• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Hele podnik, kde si muzes cepovat vina kolik chces nemuze bejt spatnej :D.

    Rande dobry? :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Diky, FYI predcilo to ma ocekavani. ;o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pretty Woman po Česku, jen čekej on si pro tebe jednou přijede nějakej ten Richard Gere s bytem, epickym nosem a v limuzíně, někam na louku na techno :)
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    REBORNA:

    Milá Reborno, kdybych neměla příležitost vidět palačinky a mimíse přistěhovalkyň, tak bych si myslela, že si tu z nás snad děláš srandu a zažila jsi něco nepříjemnýho buď v dětství nebo před stěhováním od tvého zřejmě už bývalého snoubence a nebo že to byla asi z Ovy zpět do Prahy fakt velice nepříjemná cesta.

    Nejsem doktor, ale tvůj současný stav dle tvého projevu na internetu působí jako nějaká těžce rozjetá pre-kopulační předejakulační předoplodňovcí předporodní právnická psychóza,..
    ... pravděpodobně manický syndrom způsobený nejen tvým náhlým vystěhováním fotrem a snoubencem
    ...a pročítání, co si máš počít a kam jít a to jako na potvoru z tragických příběhů vystěhovávání mamin s dětmi , co psaly na internetových poradnách,
    ...nebo tvýho domnělýho stěhovaní za účasti ,,negrů" a Rusů z okolních bytů, co tu maj a rozdíl od tebe všichni byty a mimísy, ale SPÍŠE JAKO ŽE TI SNAD HRÁBLO Z TOHO, ŽE JSI NĚKDE PÁR MĚSÍCŮ ŘEŠILA PRÁVNÍ RÁMEC POPISKŮ NA HOUSKÁCH NEBO ZPŮSOBU JEJICH KONTROLNÍHO OLIZOVÁNÍ v rámci EU za seniorní degustace ochutnávky čokolády a kape ti na právně-bytovej OPBH karbit z těch všech internetů nebo tý vší legislativy, co ti jak jsi psala o kolegyni šla jen z 98 %, zkus fakt ty Bohnice, tam to budeš mít, jak se tu psalo, fakt zadarmo a než aby tě chtěli odtamtud do 10 dnů mailem vystěhovat jako bývalý snoubenec a fotr zloděj tvýho bytu, spíš si tě tam dlouho nechaj a možná to ukecáš i na hájený pobyt a užívací právo k lůžku v Bohnicích těhu nebo pak s nějakým mimísem....

    Přestaň tu mystifikovat a děsit kvůli svý bezdětnosti a zhrzenosti maminky od dětí (a machrovat na ně, že ty jsi jako kůl supr trupr inženýrka, co má pod čepicí a nechtěla jsi se nechat jako že prozřetelně zbouchnout, než tě fotr zapíše do toho údajně tvýho bytu), přestaň tu děsit maminky, že skončej na ulici... pravdu tu měl CLOWNZEPPA, že vždycky je kam jít, tady třeba příklad MAMINKY OD DCERY, jejíž maminku muž zbouchl, drze podvádí a ještě svinsky vydírá, že když by ho chtěla napomínat nebo opustit, že je ASAP obratem vystěhuje, klasicky, ale jak vidíš, vejminek s brambory a zelím nebo bydlení v tý-píčku a krmení dětí eko-pránou bez manga nebo somrování na podložce na Andělu a zvracení tebou mimísovi kohokoli na mimísovu hlavu místo almužny a podání palačinek, až půjdeš bezdětná vesele z kalby ani vybírání kontejnerů s mimísem TÝ PANI TAK MINIMÁLNĚ rok nehrozí...

    ...tedy pak se sice možná jako samoživitelka místo pohodičky v kanclíku na zkrácenym úvazku leda tak sedře, žádná sranda a velká paráda, spíš jak výjevy z dokumentární série: ,,Díte mi zničilo život", ale co tobě, že by jí přišel od chlapa mail, že se má do 10 dní vystěhovat třeba kdyby řvala a brečela že přišla o práci a PMS a bla bla bla jí fakt nehrozí, ale má na to rok si najít nějakýho, kterýmu by maminka od dítěte nevadila a ubytuje ji ( i když tedy asi tlustýho a s odulym nosem, ale ten se dá klátit ,,na cibuli" s ubrusem zavázanym přes hlavu nebo v opačným koníčku zadkem k jeho obličeji, po tmě a aby mu nebylo vidět do obličeje... ale bydlení bude:

    trochu naděje a ne psychotický záchvaty o všech možnej vystěhováváních, co sis načetla, než tě fotr s bývalým snoubencem vysypali, když jsi chtěla mimíse, neděs ostatní, ne asi - pak nemůžeš čekat nic jinýho, než že si budou na tobě všechny léčit komplex, že přeci ty sis vystěhování asi zasloužila, že jinak by to nebylo možný:


    Kazuistika: Byt je jeho. Vystěhovat vás ale nemůže | Bankovní poplatky
    https://www.bankovnipoplatky.cz/kazuistika-byt-je-jeho-vystehovat-vas-ale-nemuze-36324



    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SHARKIE: *Sorry, některá individua, co nestihla vypadnout do 18 - 22 h, jsou tu nalíčený navoněný, se skříní plnou sexy párty hadrů, ale samy v temnotě v prázdnym tichym bytě v košilce, přitom maj bejt momentálně na párty, hrát si na 30 letý a vlnit se nebo spíš skákat mezi koloušema a zkoušet nějakýho opilýho nebo sjetýho nebo blbýho nebo snad už třebas i toho časky blbě žvatlavýho invazivního bytnatýho dredatýho vyhulenýho ,,negra" francouzskýho urvat na spolenčný život a mimíse, ale ,,ty toxický ,,žlutý vopice a rákosníci" a Prymula nám to zatrhli", tak to bylo teď na nyxu zase delší...

    ,, ze budes musiet tie naroky na chlapa trochu preskrtat.."

    + stručná verze: snad to bude po roce zkoumání seznamky přínosnej příspěvek:

    TO, ŽE chtěj nějaký hajzlíci nezávaznej sex nebo že SE CHTĚJ NĚJAKÝ ZOUFALCI A OBLUĎÁCI 30+ A ODLOŽENEJ ODPAD NEBO VESNIČANI Z DALEKA NA SEZNAMCE SEZNAMOVAT, NEZNAMENÁ, ŽE SI Z NICH SKUTEČNĚ MUSÍME NA TÝ SEZNAMCE hned NĚJAKÝHO VYBRAT A FAKT S NIMA CHODIT A PAK ŽÍT A V MYM PŘÍPADĚ PAK MÍT DOMA místo dítěte MALÝ BREJLATÝ TLUSTÝ QUASIMÓĎÁTKO s nějakým vesničanem nebo pražským pobudou.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

    ,,ze budes musiet tie naroky na chlapa trochu preskrtat"

    Nechci ti brát iluze. Ani elán do seznamky. Chce to zkoušet a nevzdávat,..ale: A bylo hodně váhání, zda to sem napsat. Už před měsícem. Tak se tu objevilo něco jinýho.

    Upřímně? Stejně jako věk reborny nad 35 je pro seznamování s bezdětnými bytnatými hubenými fešáky kolem 30 hendikep, i kdyby byla kdysi krásná a i nyní v šeru v párty hadrech vypadala na 26 nebo 28 (nebo někdy spíš jak 19 letý Joey z Přátel) ...

    ...sama asi víš, že i nemoc může být hendikep, i když je to blbý napsat takhle přímo, ale žádný okolky, žádná zbytečná blahosklonnost...

    Ty na tý seznamce klidně zůstaň. Třeba nějak nároky omezuj...

    Pro mě a nemocná nejsem, je seznamka po velký snaze o seriozní seznámení poslední dobou spíš temný nehostinný místo plný odložených ,,nedostatečných" nebo hendikepovaných, který žádná nechtěla - prostě co zbylo.

    Zatímco v kategorii 20-30 to krásou oplývá.. muži po 30 jsou prostě přebranej ODPAD. Oškliví, nějak problémoví nebo nemocní, co zbyly, že je žádná nechtěla...a jinak jen proutníci a sexuální loudilové, i když hezký, ale taky odpad...tedy pro ženu, co hledá vztah, chce normální život a stálýho partnera a kvalitní pravidelný sex a spol. bydlení a pak dítě a ne jen zábavu na pár nocí a pak každý měsíc jinýho a jen čekat u telefonu na někoho, kdo jen jak dostane jednu, jde přes seznamku prznit a zklamat další a tak dále....je to smutný, pro ženy nepříjemný, ale: Je to tak... realita seznamky - měla jsem to prvně v životě a toto je závěr...je to tam snad horší, než na nyxu...

    ...z toho vyplynulo, že reborna sotva se vloni vzpamatovala z rozchodu a pak jí někdo na popud hovad z nyxu napadl, pak jen propsala a prorandila loňskej rok se třemi kolouchy 26-28 a nic z toho... a že se radši letos po vzpamatování z uvědomění, jak jí někdo napadl plánovaně přes nyx, pak od léta radši tahala po klubech s Čechotaliánem (22) nebo po akcích s avatarem (off nyx 24), protože na seznamce každej mladej kolem 25 by ji chtěl fakt jako tu Stifflerku, jak se tu psalo a ti 30+ jsou fakt z 90 % odpad, prostě obludárium.

    Žádný okolky - reborna má na lepší a ví to i vytrvalí trollové, hejtři a i grázl nějakej, co ji dal napadnout... mohou tu psát cokoli, napadat ji, devastovat reborně sebevědomí, dělat si z ní třeba i legraci, ale že má na lepší než na odložence ze seznamek 30+. vědí a prostě není nutný, aby se scházela s nějakými humusáky a brala si za muže brejlatýho pupkatýho Quasimoda, co ještě bydlí za Prahou, JEN proto, že má hendikep takovej, že je jí 35 nebo 36 a nemá byt...

    Sem tam se vyskytne fešák, co by i po měsíci přijal žádost, ale jak ho začne žena víc nahánět a dožadovat se schůzky a vypisovat, často se vylekaj a přestanou reagovat. To tu někde bylo.

    To je TIP a velkej - držet frekvenci odpovědí - přílišný zájem je odradí, vyplaší a to tu reborna popsala, jak už tři tak naháněla, až přestali psát, lekli se a blokli ji.


    Přitom kdyby na schůzku nakonec šli, třeba by došlo ke vzájemný spokojenosti. Ale ona je předem v tom nadšení, že vidí na seznamce pěknýho, zavalila zprávama a odradila....

    A jak se ještě takovým zvýší zájmem sebevědomí, dojde jim, že maj asi oproti ostatním zoufalcům navrch, když je naháněj starší pěkný ženský jak šílený a tak se obratem začnou poohlížet jinde. po ještě hezčích a mladších, hajzlíci.

    Nebo maj jiný možnosti a vyberou si jinak a zdánlivě ,,lepší" mladší a po prvním nadšeném kontaktu, kdy si jen masírujou ego zájmem a psaním, stejně ze schůzky vycouvaj. Ale to je na seznamce běžný u všech.


    Ale ať už byla reborna hysterka 2x 20 min nebo ne, není na tom ještě tak, aby se musela probírat tím ,,co zbylo" a brát zoufalce ze seznamky, co jí osloví.

    Hledat životního partera stylem:

    ,,Tak ten by šel, ale..."

    nebo

    ,,Neni to zdaleka bývalý snoubenec, ale ten nos nemá tak hroznej jako ten druhej, co psal včera, no spěchám na mimíse, sem na ocet, tak já s ním tedy pudu, třeba na živo bude hezkej, i když na fotce není vůbec, třeba je jen nefotogenickej..." ( i když ty ne úplně hrozný je dobrý zaběhnout omrknout).

    ,,Jako neni až tak hroznej..."

    nebo

    ,,No kdybych ho vzala na kolo a dala mu dietu nebo mu nedala najíst rok, jak mini prásátku, co člověk nechce, aby mu vyrostlo a mučila ho hlady, třeba by těch 40 kg zhubnul a šlo by to za pár let, až nám bude 40..."


    NE! Hledat životního partera takto?! Někoho fakt z nouze, kde není ani špetka jiskry a obdivu a nadšení?? Fakt ne!


    Někdo že nechceš nebo nemůzeš teď ze zdravotních důvodů mít dítě třeba i ocení, naopak je zřejmý, že dle toho, co píší r. a další muži dnes často ani děti nechtějí..

    Ale doporučení dobře míněný by bylo hledat v tvym případě spíš staršího, co si to pak už určitě nerozmyslí.

    Zní to blbě, ale v podstatě: Hledat partnera co dítě nechce nebo rovnou neplodnýho - ale napsat tam - nechci děti je snadný, ale pak časem se ujistit, že ten muž děti nechce a nikdy chtít nebude.... a neopustí tě...zní to blbě, ale to je dobrý prověřit.. tak bych to udělala.. ..fakt někjakýho, kterýmu řekneš ,, mít dítě" a zhrozí se, že ani náhodou..nebo toho, co už dítě má a nechce další nikdy a ty si užiješ to jeho...


    Stejně asi r. prověřovala, zda jí pak kolouch zase nezdrhne zpět směr Prdelákovice, jako utekl po letech v Praze zpět na Moravu její bývalý snoubenec...


    ..a neber narážky s neplodnou Slovenkou zle... to spíš vypadá, že reborně nezavolal ten její avatar (off nyx, 24), že dostala zase nějakou negaci o penězích z bytu do SMS od ,,ZLODĚJSKÝHO" TATÍNKA a že viděla na párty bývalýho snoubence, opila se, probrečela pár nocí, padla na ni depka s bytem a s napadením a zklamání, jak se tu po ní vozily i ženský, jen se naštvala a servírovala to i na lidi, kterým to nepatřilo ...tobě!!

    Ten příspěvek BYL O TOBĚ, ale patřil jiným lidem, aby si uvědomili, jak hnusný jsou a jak křivdit umí ostatním...třeba holce, co měla mít po mrtvý babičce z máminý strany byt a to jakou kdo má hypotéku a co kdo kdy musel, kdo jak pracoval, kdo neděl VŠ a začal dřív a jak dlouho kdo platí nájem s TIM VŮBEC NESOUVISÍ, s tim že reborna měla slíbenej byt a byl po mamince její mámy, prostě s tim počítala, měla to slíbený, HODNĚ HOLEK OD TÁTY DOSTANE BYT, A NE že by byt dcery ještě sotva se ona rozhoupá na starý kolena na dítě, prodával a s tím, co jak tu dělali a měli ostatní, to, s čím reborna počítala a chtěla si i poctivě doplatit, to, co maj nebo měli ostatní tady, nesouvisí, to asi víš sama.



    JINAK TOHLE NENÍ TIP, ABY NĚKDO VZDAL SEZNAMKU.

    Ale jestli on nebude problém ne v tom: ,,ze budes musiet tie naroky na chlapa trochu preskrtat"


    Ale spíš V TOM, ŽE TŘEBA POHLEDNÍ SVOBODNÍ BEZDĚTNÍ HUBENÍ MUŽI S ÚZKYM NOSEM, JAKÝ BY CHTĚLA REBORNA, ani na tý její seznamce nejsou.

    Bývalý snoubenec reborny ani seznamku neměl a sotva ho nechala po roce jeho první holka, tedy jeho první a vážnější... tak ho obratem HYSTERICKY na nějaký párty urvala a drapsla pro sebe (naprosto uchvácená výskytem podobného zázraku na tom jejich psytrancu) reborna...

    A vyklubal se z toho nejen podle jejích měřítek krasavec, co DJuje psytrance, ale ještě programátor s bytem, co ji občas i na rukou nosil, tedy spíš jak malý dítě s ní byl a ona s ním..a věrnej a v podstatě dobrák, i když ji pak pod vlivem afektu MOŽNÁ DOST ZBRKLE A NE ÚPLNĚ UVÁŽENĚ NECHAL a mohl tomu tedy zkusit dát další šanci, jak se to reborně v další práci v oboru vyvine...až by se uchytila a byla zase fajn, což zřejmě celou dobu co v tý firmě pracovala, fajn byla,..

    Ale podstata:

    Co když není problém v nárocích, ale spíš v tom, že takoví ne perfektní, ale bežný požadavky splňující a normální hezcí pracující hubení MUŽI fešáci ani NEMAJ POTŘEBU SI PROFIL NA SEZNAMCE ZAKLÁDAT A VŮBEC NA ŽÁDNÝ NEJSOU?! (jen reborna tu už dáávno mířila na to, kde je hledat v reálu a tu seznamovací větu... a možná správně...)


    Protože: Co když není problém otravnosti kvůli nazadanosti reborny v REBORNINÝCH nárocích, ale spíš JE PROBLÉM CELOU DOBU (u vloni v práci za Prahou celej rok zavřený reborny v tom), ať už dokonalá je nebo si to jen myslí nebo ani nemyslí, ale požadavky si může řídit dle sebe a třeba nakonec uspěje, co když je celou dobu problém v tom, že takoví ne perfektní, ale běžný požadavky splňující, normální hezcí a ještě jako zázrakem volní VĚRNÍ pracující zdraví sportovní hubení MUŽI fešáci nekuřáci s úzkym nosem, co by třebas i rebornu chtěli a brali, ani NEMAJ POTŘEBU SI PROFIL NA SEZNAMCE ZAKLÁDAT A VŮBEC NA ŽÁDNÝ SEZNAMCE NEJSOU?!







    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    to vižejo

    A co takhle hledět si profilu JEN svýho, nechat rebornu už v přístupu k její poště, přátelům z akcí, pozvánkám, známým, co ji měli rádi (což nějaká jedna asi podmazaná ,,svoloč" SUB. zřejmě nebyla. aniž by byl důvod (generujíc tady její zcestný dojmy z jedný párty nebo cesty na párty z r. 2016 a nějaký JEDY a že se asi chtěla na ing. povýšit tim, že má jako zase ona mimíse, což by asi nikdo jinej nezvládl), nechat reborně do pošty přístup i k případným nápadníkům - vloni na jaře jich tu totiž měla asi 5 a nebejt zkurwenejch sobeckejch grázlů a NAPADENÍ A pak celý tý aféry, bylo by jich třeba pak víc a vybrala by si. Tak stačilo jí zakázat tohle auditko a ne kvůli nějaký otravný přistěhovalkyni, co ji tu taky pronásledovala a vyhecovala, NE drze celej server.

    Asi bylo jasný, co chtěla V TOMTO naznačit:

    ,,PŘESTAŇ MĚ LASKAVĚ OTRAVOVAT KRÁVOVINAMA, CO JAKO NABÍZÍM!! To ať si případně posoudí ten, koho bych si vybrala, že mám o něj vůbec zájem... na seznamce mam bloklý, aby mě neotravovali dědci a vesničani z tramtárie a taťuldové tlustonosí a muži tlustobřiší...

    Když ne ,,muži si vybírají ženy něžné, vnímavé, blá, blá blá, že SUB., nebo co jako si myslí TE. po 15 letech, co mě neviděla a 2 obědům o údajný nesnesitelnosti, když stejně zatím nikoho nemám, na stavy po ztrátě práce si dám asi už sakra pozor a pokusím se v PMS po případné ztrátě snad ani nebýt doma a prchnu radši preventivně do lesa, co nebízím vim a je to jedno a nemusim to psát, KDYŽ JÁ SI VYBÍRÁM."

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED:

    *,,vyřkl a podpisem prodeje bytu zpečetil reborně dřív nebo později ortel, že mu dcera skončí skoro na ulici."

    ORTEL - přeci jen tu na něj došlo, jen v jinym kontextu.

    Ona totiž reborna měla bývalýho snoubence na piedestalu jako svatej DJskej obrázek, ikdyž někdy na něm jakoby štípala dříví, ale tak to není - to jen někdy...


    ..to jsou u určitých typů naopak projevy lásky, že ta osoba toho druhýho už po letech bere ne jen jako svuj majetek nebo samozřejmost, ALE SPÍŠ UŽ JAKO SOUČÁST SEBE A SKORO SOUČÁST VLASTNÍHO TĚLA, tak se k němu jen chová ne bez úcty, ale spíš přímo a prostě automaticky a zcela bez okolků,

    ..měla ho evidentně tehdy jako jedinýho potenciálního manžela a oplodňovače s okouzlujícím nosem, očima a dostatečně ,,hubenými" a psytrancovými geny umožňujícími společné cyklo a opilecko- zájmy, milovala ho evidentně moc, a to i přes ten její kracho-práce hysterák a brala ho jako svou rodinu,
    ale tak nějak zřejmě tušila, že naopak z jeho strany to tak je vůčí ní, že by ji on bral jako svou rodinu, jen z části a TAK SE ROZHODLA SPOLÉHAT na svou rodinu biologickou a své bytové dědictví a doplacení bytu, což zní skoro rozumněji, než si pak případně těhu kupovat za pár kaček nebo pěstovat ve vejminku brambory se zelím a krmit tím i dítě..

    Co tu měla proti bramborám a zelím a proč je i z jiných důvodů nerada?? Reborna zřejmě ví stejně jako G., že jídelníček mamin s dětmi by se neměl skládat s brambor se zelím, ale poněkud plnohodnotnějších potravin, snad i občas toho PŘEDRAŽENÝHO MANGA, a to prosím i mamin odložených do vejminku, ve výživových tabulkách věda rozdíl nedělá - výhradně BRAMBORY SE ZELÍM ODLOŽENÝM TĚHULÝM NEBO MAMINKÁM A DĚTEM OPRAVDU POŽÍVAT NEDOPORUČUJE..A TO ANI VE VEJMINCÍCH s absencí pracovního uplatnění a školek, prostě výhradně brambory se zelím nedoporučuje, a to i bez ohledu na vzdálenost těchto vejminků od Prahy...

    REBORNA by pak zřejmě byla nucena nabrnknout si kvůli ubytování pro sebe a programátorova mimíse pak někoho dalšího S BYTEM, co by MOHL MÍT TLUSTEJ NOS A BŘICHO totiž, což by asi snad radši možná mimíse neměla, nebo nevíme...


    + někde tu byl příspěvek s větou rebornina tatínka: ,,neboj, ani s prací, chudá nebudeš.."

    Jen jaksi mužský uvažování opět zapomnělo na vaječníky, že reborniny plány coby osoby mimo jiné i s biologickym vzděláním nebyly v těch jejích 34/35 po VŠ i nějakých těch pár letech realizace, už plány pracovní a jak ,,bude nebo nebude chudá.."

    Ale spíš zřejmě evidentně spíš plány na pořízení dítěte a to by si pak leda mohla to údajný bohatství leda vycucat z mimísova prstu..

    ...takže úvahy jejího otce, že ,,neboj, chudá nebudeš." a hrnul se suverénně ,,výhodně" prodat ten ,,údajně její byt."

    Byly spíš v reborniných očích plána typu, jak si pořídit dítě, neumřít pak hlady a neskončit na ulici, když byt byl psanej na toho jejího druha, pak snoubence, co by ji pak klidně bez okolků vysypal, což udělal.

    Takže opět: Mužský versusu ženský uvažování, kdy asi otec i bývalý snoubenec reborny zapomněly na JEDEN ,,NEPODSTATNÝ" DETAIL...

    Že reborně bylo 34, táhlo na 35, ještě neměla dítě, ale bylo to už na spadnutí, že se rozhoupe, otázka měsíců nebo dnů, A ŽE TUDÍŽ TO POSLEDNÍ, CO MĚLY TI DVA ,,velitelé zeměkoule a bytových jednotek" zahrnovat do plánu jejích vaječníků a reborny na dalších 5 let, by byla NĚJAKÁ PRÁCE..

    ..ne, bylo to mimino!

    Takže ji měli nechat doplatit ten byt.

    Ať už byla reborna do bývalého snoubence zamilovaná sebevíc byl pro ni špíhlej a nosatej a v jejích očích ten pravej jedině on a milovala ho věrně k zbláznění.

    Tak jakožto vědecky STUDOVANÝ ČLOVĚK SE ZŘEJMĚ TEĎ ZAMÝŠLÍ PLNÁ VÝČITEK VŮČI VŠEM I HLAVNĚ VŮČI SAMA SOBĚ, že láska je i otázkou rozhodnutí.

    A že chlapů je všude pořád dost a že se hold na přání bývalýho snoubence, jemuž se nelíbily její scény a pláče v PMS po ztrátě práce opět v oboru a i to nadávání o bytě, i když pak byl zase klid,

    ale že se hold stejně BUDE MUSET ROZHODNOUT DŘÍVE NEBO POZDĚJI ZAMILOVAT DO NĚKOHO JINÝHO.

    A že měla za každou cenu řešit sebe a ten byt, aby si teď mohla s nějakým tím jiným dítě bez okolků pořídit.. takový vyčítání si lásky:

    ,,Jak já mohla bejt tak blbá a věřit mu, že já neřešila a nehrotila víc to doplacení toho bytu, kde jí teď mohla bejt, vždyť já mohla mít vztah prakticky s každym druhym, i sociálem nějakým počít, nebejt prachatýho snoubence co vytvořil před rodiči dojem mýho ubytování.."

    TÍM SE ČLOVĚK NEJVÍC PAK UŽÍRÁ, TÍM, CO MĚL.

    Sice věrný lásky dvou lidí a relativně velmi dobře dlouhodobě fujgujícího vztahu až na pár reborniných hysteráku, škoda.

    Ale bohužel je to asi tak, že láska/neláska a reborna si to, že byla vlastně zasnoubená a měla se ,,skoro" vdávat, může leda tak strčit za klobouk a toho se její mimís pak nenají ani do toho ona nebo potenciální mimís neubytuje a reborna v tom další vztah a rodinu nezaloží.

    Čím dál víc se to jeví, že SIBILLE, co krásný oči a nos rebornina bývalýho snoubence a jejich hubičky a objímání a léta obvykle krásnýho pohodovýho soužití ani neviděla a jaká škoda je toho, že by to třeba pak až by reborna sekla s prací a pořídila si mimno vyšlo a byli spolu až do smrti, neví...

    ...a tak je smutný, že má pravdu asi prakticky spíš SIBILLE, že náhradníka nalézt lze,

    a že krom destrukce vztahů v jedný rodině, kde se to rozšířilo ještě o nekomunikování maminky reborny a reborny a reborninou sestrou, co poněkud bezohledně k rebornině věku, kontu a možnostem a plánům na mimino, nechala tatínka byt prodat..

    ...a že krom toho, že kvůli rozvodu vlastních rodičů kdysi a rozpadu vztahu byla ještě úplně nevinná žena, co jen něco v mailech od otce a bývalého snoubence nepochopila a tak se logicky krom hroznýho neštěstí navíc na ně zlobila, byla ještě kvůli něčemu, co tu jen zmínila, někým plánovaně vlastně kvůli tomu znásilněná, pak ještě přišla o vysněnou práci a další zvířátko...

    ..
    Čím dál víc se to jeví, že měla pravdu SIBILLE, že náhradníka nalézt lze, ale že čím dál víc reborna žije ne v agonii z rozchodu, ale z toho s tím bytem.. ty bytový možnosti, protože do nájmu na matračku asi k reborně nikdo nechce nebo o tom ani ona v tom překladišti, kam jí po vysypání z bytu prskly, neuvažuje a tka je tam sama, jak zakletá...a v tom jejím bytě jinde a s úplně jiným průběhem po tom rozchodu, kdyby se do toho nemontoval ani její táta zadržováním peněz, ani lidi z nyxu vloni, krom jednoho ID kterýmu patřily její první příspěvky, by to třeba už celý bylo jinak... a sama by nebyla a už bydlela s někým jiným...

    ...KDYBY JEN BYLO KDE...

    ..ŽE OPRAVDU NEJSMUTNĚJŠÍ JE NA TOM, jak psala SIBILLE, možná fakt TEN BYT....

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ja bych vysinutou princeznu Rebornu spis nechal digitalne vyhladovet
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _BENNY: Princezna používá královský plurál :)

    Neuropatolog František Koukolík ve své přednášce Mocenská posedlost uvedl, že používání majestátního plurálu (lidmi, kterým to společensky nenáleží) je jedním ze znaků tzv. hybris syndromu – formy narcistické psychopatie - takže se to hodí i do diagnózy :)
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    _BENNY: opruz BENNY_ - ignore

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    _BENNY: abraka dabraka bum
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    mne se libi jak je inzenyrka Reborna tak uplne vylizana a blba ze o sobe pise v treti osobe a mysli si ze to vubec nikdo nepozna
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Naprostý a dokonalý
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: ,,vyřkl reborně dřív nebo později ortel, že mu dcera skončí skoro na ulici."

    ORTEL - přeci jen tu na něj došlo, jen v jinym kontextu.

    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    MA-GÓÓÓR
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: *

    Detail pozice | Kooperativa
    https://kooperativa.jobs.cz/detail/?id=G2-1510178111-aden_brand0&rps=77

    Jinak tedy pracovní nabídku pro rebornu, tu na práci v pojišťovně, zkusíme odeslat jejím kolegům studentům od naproti, třeba na ČVUT.

    Nebo na TU JADERKU...

    Schválně, co tomu klucí řeknou, ale hádam nějaký ofrňování, tak aby z toho zas nevylezlo: ,,Moc se netvářili." No zkusit to někdy můžem.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    ,,hledám holku, co nic nedělá, ale je ve všem nejlepší a ví co a jak má být. Potřebuju někoho, kdo má úplně holou prdel "

    Tak homofob už snad nejsi. Tady máš partnera - krize 2009 začala, rok poté sháněla první HPP práci reborna, pak našla, přišla o ní a pak v tom rozjetí krize prej nějak už ne a ne, nešlo to...a tak šla na brigádu za čtyřku a pak na pár let dělat něco jinýho a práci v oboru údajně zase až za vztahu s bývalým snoubencem, vybouchlo jí to kvůli kolegyni, a mateřská, zřejmě se hlavně kvůli tomu nevdala a nemá dítě nebo co, že měla v PMS z toho hysterák, tak jako že by nechtěla práci to fakt nepůsobí!! Právě naopak.

    Takže tady partner dle popisu: Jen tento měl trochu jinej obor než reborna, ta má takovej, ve kterym je sice trochu četnější možnost uplatnění, ale pojišťovací koje to hold nejsou:

    Atomový fyzik spí na ostrově | Týden.cz
    https://www.tyden.cz/tema/atomovy-fyzik-spi-na-ostrove_104420.html

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Hm, na mě to spíš fakt působí, že reborny tatínek automaticky předpokládal, že reborna nebude mít v těch 34 a 35 letech už dítě, tak jako její sestra... a neplánoval jí dát nic, tedy pustit po odchodu nájemníka do toho údajně ,,jejího bytu" , protože to bude buď sobec, jak tvrdila její maminka, nebo se spíš jakožto chlap ani nezamyslel nad celou posloupností, protože zřejmě nenechal rebornu do toho telefonu opět domluvit, že si hodlá ten rok dítě pořídit, přičemž už jen čekala na přestěhování a až jí ten progáč potvrdí, že si ji vezme, což se bohužel stalo až chvíli poté... pak jí vybouchla ta práce a mateřská a bylo to - asi afekt, jak psala G., jen se to tu setkalo s nepochopením...

    A jak jste tu reborně psaly, že je blbá, že straší nápadníky ze seznamky dítětem, tak asi to nechtěla hrotit a ,,strašit" dítětem bývalýho snoubence, co sice, když už mu bylo jak říkal skoro 40 dítě chtěl, ale asi nechtěla na sklonku toho štěstí a finále ,,strašit plány s dítětem" a suverénně plánovat, tak se nevyjádřila jasně... že chce byt na dítě, bez něj to asi nepude a nedá to a že už by ráda odložila kondomy a myslela na to měsíce a v práci už byla duchem na mateřský a vymýšlela práce na zkrácený úvazky a kočárek, ale nepoučila otce, kterej prostě jen opět jakožto chlap nechápal to její ženský uvažování, že se rozhoupávala jít do dítěte a nechápal ty obavy dnešních žen, jak se nějak zajistit, než si dítě pořídí, i kdyby pomocí rodiny
    , že žijeme v době kapitalismu a aby se podival, kde a jak by s miminem bez bytu mohla na 50 % skončit, kdyby vzal programátor do zaječích na Moravu potom...

    celý to tu působí jako: ,,co jsou lidi schopný udělat pro peníze, že by vlastní dceři bydlení a věno neposkytly na pořízení miminka a byt prodali, ale sama reborna to v prvním příspěvku psala spíš jako možný nedorozumění a neutočila na nikoho, jen prostě asi byla nešťastná a naštvaná, jak jí ti dva budoucnost zařídili a jako chlapi se nad jejíma myšlenkama, kam jako půjde si dítě s kym včas pořizovat ani jako chlapi nezamysleli - ale to nebyl její problém, tohle automatický mužský uvažování, který strachy a potřeby žen před mateřstvím vůbec nezahrnovali, hm?:

    ,, ,,co kdybych měla dítě" ... tím jsem myselela, jak myslí, že mám mít jištěný bydlení nebo že to pak sama s dítětem utáhnu,....ale on se ani nezamyslel nad posloupností a odpověděl do telefonátu o tom my bytě, co měl v plánu prodat: ,,Dítě, ale nemáš ho."

    Hm, na mě to spíš fakt působí, že reborny tatínek automaticky předpokládal, že dítě v 34 neměla a že už tudíž mít nebude, nenechal ji domluvit a s dovětkem ,,tak snad se postará tatínek" pak trval na prodeji bytu, tak vyřkl reborně dřív nebo později ortel, že mu dcera skončí skoro na ulici.

    Kdyby dal na rebornu, asi už by bylo vnouče s nějakym vidlákem ze seznamky, co by se chtěl nacpat do Prahy do reborniny vlastní nemovitosti jako sl. Lucie... zřejmě další Moravák. Ale snad to příjde...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam