Tak R. má prej údajně agresivní hysterie o nějakých penězích, hm, hm....Jestli to chápu správně, Reborna žila s druhem a poté už snoubencem v jeho bytečku, byli spolu skve společné domácnosti skoro 4 roky pak už, reborna chtěla ve 34 letech miminko, snoubenec pak taky, že mu bylo skoro 40, měli se brát, to ovšem v době, když, on pak už měl ale pronajatou jeho garsonku slovenskému páru, garsonku, co jak rok předtím řekl reborně, by nabyl před svatbou a žili spolu v bytě 2+kk nájemním a pak otec prodal rebornin 2+kk byt po její babičce z máminy strany a nenechal jí ho doplatit do milionu a pak ji ti dva chtěli během 10 dní vysypat z nájemního bytu obratem, když náhle přišla o práci a měla v PMS hysteráky, pročež ji ještě jeden z těch ,,zmetků" posílal na nějaký léčby, i když jí nic nebylo, což zřejmě věděli oba, otázka, čí to byl nápad.
No ono důvodů k rozchodu/rozvodu může být více..
Nicméně v návaznosti se tu vyskytla od jedné dětnaté přistěhovalkyně jaká si próza:
,,dobré ráno.. mam nějakou touhu to sem sdílet; o majetku a štěstí: Zenový mistr Ryokan žil vedl velmi prostý život v malé chýši na úpatí hory. Jednoho večera do ní zavítal zloděj. Brzy však zjistil, že ukrást se tu nedá zhola nic. Ryokan se zrovna vracel a přistihl ho. "Musel ses pořádně projít, než ses ke mně dostal," řekl mu, "a proto bys neměl odejít s prázdnýma rukama. Jako dar si vezmi můj oblek." Zloděje to zarazilo, přesto šaty sebral a zmizel.
Nahý Ryokan se posadil a pozoroval měsíc. "Ubožák," zadumal se, "škoda, že jsem mu nemohl dát tento překrásný měsíc."..jen tak, hezký den" jedním uživatelem oceněno.
Tak a teď si dáme z jinýho soudku - česká lidovka:
Reborní agresivní hysterie o PENĚZÍCH ZPŮSOBENÉ NEJEN DRAHYM MANGEM A NÁSTUPNÍ SAZBOU TAXÍKU 500,- a absencí oborové práce v krizi, ale zřejmě touto ,,ANTIKONCEPCÍ", O NÍŽ PSALA, že četla, když se měla stěhovat od bývalého snoubence a její byt byl prodanej, jinej by stál 4 násobek a měla se náhle místo svatnby a miminka stěhovat a nevěděla toho času čerstvě bez práce i podpory kam, TAK sotva se zvedla ze zhroucení, že to progáč fakt myslí váženě, že ji před svatbou fait kvůli tý scéně o práci vysype, i když den před tím už byla zase milá a v klidu, tak SE PORADILA S INTERNETEM, CO DĚLAJ JINÝ, co se maj stěhovat, i maminy a VYPADLO NA NI Z NETU I TOHLE:
Takže reborní příspěvek o nějakym, co prej vystěhoval maminku i s miminem, nalezen - voilá:
Jak vystěhovat přitelkyni
Od: ao* 21.04.14 18:52 odpovědí: 25 změna: 03.04.18 13:22
Dobrý den,
potřeboval bych poradit co mám dělat.
Před 8 lety jsem koupil rodinNý dům. Od začátku až do konce roku 2013 jsem v něm bydlel s přitelkyní a naším SYNEM. Od začátku bydlení jsem povolil trvalý pobyt přítelkyni a samozřejmě našemu synovi. Vztah bohužel skončil a soud mi taky určil výživné.
Přitelkyni jsem nechal čas na nalezení bydlení a nechal jsem JE bydlet v MÉM domě a sám jsem se odstěhoval ke kamarádovi kterému platím za nájem.
( TÍM ,,JE" MYSLÍ JI A JEHO VLASTÍHO SYNA A POUŽÍVÁ formulaci: nechal jsem je bydlet v MÉM domě, nikoli že by automaticky napsal V NAŠEM DOMĚ, to už o něčem svědčí, jako by jeho dům nepovažoval autmaticky i z části třeba poloviny i za dům jeho vlastního syna...)
Problém, přítelkyně nechce platit elektriku, vodu atd ...a to už neříkám o nějakém nájmu a samozřejmě používá syna jako nástroj na vydírání a říká že ji snad nevyhodím i s mým synem. A tak proč by se vystěhovala?
(ano, čteme dobře - on by chtěl v jeho domě po matce jeho dítěte, ženě, co mu 9 měsíců nosila a PORODILA DÍTĚ, aby mu platila v nemovitosti ve vlastnictví NÁJEM jako jeho nájemnice a cizí člověk - o tom v amerických romantických filmech o rodinkách a dětičkách nic nebylo, že...)
Teď otázka. Co udělat aby se odstěhovala? Napadlo mě že nechám odpojit elektřinu ale to jsem slyšel že by jsem narazil v naších zákonech.
Nehledě na to prý se semnou může soudit a získat na mě nějaké peníze za společné soužití. I když můj plat je dvojnásobný a prokazatelně do domu nic neinvestovala.
P.s: nejsem hyena ale vidím, že jinak něž násilím to nepůjde. A hlavně když příjde na to tak ona může jít k rodičům, ale ona nechce."
A ve volném čase doporučuju přečíst reakce těch lidí, třeba tu, aby on proto, že ona po mateřský nemá bydlení, jí syna dal odebrat a dát do jeho péče....
Sorry za OT, ale reborna dala příliš mnoho keců o tom, jak měla boyfrienda, pak už měsíc de facto snoubence a na čem vázlo po letech soužití programátora (42) a inženýrky (skoro 35) pořízení jejich mimíse, místo aby dohledala pak ten relevantní příklad, jak by taky mohla bez bytu od fotra dopadnout a mohla to sem dát a jen stručně...nechat okomentovat a pak jít se svym bytem, kterej už na rozmnožení s kolouchem ze seznamky nemá a na tom jí to SEZNAMOVÁNÍ A ROZMNOŽOVÁNÍ fakt třeba i kvůli bytu vázne A JE TO CELÝ O BYTU, co my víme, pak už jít ale fakt s jejím bytem do hajzlu, jak jí tu psali...
takže tady to je:
Zdroj:
https://www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/25366-jak-vystehovat-pritelkyni.html