• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SUBVERSION:
    RRELOADED:

    Protože první jsi psala ty jí! Takže ty profilu Reborny, ne ona tvýmu...jak tu psala, ani nejdřív nevěděla, kdo jsi a že je tu profil někoho, koho z akce zná nebo tedy s ním jednou jela v autě...

    Reborna si tu posteskla, že chce mimino a to jen svoje a že na seznamce nejsou v kategorii 35+ bezdětní muži a kulantně to, co měla možná na mysli: ,,V ŽÁDNYM PŘÍPADĚ SE NEBUDU STARAT O CIZÍ SPRATKY NĚJAKÝ CIZÍ ŽENSKÝ NEBO SE S NIMA VÍDAT a komplikovat si vztah, co už potřebuju aby konečně vyšel a ne skončil zase po 3 nebo 4 letech", zaobalila radši do slušný věty, že by asi dětnatí muži s ní dítě stejně hned nechtěli... na to ty jsi reagovala: ,,no protože by to dítě s tebou chtěl, tak jednoduchý to je... a něco o agresivních hysteriích o penězích a to odložený nevěstě (v drahym nájmu, která teď prakticky kvůli jejímu bývalýmu snoubenci a jeho schůzce s jejím vypečeným tatínkem a to kvůli jeho přítelkyni), nemá byt a skoro kde bydlet...

    ...Reborna slušně reagovala na někoho ve smyslu, že kdyby nejela řešit byt po babičce z máminý strany, k babičce z tátový strany, aby ta jejímu synovi zkusila domluvit A HLAVNĚ PŘED CESTOU do zahraničí si s ní potvrdit HLÍDÍNÍ MORČETE, do čehož se montoval reborny otec taky SMSkama, i když už to měla s babičkou domluvený, ŽE BY REBORNA TEN ZMÍNĚNEJ DEN SEDĚLA DOMA A ČEKALA NA TOHO JEJÍHO SNOUBENCE, třeba by si to ještě vyříkali a usmířili se a so rodiště by jí po tý její ztráte práce a PMS nebo whatever, nezmizel, kdyby na něj čekala doma, což je dost možný a velmi pravěpodobný!!

    Ale na to tys tu nevyžádaně na ni opět reagovala o nějakých tvých dojmech o Reborně, její osobě, vztahu nebo snad dokonce jejím intimním životě a vnímavosti a něžnosti, A TO JEN NA ZÁKLADĚ JEDNÝ JEDINÝ CESTY NA PÁRTY PRAHA-OSTRAVA, pak bez kontaktu na tý párty a pak jen spíš na základě cesty OSTRAVA-PRAHA, KDY nevyspalá a přetažená REBORNA MLUVILA NA SNOUBENCE A NE NA TEBE a nic nikomu nedělala!!

    A ten s ní pak bydlel další 3 roky!!

    Takže nevim, kdo tu na koho reagoval, zkazil MU Vánoce a společně s nějakými grázli i seznamování a mimo jiné i Vánoce...

    ...a podílel se když přišla na to znásilnění a kvůli tobě měla dojem, že v tom snad figuroval i její snoubenec, podílel na smrti jejího morčete...

    KDO NEVYŽÁDANĚ REAGOVAL NA KOHO!

    Jestli Reborna na tebe, nebo spíš ty na ni.

    A dotazy na akci, co se jí stalo, to už vrátit ani zachránit nelze....co Reborně provedli se vrátit totiž nedá a asi to budete muset spolu vydržet.

    I když Reborna tam nechce vidět nikoho z nyxí aféry a kazit si tak náladu a myslet na její napadení = takže tam nechce vidět bohužel ani tebe, což jde těžko...ale její reakce jsou jasný!!

    A abys jí blokovala profil je od tebe maximálně sobecký.

    Teď žádný akce nebudou, tak to půjde líp.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SUBVERSION: ,,Reborno, baví mě jak o mně vlastně nic nevíš, ale hodně tu o mně píšeš a děláš závěry. seš tajně na holky, nebo odkud je takový velký zájem o moji osobu?"

    Tak to píše ta pravá!

    Ty se sem přimontuješ do něčího znásilnění, místo abys Reborně buď pomohla s návratem toho jejího snoubence nebo když nemůžeš, tak pomohla se seznamováním a když ani to ne, tak radši místo anabází jaká asi je mimo akce Reborna (a že má asi dle tebe poruchu a to na základě jedný jediný cesty z Ovy, kdy jsi s ní mluvila sotva 5 min a jinak si tě, jak tu psala, celý léta nevšímala,) bys tu radši leda tak držela hubu nebo spíš klávesnici a nic jí nepsala, místo abys jí tu společně s ostatníma otravovala nebo jí pak kazila seznamování nebo udávala na policii kvůli příspěvku, kterej ani nebyl pro tebe, pro údajnej rasismus a ještě likvidovala její profil...

    Protože to tys psala prvně o Reborně, i když ji vůbec neznáš, ne ona o tobě.

    O tobě nepsala totiž ten týden Reborna, ALE BENNY_ A TO JAKO O ,,BLBÝ UKRAJINCE ZE SCÉNY, CO MÁ MIMÍSE.. A jak je možný, že jsi to jako ,,dokázala a REBORNA NE", tak ho naopak REBORNA usměrnila:


    ,,Pardon, musim ještě na něco do-odpovědět:

    _BENNY: ,,ja jenom nedovedu pochopit jak je mozne ze si byt a mimisa dovede opatrit kdejaka ukrajinka.."
    REBORNA:
    SUB. není UKáčko, ale Ruska...
    ,,...kolik má ruský klan SUB. bytů a kolik jich má ona a zda je byt její nebo z části její, jsme tu ještě nezjišťovali, takže ano, je to stále záhada...."


    Takže nedělej blbou.

    R. jsi byla volná, nic ti nejdřív nedělala, to tys psala první jí a tvoje rozumy o ní a otravovali ji tu neustále ONI !!

    a proto to všechno...

    Když nevíš, jak se máš chovat k obětem trestnýho činu a stavět jako ženská ke kyberšikaně žen nebo dokonce ke znásilnění, neměla ses tu tehdy vyjadřovat ty! Pak se nediv útokum Reborny, držela se velmi dlouho, ale sedět kvůli tobě na policii ji fakt asi naštvalo.



    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    chapu to tak, ze ted to mame z pozice vypravece, nebo to nechapu? :) kdo vypravi tenhle pribeh!
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NAVARA:
    RRELOADED:
    RRELOADED:

    A ne, i když se to tak na nyxu jeví, PČR v celym vesmíru není a netvoří ji jen ,,fízl VYHULENY_UFO", ale i jiný předtím asi nezaměstnaný ,,arogantní nuly",
    jako se někomu jevila asi nejdřív po netu (a možná mylně) Reborna, co tu psala jen v návaznosti na jinou diskusi, za což nemohla, jen pak kdysi něco už s nadsázkou a nebo z legrace, což asi někdo nepochopil, a pak sem vloni psala po rozchodu s dlouholetým partnerem o sobě , nikoli o něm, a mimo jiné nešťastná i kvůli svý situaci s bydlením (což jí ,,zařídil" na schůzce o jejím dědictví bytu po mrtvý babiče tak blbě a destruktivně její bývalý snoubenec s jejím otecem) a třeba než by se i tady chtěla a začla třeba i tady seznamovat, pokud by ji někdo pak nenapadl a nešel v patách a celý jí to nezkazil a to nejen seznamování, ale vztahy se známejma, práci, život jejímu zvířeti a další věci. A pak i profil.

    A věř, že to poslední, co by s ním, tím profilem a v jeho poště chtěla Reborna dále dělat, by bylo nadále se vzájemně otravovat tady s tebou nebo sem dávat nějaký nahý fotky, nebo snad si v poště psát třeba o plínách a Ruský federaci a Putinovi se SUB., nebo se SNOWWHITE NEBO s TEKKANNE. Nebo třeba s jinejma feťačkama, který kdysi dvakrát vyrazili od ní ze školy.

    Od toho ten profil fakt neměla! A to ani předtím, ani potom a jak tu psala, hned jak byla možnost premiovky zdarma, tě měla v dual ignore a kdyby u toho zůstalo, profil by měla nadále...

    Protože problémem tu nebyly vztahy se SUBVERSION, ty nebyly napjatý a nebyly do napadení Reborny a toho tady zjevně vůbec žádný! Takže Reborna neměla důvod reagovat na SUBVERSION a zřejmě pak už ani nechtěla, aby jí sem SUBVERSION něco nadála psala, o akcích a Indech, nebo předtím v návaznosti na Rebornino napadení, ani o ničem jinym!



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NAVARA:
    RRELOADED:

    Takže stručněji: Na policii zve policie, ale to proto, že musí a NE proto, že by měla důvod nebo že by chtěla, ale na popud toho, kdo jim to napíše, ať Rebornu pozvou podat vysvětlení příspěvku, takže na popud kohokoli, i kdyby ten, kdo udal REBORNU ZA ÚDAJNÝ RASISMUS a tedy nějaký nabádání k rasově motivovaným činům, byla záměrně nebo snad nechápavě SUBVERSION nebo třeba schválně ty.

    To už nech na policii, co si myslí, co z toho, co jim z obou stran ohledně nyxu přišlo, ve finále splňuje jaký náznaky něčeho a u koho a čeho vlastně.

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NAVARA:

    Na policii zve policie, ale to proto, že musí a NE že by chtěla
    , ale zve, že musí a to třeba nejdřív na popud toho, kdo jim po převozu tam příjde říct po měsíci utrpení a váhání ubrečenej a úplně na dně, de facto vlastně jen to, že mu někdo naboural profil a přišel předtím o práci a někdo mu naboural profil, umřelo mu proto všechno zvíře a jen tak během tý věty a jen na dotaz policie, o jakej trestnej čin vlastně jde, tedy: o jaký trestný čin se jedná a s čím vlastně pro pomoc s profilem přichází resp. je tam převezená, mimo jiné daná osoba ,,jen tak na okraj" na úvod řekne, aby to s tím profilem ten její problém, co přišla řešit, mohla ukázat, řekne ,,mimo jiné takovej nepodstatnej detail", že byla před tím, co se to stalo s tím profilem, což přišla řešit, ,, jen tak mimochodem" plánovaně zdrogovaná, uvedená do komatu a znásilněná,

    ...nebo zve na druhý straně policie na popud toho, kdo jim zase jindy napíše, ať Rebornu pozvou podat vysvětlení údajně rasistickýho příspěvku, takže na popud kohokoli, i kdyby ten, kdo udal anonymně REBORNU ZA ÚDAJNÝ RASISMUS ve formě nabádání k rasově motivovaným činům, byla záměrně nebo snad nechápavě SUBVERSION nebo třeba ty a i kdyby ten příspěvek vlastně nebyl rasistickej a ta osoba nebyla rasistka.
    A pak ve věci toho příspěvku se i na jinym oddělení ,,jen tak na okraj" policie dozví v tý věci jen tak mezi řečí o čem ten příspěvek je a o kom vlastně a proč, i to, že byla ta osoba obviněná z toho údajnýho rasismu vlastně předtím plánovaně přes ten server zdrogovaná a znásilněná, a proto ten jen v reakci na SUB. psala a že ten příspěvek nebyl rasistickej a ani určenej SUBVERSION...

    Takže policie zvát musí, a to i kdyby policie věděla, že ten příspěvek žádný nabádání k žádným trestným činům nebylo a rasistickej nebyl vlastně vůbec, když Ind není NEGR, CLOWNZEPPA JE BÍLEJ A SUBVERSION ani její mimís Rebornu vlastně vůbec nezajímá a jen Reborna nechce místo Pokojíčku bytovky nebo domy pro cizince...a jen nechce sdílet byt nebo lože a mít mimíse s nějakým Rusákem, (co byl za čárkou za SUB., o níž to vůbec nebylo), na což má R. plný právo!

    A taky dle toho příspěvku asi nechce, aby feťácký kedry kouřili a umřeli, a to i když jednu kvůli jejímu napadení nenávidí, ale i tak má ostatní ráda a myslí to s nimi dobře.

    Takže SUB. je ruská trapka s mimísem, co otravuje v seznamovací diskusi a ty jsi hajzl. A někdo tu zase patří do kriminálu.

    Ale to stejně není důvod nebo oprávněnej důvod, aby REBORNA měla bana na celej systém.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: Takže ty's byla pro své "epizodky" už i na policii - kam by tě nezvali, pokud by to ty náznaky nesplňovalo - a pořád ti nepřijde vhodné si na ty psychiatrii zavolat?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX: Takže REBORNA tu reagovala na nějaký příspěvky Sharkie a pak SNOWWHITE a tvýho varování si zatím evidentně nevšimla!

    A když už, tak má mít bana do týhle diskuse a SUBVERSION Rebornu a Reborna SUBVERSION v ignore...

    Tohle nebyl rasismus, byla to reakce na BENNY_ ho, sice v návaznosti na příspěvek SUB., že R. tancovala na nějaký akci s Indem, ale evidntně nic, co by patřilo SUBVERSION, která v tom příspěvku sice figuruje, ale ten příspěvek není pro ní, ale v rekaci na BENNY_ ho

    Rasistickýho na něm nic není, je spíš z části humorný, a není na něm nic, proč by měla SUBVERSION Rebornu popotahovat na policii pro údajný rasismus..

    Cl Z. je CLOWNZEPPA, co vloni posílal Reborně fotky se psem do pošty, ale pak si tu z ní dělal s ostatními legraci a Reborně něco cpal a nadával, jako první.. a tohle bylo de facto pro ostatní a vůbec ne pro SUBVERSION:

    REBORNA:


    Reborna, jak se zdá, na SUBVERSION nereagovala už vůbec a psala jen BENNY_ mu nějaký paradoxy a sarkasmy a dost jí nakrklo, že se do toho SUBVERSION opět montovala a ještě ji udala a popotahovala na policii pro údajný rasismus jen kvůli tomuhle:

    REBORNA:



    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, aby jí tam nepřipomínala nyx a nekazila náladu, pak odešla při jejím posledním přihlášení ve STŘEDU na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém a nemohla se dostat do pošty, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.

    a TVÝHO VAROVÁNÍ SI VŠIMLA AŽ POTOM z účtu jinýho!


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho nebo nějaký zločionce a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.

    Protože jak se tak zdá, ne že SUBVERSION nezajímá Reborna a její příspěvky, a to rádoby rasistický, ale naopak ve skutečnosti to Rebornu už SUBVERSION, co jí už nemůže nijak pomoci s jejím bývalým snoubencem nebo spíš škodit při seznamování, už REBORNu vůbec nezajímá, ani její ,,nation" a nereaogovala tímhle příspěvkem vlastně na ni, ani rasisticky, ani jinak:

    REBORNA:


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru kohokoli, jít do pošty a mít pozvánky na akce nebo se seznamovat a není jen zavřená v týhle diskusi.

    Předem díky!




    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    REBORNA přišla den PŘEDTÍM Z POLICIE, jak tu psala, z policie, kam byla udána pro její údajný rasismus, což je nesmysl a pak to tu další dva dny vysvětlovala, že příspěvek nebyl rasistický....

    Zřejmě zachytila poznámku otravný a na Rebornu už po několikáté útočící SUBVERSION o nějakym banu, co ji chtěla SUBVERSION na základě tohoto údajně rasistickýho příspěvku zařídit, protože ho vůbec nepochopila, že nepatřil jí, tedy SUBVERSION, ale jako odpověď BENNY_ mu.

    A chápala to jako hrozící ban do týhle diskuse, což by jí asi nevadilo a bylo spíše vysvobozením, i když jí tu několik IDs psal vloni, že maj radši s NAVAROU oba zůstat výhradně v týhle diskusi a neprojevovat se jinde, což ona neznámo proč dodržela...

    A psala ten den a dva dny po příchodu z policie odpověď SHARKIE a pak SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A údajně rasistický příspěvek v reakci na SUBVERSION a párty byl toto:

    REBORNA:
    SUBVERSION:

    Reagovala tím příspěvkem REBORNA: na BENNY_ ho, jeho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" a nereagovala tím příspěvkem vůbec na SUBVBERISON, která sem něco o párty psala neznámo proč a která nebo někdo jinej REBORNU kvůli tomu příspěvku udala A POPOTAHOVALA na policii pro její údajný rasismus.

    REBORNA:

    Takže REBORNA se tu k tomu vyjádřila a pak si psala se SHARKIE O POŘIOVÁNÍ DĚTÍ A JEŠTĚ musela reagovat na SNOWWHITE, co se do toho montovala a reagovala a to ve spěchu, a tak si varování a tvýho příspěvku asi a evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    A za to, že SUBVERSION považovala příspěvek REBORNY za rasistický REBORNA:, kterej byl reakcí na BENNY_ ho příspěvek, že reborně nechtěl údajně dát na párty ani ,,negr" , že SUBVERSION ho považovala za rasistický a udala ji na policii, považovala za rasistický ať už schválně nebo opravdu, za to reborna nemůže...

    Zdá se, že tu na SUBVERSION na její přání už nereagovala a psala BENNY_ mu a pak jen Sharkie a SNOWWHITE...nikoli SUBVERSION.

    A psala odpověď SNOWWHITE a tak si zatím varování a tvýho příspěvku evidentně vůbec NEVŠIMLA!!

    a KONČILO TO TU za ni tím, že napsala SUBVERSION, že je piča pičatá, co nemá chodit na akci, odešla při jejím posledním přihlášení na tu párty, tam se normálně bavila a pak už sem ani nepsala a pak až dostala náhle z ničeho nic bana na celej systém, a to aniž by sem cokoli psala dalšího, se sem nemohla náhle už dostat.


    Tak laskavě zprovozněte její účet a poštu, ať si může dát do ignoru NAVARU a BENNY_ ho a třebas i SUBVERSION a SNOWWHIE a dejte jí bana do týhle diskuse.

    Nebo pak případně do dalších podle potřeby adminů diskusí.


    Předem díky!





    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Vona totiž Reborna i přesto, že je ing., bude buď natvrdlá nebo viděla na firemním PC tehdy při práci v menším okně pro nyx, zřejmě jen část příspěvku, kterej jí tu od někoho opakovaně CYKLICKY chodil ..

    .. měla to asi taky v malym okně na PC při práci a NE na tom firmením smrtphonu, jak psala... tak si toho všimla asi později... a pak už byla i kvůli tomu bez práce a měla asi víc času se v tom šťourat...

    Ale i přes evidentní zpomalenost a její přitroublost to nepotrvá dlouho...

    ..a když jí tu CLOWNZEPPA psal něco s ME TOO a pak dával obrázky s jejím rozkopnutím PC s následnym odletem na jinou planetu...

    ...je otázka, kdy se to Reborně pospojuje... to ME TOO..

    a VYMYSLÍ TŘEBA místo typů pro seznamování spíš, když už je po tom nechtěnym ME TOO coming outu, spíš TAKOVEJ UŽ MOŽNÁ I ZÁBAVNEJ A HUMORNEJ PRANK jako bylo ,,HUMORNÝM PRANKEM" její napadení a znásilnění, TAK VYMYSLÍ NĚJAKEJ pro změnu ona.. TŘEBA PRANK:



    I was found on the party and drugged and raped, nobody helped me with that in the Czech Republic and the czech police?!! - ACAB!, please help with legislative and law support and help me on :





    Anebo má jiný starosti.

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: *čtení

    to tedy k tomu reakčnímu času...
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    JENDAZCB: Někdo třeba taky dělá při tom sezení a psaní na nyx mezitim i něco jinýho - třeba vaří čaj a uklízí na lince.

    Někdo třeba zase něco jinýho.

    Někdo zase tady dělá něco jinýho:



    Někdo jinej zase u psaní na nyx nebo jeho čtění dělá zase něco jinýho, že jo, různě:





    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    RRELOADED: Píše někdo, kdo dle vyhledávání na uživatele napsal už pres 20 OT do diskuze, kde je v záhlaví napsaný jako poslední věta "Seriózní diskuze." ? Jinak reakční čas 10 minut na přečtení nějakého posledního příspěvku není zrovna zázrak.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a proc to konecne neudelas?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    JENDAZCB: Nějaký typy pro seznamování?? Co doporučuješ?! Já třeba prostřelit si hlavu.


    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    jo, dal sis, ať jsi kdo jsi, skoro půlhodinu pauzu (mezi 0:30 a 1. hodinou). a co dál?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED:

    To nejsou ,,PRASATA", ZUULUU, jak jsi jim tu psala!

    To jsou nebezpečný ZLOČINCI !

    A ať už Rebornu sebevíc zajímal v celý marnosti na rady ostatních, neřešit nebo řešit už jen to, co se dalo řešit, takže podle ní už jen její profil a kdo do něj neoprávněně lezl a obtěžoval a urážel ji tu už dávno po jejím napadení a došlo jí proč, stejně to nebylo nic, s čím by si poradila chudák sama nebo jiné ženy z nyxu, co sem dávaj fotky nebo ženy ze seznamek jako slečna Lucie...

    To není nic pro rebornu a co by mohla nebo měla řešit reborna, ta rozumí s její VŠ leda tak, jak tu psali, jen olizování housek nebo překladům o EU legislativě čokolád a dalších pitchovin...takže KDYŽ CHTĚLA ŘEŠIT ÚPLNĚ JINDE UŽ JEN SVŮJ PROFIL, tak jako tak to dřív nebo pozděj musel za ní jinde převzít někdo, kdo si poradí s tím problémem komplexně a reborna a její profil, kterej chtěla řešit, je mu ukradenej...takže reborně nepomohl, spíš naopak, sorry jako...



    kriminální policie praha 5 - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...&source=lmns&hl=cs&sa=X&ved=2ahUKEwjMpNHHiZzsAhVRr6QKHcrrC7cQ_AUoAHoECAEQAA


    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NESKUTEČNÁ TOUHA mít pořád poslední příspěvek, že?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    princezna Rebornie. odsouzena k vecnemu prepisovani. trest bozi.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    GRANTORINO:
    RRELOADED:

    Sice dostaneš více odpovědí i přes použití náhledu (asi tak 10 a to by stačilo..).

    Každopádně asi chápeš, že nebýt tohohle auditka na nyxu a několika grázlů z něj, že by k reborninu napadení drogama a znásilnění vůbec nedošlo ..a že ať už na nějakou terapii Reborna potřebuje nebo ne, že primárně je nutno rešit příčinu, tedy to znásilnění a ty, co ho naplánovali a toho, kdo to udělal a mohl by znovu...

    ...takže tou příčinou není Reborna, co sem něco napsala a jinam dala svou fotku, ani tou příčnou není ta párty, na kterou jela a na nyxu se přihlásila k účasti na ní, ta párty, kde se stalo její zdrogování a znásilnění...

    Tou prapůvodní příčinou toho znásilnění a tý následně možná nutný potenciální terapie a co by se mělo řešit jako první, aby vůbec Reborna ani žádná jiná z nyxu na žádnou terapii nemusela a znásilněná nebyla, JSOU TI, CO TU TA ZNÁSILNĚNÍ DOMLOUVAJ, aby to nedělali....a Reborně nic nepsali .. nebo aby tu pokud možno vůbec nebyli...

    Takže Rebornu asi, když už jí i to připravilo o práci a pak jí to vše došlo, jak to bylo a úplně se složila a ještě jí pošlo morčátko, při pláči a šoku a po zjištění, že když má bundu, ale nemá v ruce papír z vyšetření, že jí s tim už nikdo a asi ani kriminálka nepomůže, PŘEPADLO ( i přes její částečně NE sobeckou, ale zejména o sebe se starající, výhradně o sebe a její vztah nebo O potenciáního náhradního snoubence a manžela), přepadlo ASI NĚJAKÝ CHVILKOVÝ SAMARITÁNSTVÍ, ŽE UDĚLÁ ASI PREVENTIVNÍ TERAPII OSTATNÍM ŽENÁM Z NYXU...

    ...A TO NE AŽ PO JEJICH NAHOZENÍ SEXY FOTEČEK A PAK JEJICH DOHLEDÁNÍ GRÁZLY Z NYXU A ZNÁSILNĚNÍ A TŘEBA NAFOCENÍ A VYSTAVENÍ FOTEK JEJICH ZHMOŽDĚNÝCH ZNÁSILNĚNÝCH TĚL NA INTERNET...

    ...ALE TERAPII PREVENTIVNÍ....

    Protože paralelně s tímto auditkem tu, jak r. psala, přes TE. a její příspěvky, našla R. auditko, KDE BYLO o napadení TE., kterýmu se TE. údajně ubránila a to auditko na nyxu se jmenuje ,,znásilnění":

    Takže na jedný straně si tu pičky z nyxu vypisujou o znásilnění a mezi tím i jedna O TOM, JAK BYLA NA PÁRTY A TAM JI ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL NĚJAKEJ S FOŤÁKEM NA KRKU...

    ...pak v dalším auditku je někdo z týhle diskuse, kdo zná ty, co tu perma útočili na Rebornu, a ten má na krku zrcadlovku a jezdí na stejný akce, na který krom dalších tří hudebních scén jezdí jako ,,náhodou" i Reborna...

    ...a pak tady na Rebornu někdo domluví jen tak ,,náhodou" znásilnění...a pak v jinym auditku z toho maj srandu...

    ...a úplně nezávisle na tom paralelně zase SYPOU jako ,,náhodou" DO AUDITKA ,,ZNÁSILNĚNÍ" DALŠÍ HOLKY STORIES O TOM, jak je ,,jen tak náhodou" někdo na nějaký akci, co visela i na nyxu, ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL...

    ...takže Rebornu možná, když se dopídila, co se jí stalo...přepadlo ASI NĚJAKÝ CHVILKOVÝ SAMARITÁNSTVÍ, ŽE UDĚLÁ ASI PREVENTIVNÍ TERAPII OSTATNÍM ŽENÁM Z NYXU...

    ...A TO NE AŽ PO JEJICH NAHOZENÍ SEXY FOTEČEK A PAK JEJICH DOHLEDÁNÍ GRÁZLY Z NYXU A ZNÁSILNĚNÍ A TŘEBA NAFOCENÍ A VYSTAVENÍ FOTEK JEJICH ZHMOŽDĚNÝCH ZNÁSILNĚNÝCH TĚL NA INTERNET...

    ...ALE TERAPII PREVENTIVNÍ....


    ....ABY SE TO ZNÁSILNĚNÍ TĚM ŽENÁM NA NYXU a přes nyx VŮBEC NESTALO, ,,kult falusů" nebo spíš sobeckejch zrůdnejch dementů netahal na rande pomocí nějakých obtloustlých ženáčů ani slečnu Lucii, co chce latináře a nedávali pak její fotky z rande na net...

    ...ani nedohledával ženy z nyxu a nedával je znásilnit nebo zdrogovat a znásilnit...

    Takže NE terapie po znásilnění (HNUSÁKY A SOBECKÝMI DEVIANTY Z NYXU, který obtěžujou ženy, co by se chtěli na seznamce nebo i tady seznámit), ALE SPÍŠ PREVENCE PLÁNOVÁNÍ TĚCH ZNÁSILNĚNÍ TĚMI TADY, prevence těch znásilnění přes nyx JAKO TAKOVÁ!

    Ty chytrá!

    Reborna totiž asi při pídění se po tom, co se jí vlastně stalo, narazila asi i na článek:

    sorry, nebude to přesně, ale odkaz najdu časem:


    ŽENY, POZOR NA NOVÝ FENOMÉN ZNÁSILNĚNÍ: MUŽI SI PO INTERENTU RADÍ, JAK TO UDĚLAT ,,SPRÁVNĚ" A BEZTRESTNĚ.


    Takže jsou chvíle, kdy to poslední, co přišlo asi Reborně nutný tu řešit, byly její stories s kolouši ze seznamky nebo co je on topic nebo OT!

    Ale pak se děsně naštvala i na SUB., co se tu do ní navážela společně s nějakým grázlem a tak jela stylem: ,,Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá."

    A vystřihla tu solidně xenofobní příspěvek a tak má kvůli nějaký dětnatý přistěhovalkyni místo omluvy a odškodnění ban, ale ten příspěvek NEBYL V ROZPORU S PRAVIDLY NYXU A XENOFOBIE A že R. nebo jeden z jejích rodičů nemá rád Rusy, není ilegální ani v rozporu s užíváním nyxu...a SUB. si ji mohla dát do ignore a nepsat jí a vše by bylo mezi nima dvěma už časem lepší.



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam