pak v tom rozjetí krize prej nějak už ne a ne, nešlo to...a tak šla na brigádu za čtyřku a pak na pár let dělat něco jinýho a práci v oboru údajně zase až za vztahu s bývalým snoubencem, vybouchlo jí to kvůli kolegyni, a mateřská, zřejmě se hlavně kvůli tomu nevdala a nemá dítě nebo co, že měla v PMS z toho hysterák, tak jako že by nechtěla práci to fakt nepůsobí!! Právě naopak.

    Takže tady partner dle popisu: Jen tento měl trochu jinej obor než reborna, ta má takovej, ve kterym je sice trochu četnější možnost uplatnění, ale pojišťovací koje to hold nejsou:

    Atomový fyzik spí na ostrově | Týden.cz
    https://www.tyden.cz/tema/atomovy-fyzik-spi-na-ostrove_104420.html

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Hm, na mě to spíš fakt působí, že reborny tatínek automaticky předpokládal, že reborna nebude mít v těch 34 a 35 letech už dítě, tak jako její sestra... a neplánoval jí dát nic, tedy pustit po odchodu nájemníka do toho údajně ,,jejího bytu" , protože to bude buď sobec, jak tvrdila její maminka, nebo se spíš jakožto chlap ani nezamyslel nad celou posloupností, protože zřejmě nenechal rebornu do toho telefonu opět domluvit, že si hodlá ten rok dítě pořídit, přičemž už jen čekala na přestěhování a až jí ten progáč potvrdí, že si ji vezme, což se bohužel stalo až chvíli poté... pak jí vybouchla ta práce a mateřská a bylo to - asi afekt, jak psala G., jen se to tu setkalo s nepochopením...

    A jak jste tu reborně psaly, že je blbá, že straší nápadníky ze seznamky dítětem, tak asi to nechtěla hrotit a ,,strašit" dítětem bývalýho snoubence, co sice, když už mu bylo jak říkal skoro 40 dítě chtěl, ale asi nechtěla na sklonku toho štěstí a finále ,,strašit plány s dítětem" a suverénně plánovat, tak se nevyjádřila jasně... že chce byt na dítě, bez něj to asi nepude a nedá to a že už by ráda odložila kondomy a myslela na to měsíce a v práci už byla duchem na mateřský a vymýšlela práce na zkrácený úvazky a kočárek, ale nepoučila otce, kterej prostě jen opět jakožto chlap nechápal to její ženský uvažování, že se rozhoupávala jít do dítěte a nechápal ty obavy dnešních žen, jak se nějak zajistit, než si dítě pořídí, i kdyby pomocí rodiny
    , že žijeme v době kapitalismu a aby se podival, kde a jak by s miminem bez bytu mohla na 50 % skončit, kdyby vzal programátor do zaječích na Moravu potom...

    celý to tu působí jako: ,,co jsou lidi schopný udělat pro peníze, že by vlastní dceři bydlení a věno neposkytly na pořízení miminka a byt prodali, ale sama reborna to v prvním příspěvku psala spíš jako možný nedorozumění a neutočila na nikoho, jen prostě asi byla nešťastná a naštvaná, jak jí ti dva budoucnost zařídili a jako chlapi se nad jejíma myšlenkama, kam jako půjde si dítě s kym včas pořizovat ani jako chlapi nezamysleli - ale to nebyl její problém, tohle automatický mužský uvažování, který strachy a potřeby žen před mateřstvím vůbec nezahrnovali, hm?:

    ,, ,,co kdybych měla dítě" ... tím jsem myselela, jak myslí, že mám mít jištěný bydlení nebo že to pak sama s dítětem utáhnu,....ale on se ani nezamyslel nad posloupností a odpověděl do telefonátu o tom my bytě, co měl v plánu prodat: ,,Dítě, ale nemáš ho."

    Hm, na mě to spíš fakt působí, že reborny tatínek automaticky předpokládal, že dítě v 34 neměla a že už tudíž mít nebude, nenechal ji domluvit a s dovětkem ,,tak snad se postará tatínek" pak trval na prodeji bytu, tak vyřkl reborně dřív nebo později ortel, že mu dcera skončí skoro na ulici.

    Kdyby dal na rebornu, asi už by bylo vnouče s nějakym vidlákem ze seznamky, co by se chtěl nacpat do Prahy do reborniny vlastní nemovitosti jako sl. Lucie... zřejmě další Moravák. Ale snad to příjde...

    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Docela jsem byl zvedavej kdo prolomi to ticho :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Taky přeju hodně štěstí.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: No a my jen poprejem stesti, at si rozumite :).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Diky vsem za cenne rady. Zvlaste MOODYCAT:, vybral jsem tedy, poslal a vinarna sklidila uspech. Takze jde se na vino. ;o) Nakonec jsem nasel jeste jednu, bliz praci nam obema. Pobavil i nazev vinarny. https://www.restu.cz/vinarna-na-sikme-plose reference napisu po akci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: bezva. no, upřímně, tím by měl člověk začít, především pokud ví, že patří k nějaké takové skupině lidí.

    randěte zodpovědně, lidi!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: víš kolika kytičkám se ublíží při tvorbě piva?!!!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Tak to my jsme se uz shodli na tom, ze jime normalne. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: no a jestli uslyším řeči o lowcarbu, tak bohužel
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: To by bylo taky reseni. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: popravdě čeká mě podobná schůzka v tejdnu. to jsem navrhoval, to ještě šlo počasí. teď se na procházku přes liduprázdný centrum moc necítím. a už vidím ty ceny za lahev, praha není morava, abych dostal libovej irsai oliver do karafy.
    takže je rozhodnuto, pokud já nebudu vyloženě nechtít ven a jí se bude chtít, tak to vidím jedině na výčep a preclíky.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Ok. To je vlastne fakt. ;o)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Bud chlap, vyber co se tobe libi nejvic a navrhni uz to takto konkretne :).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Diky, vsechno to vypada moc dobre, poslu slecne na vyber. ;o)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Na brehu Rhony? Lokalita dle preference, je jich nekolik.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BURKHAR: Doufam ze ne, kdyztak mam plan B, prochazku po Praze s vykladem historie. ;o) Ono neco proste vyjde.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A nemají náhodou zítra všude zavřít?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Diky, meli jsme jit sem http://www.vinnyujezd.cz tak neco podobnyho. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam