• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pink Panther - Inspector Clouseau Theme
    https://www.youtube.com/watch?v=JOs2jnB6fDo
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RRELOADED: díky
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA: Nemáš nic na práci?! Hleď si svýho.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    ARMADA:

    Objeví na základě někoho a dalších ID tuhle diskusi..

    ..v poště třeba taktně odmítne jednoho nápadníka z této diskuse a kterýho zná matně od vidění z nějakých párty z jedný ze 4 scén, kam chodí/jezdí, kterej jí psal do pošty a poslal fotky, doporučí mu nekouřit a popřeje hodně štěstí se seznamováním..jak tu psala Reborna...

    Objeví pak na základě toho znovu a povídá si s ním a dalšími...


    Napíše třeba sem, že se seznamuje a že Tinder asi nebude podle varování vončo... pak napíše známýmu známých, co jí tu něco napíše, stručně, proč je sama a jak se to blbě semlelo, za několika nedorozumění, kyž si jí snoubenec zablokoval a řešil s ní rozchod po mailu a to i její otec, co jí dlužil peníze z prodeje bytu, co chtěla aby mohla jít zachraňovat vztah se svou možná životní láskou nebo se jen odstěhovat do jinýho bytu, když ji muž opistil a jinej, tedy její byt, kam by mohola jít už byl tesně před tím jejím otcem prodanej, takže nedorozumění a ještě třeba s bytem, kvůli čemuž ji otec místo vydání peněz posílal za nějakými odborníky, jak tu napsala a když na to reagovaly nějaký ženštiny sarkasticky, že asi Reborně něco je, tak Reborna vtipně zereagovala, že to jo, že by potřebovala odborníka na hlavu, tedy KADEŘNÍKA, aby jí nabarvil pár šedivých vlasů, co jí kvůli tomu všemu na hlavě vyrašily, pak píše o seznamce, pak zareaguje na blbý poznámky a nějaký dojmy od ostatních ID, vysvětlí a dále ignoruje...

    ...usměrnila tu i ty, co do toho zatahovali i narážky na jejich labilní expřítelkyně a jednu slečnu a pak se vrátila co si tak pamatuju k tématu seznamování..


    ALE PRAKTICKY:

    BĚHEM TÉTO KONVERZACE, KDE SE JÍ JEDEN UŽIVATEL, CO JÍ OD VIDĚNÍ ZNAL, SNAŽIL I ROZVESELIT A ONA HO JEN ODMÍTLA A CHTĚLA MU POMOCT, SE JÍ ZASTANE...

    TAK ODVĚTÍ, ŽE JE JÍ TO LÍTO, ALE ŽE MLŽE JEZDIT NE JEN NA SCÉNU JEJÍ A RESPOKTIVE I JEJÍHO BÝVALÝHO SNOUBENCE, ALE ŽE PŘECI JEZDÍ I NA DALŠÍ.

    DÁ SEM SVOU FOTKU, NE NAHOU, ALE POMĚRNĚ SEXY, A TO JEN TAK, TEBO KVŮLI SVÉMU PŘÍPADNÉMU DALŠÍMI SEZNAMOVÁNÍ, KDYBY HO NECHTĚLA ŘEŠIT JEN NA SEZNAMCE, ALE ČASEM ZKUSIT OCLOVIT NĚJAKÝ MUŽE I TADY.



    PAK SE V UDÁLOSTI NA NYXU PŘIHLÁSÍ K ÚČASTI...

    Zažádá o pomoc s odvozem, z čehož je jasný, že jede sama... ale obvykle ji na akci maj lidi asi rádi jako měli před jejím rozchodem REBORNU A TO I LÉTA PŘED TÍM.... tak tom tam napíše,

    DOJEDE DO KEMPU, POSTAVÍ SI STAN...


    Dá si víno a tancuje...

    Pak k ránu, když už je tam asi tak jen 50 lidí a to povětšinou páry, jak psala Reborna, si dá trochu alkoholu na zahřátí a trochu se opije..... náhle ucití ze zadu slabý píchnutí... pak jí mladík líbá a ona na něm visí.



    NO A NAJEDNOU SE PROBUDÍ POZDĚJI NA KRAJI LESA POZVRACENÁ S VYHRNUTYM TRIKEM A ROZEPNUTOU PODPRSENKOU, vůbec netuší, co a proč a s kym se stalo, napíše pro bezpečnost bývalýmu snoubenci a zavoá mamince, protože je daleko od domova a má strach a že ji někdo pak okradl z taštičky, co ji z opasku sundal pachatel, o všechny peníze, co potřebuje na jídlo a cestu zpět do Prahy A NORMÁLNĚ SI VZPOMENE PAK POSTUPNĚ NA SKORO VŠECHNO..

    ...A TO JAK BYLA ZNÁSILNĚNÁ.

    to by ji až tak asi netrápilo, ale spíš zda by tam nedorazi někdo další, i dkyž mladíka a na co se jí ptal a na sexc by si vzpomněla, takže by jí to, že k něčekmu došlo a to pokud s jedním a tímto, by ji nevadilo, kdyby byla single, i když sex nechtěla, protože měla prokazatelně na seznamce kontakt s mladíkem, ,,CO BY JÍ TO RÁD UDĚLAL, KDYBY MĚLA ZÁJEM, takže by ji asi ,,těžko tak svběla", jak tu psali, aby šla s nějakým technařem sama od sebe mít nezávazný sex do lesa, pokud by nebyla pod vlivem alkoholu, ale to ani to ne,

    protože VŠICHNI VÍ, že Reborna se svým snoubencem pila a to i pak sama a byla na několika párty a stejěně i přesto že opilá toho času žádný sex s nikým z akcí neměla a UŽ VŮBEC NE TAK DALEKO OD SVÉHO DOMOVA, KDE BY UŽ EVIDENTNĚ NEBYLO MOŽNO VE VZTAHU S DANÝM MLADÍKEM PAK V PRAZE POKRAČOVAT A OPAKOVAT TO NEBO SE VZÍT A MÍT MIMÍSE A BYDLET SPOLU!!

    takže by ji asi ,,těžko tak svrběla", jak tu psali, aby šla s nějakým technařem sama od sebe mít nezávazný sex do lesa, pokud by nebyla pod vlivem DROG, co jí někdo lehce opilé v nestřeženém okamžiku v davu zezadu píchnul !! a ty si fakt sama nevzala ani nemohla, všichni ví, i její maminka i její bývalý snoubenec, co s ní roky žil, JAK TU PSALA, že REBORNA ŽÁDNÝ DORGY NEBERE, natož pak nějaká psychedelika jako ketamin, GABu a podobně, a to i proto, že ji před tím naopak JEJÍ PŘÁTELÉ A TĚCH MĚLA REBORNY KDYSI TOLIK , že si to ubohoučká SUB. ani SNOWWHITE ani neumí představit, tito její hodní přátelé ze scény před tím naopak VAROVALI, aby to nebrala a rozhodně by je nenapadlo ji napadt nebo znásilňovat...

    To totiž přátelé, nebo NĚKDO, KDO CHCE MÍT TITUL a taxonomický zařazení jako: ČLOVĚK A MUŽ a pohybovat se v lidský společnosti na svobodě, rozhodně nedělá!!

    A Reborně podle mě spíš vadilo, jak jí tu ti, co to domluvili, pak pronásledovali, aniž by věděla, že šlo o ně...a že přišla o práci a že když na vše přišla se zhroutila a odneslo to úplně nevinný zvíře, co jí když jak ubrečená troska seděla po napadení a zneužití jejího profilu celý noce hladová nad nyxem a nevěděla si radi, co má dělat, POŠLO.

    A Reborna asi nechtěla tehdy na akci tahat policii, když si nějak zatím přesně na nic nepamatovala, co s vlastně stalo a rozpomněla se až později a jen sem něco dala na nyx jen tak, ne že by chtěla znát pachatele... Ale teď už asi chtěla vědět, PROČ, proč vlastně a kdo přesně s ní v lese byl...a hlavně důvod, proč zrovna jí a to jen teprve na základě asi 5 příspěvků známýmu jejího bývaolýho snoubence, kterej už ani nebyla toho času několik měsíců on line na nyxu, proč by jí tedy někdo úplně cizí, kdo ji ani jaká jinak a ne jen po rozchodu je, NEZNÁ, PRO BOHA NĚCO TAK STRAŠNÝHO UDĚLAL.

    ..a ještě měl žaludek jí sem dál něco psát a tak když ona regaovala a už to bylo vyřešený - jak s dojmy o její psychice od úplně cizího člověka, tak tedy s bytem, kvůli kterýmu se řešila její psychika, což popsala, a chtěla se jasně vrátit k seznamování a psala JASNĚ TOMU UŽIVATELI:

    Tak už toho nech a aby na ni v tý věci ostatní už nereagovali...

    Tak stejně reagovali a psali jí tu blbosti a provokovali k reakcím, nejen kazili vztahy s dalšími známými nebo lidmi, k nimž byla předtím neutrál... nebo okolím z akcí na 4 hudebních scénách a nebo i někým z kol, kdo je na nyxu,...A NE FAKT TÍM NEMYSLÍM SUBVERSION, ANI ŽE BY SE NA KOLECH CHTĚLA REBORNA SEZNÁMIT A MÍT DÍTĚ SE SUBVERSION iným mimísem!!

    ...ALE HLAVNĚ PAK KAZILI I PŘÍPADNÝ SEZNAMOVÁNÍ ....

    Třeba si totiž Reborna myslí, že i když p tom, co přišla o snoubence, se kterým léta bydlela a o byt a že i když jí nějaký kreténi, svině a grázl z nyxu dali najít, zdrogovat a nějaký hovado ji na párty znásilnilo, A ŽE SE JAKO TEĎ VÍ, ŽE REBORNA MĚLA SOULOŽ V LESE S NĚJAKÝM MLADÝM pravděpodobně TECHNAŘEM...

    ....ať už chtěnou nebo EVIDENTĚ VŮBEC JI NETUŠÍCE A NECHTĚNOU....

    Třeba si totiž Reborna myslí, že to NEMUSÍ NUTNĚ ZNAMENAT, ŽE BY SE S NÍ UŽ JAKO KVŮLI TOMU NECHTĚL NĚJAKEJ MLÁDENEC Z NYXU KVŮLI TOMU UŽ SEZNÁMIT...

    a MÁ POCIT, ŽE BY TU PROFIL MĚLA MÍT, I POŠTU I MOŽNOST SE SEZNÁMIT, a že by spíš měli jít nějaký zmrdi a idioti do kriminálu, nebo jí dát alespoň bana do týhle diskuse a než se to vyřeší UŽ POKOJ!!

    a TO prosim pěkně i SUBVERSION a ne jí sem jako předtím něco psát a mít na ni blbý narážky a nebo jí ještě drze dát banovat ne jen diskusi, ale celej PRIOFIL...

    NOHLA SE JASNĚ VYJÁDŘIT, že má zálusk, ta ruská nádhera, ji kvůli svý existenci a vztahovačnosti, když to Reborna ji evidentně nechce jen na akci ani tady v diskusi už vidět ani znát, zařizovat bana ne do diskuse, ale na celej Reborny profil a její přístup k akcím, známým, pozvánkám od nich a svým datům a k poště, ne?!


    Tak výše máš pro kámošku návod.





    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ARMADA: Ja uz sex nemel tak doouho, ze by se mi to taky hodilo. A jeste bych usetril za drogy! :D
    KULA
    KULA --- ---
    RRELOADED: no v tvém případě to nebude kriminál ale léčebna. Nebudeš první ani poslední a pak taky vylezeš ven. Vyspaná, orientovaná, nezdrogovaná etc..
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ARMADA: Made my day!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Jak se to tak stane, že si vás někdo vytipuje, potká, zdroguje a znásilní? Ptám se pro kamarádku, pochopitelně
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    A co kdybys šel do hajzlu stejně jako NAVARA A SUBVERSION, co je stejně zadaná a má dítě a nemá tu co dělat?!

    Ty chceš bejt přeci, jak jsi někde psal, single,, ne?! Tak co sem lezeš?!



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    REBORNA je oběť nyxu, i když NYX za to nemůže, ale asi chce svůj profil.

    ,,Co za tím udělat tlustou čáru, poučit se z chyb a začít znova?"


    Ale to se v ideálním případě dělá tak, že se ten člověk poučuje pár let V KRIMINÁLE, když ho pustěj, udělá se tlustá čára, on poučen už to nedělá, na serverech už nic takovýho nedomlouvá, další ženy nenapadá, nezdrogovává a neznásilňuje, neobtěžuje je pak do prácea když na to příjdou, jako evidentně až letos REBORNA, nezabíjí jim přes mučení v diskusi pak nervy a pak i následkem toho i jejich zvířátka.



    KULA
    KULA --- ---
    RRELOADED: a co někdo cizí, mimo maminku, mimo nyx? Někdo úplně neutrální? Seriózně. Jednou řekni, že to zkusíš a místní Tě podpoří.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    Tak Reborny rodina má konflikt kvůli tahanici o ten Reborny prodanej byt.


    Reborna se baví s maminkou, která má jakožto žena staší generace ke znásilnění zřejmě přístup, že se o tom nemluví a že řešit to je tabu, že je lepší to neřešit a nemluvit o tom a dělat jako by nic.

    Což by spíš podle mě nejednu modrní ženu a oběť takovej přístup naopak pobouřil a k tomu to řešit vyprovokoval...

    Ale TADY BYLO NA JAŘE NĚCO O TOM, kdy REBORNA PSALA, že chtěla chudák jen řešit, co se dalo dokázat, tedy jen neoprávněný napadení svýho profilu..

    Reborny tatínek s Rebornou kvůli jeho zlodějině bytu nemluví, ale zjevně je to praktický člověk, co než aby REBORNĚ OSOBNĚ POMOHL, jí odkázal buď na kriminálku nebo aby nechodila na nyx...

    Ale jak jako pomůže reborně nechodit na nyx, ale chodit po tom tady mezi jeho uživatele jen osobně?!!

    To bude asi ten paradox.



    KULA
    KULA --- ---
    RRELOADED: já myslím, že si vymýšlíš Renato.
    Hele, co si zkusit získat nějaký nadhled? Tohle přeci nemůže bavit ani Tebe. Jsi nevyspalá, nervózní, nasraná, imho i zklamaná. Co za tím udělat tlustou čáru, poučit se z chyb a začít znova?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    Tak to ani náhodou, kdyby SUBVERSION NEŠLA k REBORNĚ, tak ta by zřejmě s ní, ani s TEKKANNE už nikdy sama od sebe nepromluvila ani SLOVO!

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SUBVERSION:

    ,,já jsem teda pčr nevolala.. nicméně pokud mi bude nadávat i nadále, tak se jim ozvu." ALE REBORNA NA POLICII OHLEDNĚ PŘÍSPĚVKU, KTERJE BYL V REAKCI NA BENNY_ ho a ne na tebe a ani nebyl rasistickej evidentně podle toho co píše byla.


    ..samozřejmě je mi jí hrozně líto" - NE, není, to by ses tu nevysmívala a nepsala si společně s IDs, co domluvili její nalezení, zdrogování a znásilnění - a pokud bys to nejdřív nevěděla, mohla ses od toho distancovat později a je už na Reborně jakožto oběti toho trestnýho činu, jak by se nadále k lidem z týhle diskuse, nebo k tobě stavěla.


    ,,ale takto prostě to tu funguje" - ne, nefunguje - TO JEN TEĎ KVŮLI TOBĚ, ŽE JSI VZTAHOVAČNÁ A VZALA SIS PŘÍSPĚVEK REBORNY NA SEBE A UDALA JI TY NEBO NĚKDO JINEJ NA POLICII A REBORNA SI MYSLELA, ŽE TAM MUSELA A ONA A PRO NI JEJÍ MAMINKA, CO MĚLA ODJÍŽDĚT, KVŮLI TOBĚ A PŘÍSPĚVKU, CO NEBYL ANI RASISTICKEJ A ANI PRO TEBE, ALE V REAKCI NA BENNY_ ho, což ti tu psali.

    ,,kdyby mi někdo házel do schránky dopisy s názvem Vypadni nebo Pošli fotky svého svlečeného mimise, tak to asi také řeším. hm?" - ale NEHÁZÍ!

    Reborna měla mít byt na P-5 a ne tam, kde bydlíš ty! A Reborna komentovala rezidenci Zahálka a Rusy na P-5 a to muže kolem 30-35 let, se kterými logicky nechce bydlet ani s nimi mít děti.

    A jak se staví ke skupování bytů v jejím městě cizinci a zda chce, aby se tu stavěly byty pro cizince a bouralo proto nějaký její oblíbený másto, jak se k tomu Reborna staví a reaguje v tý věci na ostatně je čistě její věc.

    Tebe ani tvýho mimina se to netýká.

    A ani příspěvek o vlezlých ruských kurvách TEDY RUSECH VŠEOBECNĚ NEBYL ADRESOVANEJ TOBĚ, PAK ŠLA REBORNA JAK PSALA NA PÁRTY, CHOVALA SE TAM ZCELA NORMÁLNĚ A VESELE TANČILA, JEN ti napsala smírčí větu, že jsi piča pičatá, což je docela VTIPNÝ, ALE DRUHEJ DEN MĚLA BAN NA CELÝ SERVER A TO KVLŮI TOBĚ!




    ,,Pošli fotky svého svlečeného mimise, " tak to POZOR.

    NAVARA tu příspěvěk, aby uživatelé z tohoto AUDITKA, KTERÝ SE CHTĚJ SEZNAMOVAT, DÁVALI FOTKY DO SVELČENÝCH POSÍLAL REBORNĚ.

    Ale na tebe nějak asi zapomněl.

    Pokud se totiž TY NEBO TVOJE DÍTĚ NECHCETE SEZNAMOVAT nebo sem na popud NAVARY TAKY DÁVAT SVOJE NAHÝ FOTKY, což ti asi napsat zapomněl, i když REBORNĚ PODSOUVAL I PŘES JEJÍ NEZÁJEM O TO ASI 10 X, PAK JE OTÁZKA, PROČ V TOMHLE AUDITKU JSTE A PROČ JSI TU TY A PROČ CO PSALA REBORNĚ A ÚTOČILA NA NÍ nebo si z ní dělala legraci - opravdu jsi NEMUSELA A ZŘEJMĚ NEMĚLA.




    ,,Teď za mnou Reborna chodila na akci a křičela na mě ať vyřeším ten její banán/ domluvím to s Nyxem.
    Nevím co bych teda Nyxovi měla říct. Že se už bude chovat důstojně? "

    Reborna s tebou mluvila klidně a kričela při odchodu proto, ABY JSTE SE STYDĚLI/ Y A DALI JÍ POKOJ!! a to i na nyxu!

    Reborna je oběť druhýho nejodpornějšího a nejzávažnějšího trestvýho činu po vraždě a t jen tak pro srandku králíkům z vrtochu několika uživatelů této diskuse a minulý týden se kvůli tobě asi nemohla z ničeho nic dostat ne jen do této diskuse, ale NA SVŮJ PROFIL A DO POŠTY A KE SVÝM DATŮM, jen kvůli tvým dojmům o její politický orientaci, která ti může bejt ukradená.

    Tak se nediv. A CO TI JE JAKO DO TOHO, JAK SE REBORNA CHOVÁ K ŽENĚ, CO NA NÍ ÚTOČILA SPOLEČNĚ S PACHATELI DOMLUVENÍ JEJÍHO ZNÁSILNĚNÍ:

    Jak to vyřeší a jak se s tím vyrovnává a jak jí vadí, že musela na policii kvůli nějakýmu jejimu domnělýmu a rasismu a to kvůli tobě ještě paradoxně ona jakožto oběť na policii, jako by něco udělala ona.

    A pak má ještě místo bana do týhle diskuse kvůli tobě mimo provoz profil a poštu.


    ,,teď si představte v tom smutku a halucinacích žít třeba 10 let, bez kamarádů a normálního lidského kontaktu."

    Hm, smutný PŘÍBĚH:

    V tomhle to má REVBORNA na rozdíl od slečny z tvýho příběhu lepší v tom, že kámošů nebo spíš známých, se kterými mohla někde pokecat pár měla, ještě jak tu psala cyklo-kamaráda, co jí byl oporou i při jejím napadení a poskytl jí pomoc s profilem i při aféře na nyxu..

    A že se např. SE SNOWHITE, CO JÍ TU PSALA, ŽE BY ASI NEBYL REBORNA bůh ví jak velká její kámoška a možná ani s tebou REBORNA VŮBEC KAMARÁDIT NEBO BAVIT NECHTĚLA.

    Protože nechce na akcích řešit ani ÚCHYLÁKY Z NYXu A PŘIPOMÍNAT SI TO ZNÁSILNĚNÍ a kazit si náladu, ani tebe nebo SNOWWHITE a ani se podle toho, co sem psala, KVŮLI TOMU TADY NA JINÝ AKCI ANI NEBAVILA SE SVOU DŘÍVĚJŠÍ SPOLUŽAČKOU A ČÁSTĚČNĚ KAMARÁDKOU TEKKANNE.

    A to nejen kvůli JEJÍMU NAPADENÍ PŘES NYX,

    ale jednoduše proto, ŽE možná po nějaký blbý zkušenosti kdysi s jednou záludnou zlou ŽÁRLIVOU KRÁVNOU NEBO PO TOM TADY, kdy viděla, jak jsou schopný se jejímu domluvení napadení přes nyx jsou schopný škodolibě pošklebovat i ženský, už ŽÁDNÝ KÁMOŠKY možná ani NECHCE, možná pak jen pár žen ze školky, až bude mít mimíse....


    ....nebo jednoduše proto, že při chození od rána do večera do práce a péči o domácnost a sportech a akcích s bývalým snoubencem neměla ani na žádný kámošky čas.

    Takže třeba nemá nebo ani nechce mít kámošky jednoduše poroto, že má pár známých,

    JE TU V AUDITKU O SEZNAMOVÁNÍ A HLEDÁ NÁHLRADNÍHO MANŽELA, CO JÍ UDĚLÁ DÍTĚ, BUDE S NÍ BYDLET A SNESE PŘÍPADNĚ I JEJÍ BLBOU REKACI NA ZTRÁTU PRÁCE V PMS a nezdrhne jí jen tak a to před svatbou do rodiště, i když už její byt je prodanej a nesla následky...


    (Takže hledá CHLAPA A NE TEBE - ty ruská nádhero - SORRY, ALE PO TOM TADY A TOM NAPDENÍ A JEŠTĚ POPOTAHOVÁNÍ NA POLICII A ZABLOKOVÁNÍ PROFILU CELÝHO A TO I POŠTY SE To BEZ INVEKTIV A URÁŽEK JAKSI NEDÁ VYDRŽET...)

    Příspěvek obsahující VŠECHNY URÁŽKY, CO TU PADLY NA ADRESU REBORNY TI PAK NAJDU!!

    To, co psala REBORNA V AFEKTU PO NÁVŠTĚVĚ POLICIE A OPILÁ PO PÁRTY, KDE BREČELA, TOBĚ, BYL JEN SLABEJ ODVAR A SAMA TO VÍŠ.




    KULA
    KULA --- ---
    SUBVERSION: haha, tak to je fakt gól, ona Ti nadává a imrvére bere do tlamy, jaká že nejsi ludra někde z kraje světa a pak se k tobě přisírá?

    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    já jsem teda pčr nevolala.. nicméně pokud mi bude nadávat i nadále, tak se jim ozvu.
    samozřejmě je mi jí hrozně líto, ale takto prostě to tu funguje, kdyby mi někdo házel do schránky dopisy s názvem Vypadni nebo Pošli fotky svého svlečeného mimise, tak to asi také řeším. hm?

    Teď za mnou Reborna chodila na akci a křičela na mě ať vyřeším ten její banán/ domluvím to s Nyxem.
    Nevím co bych teda Nyxovi měla říct. Že se už bude chovat důstojně? .. :/

    nedávno jsem slyšela dost smutný příběh o slečně, která to kdysi těžce přehnala s drogami a od té doby je prostě nemocná. kdyby se šla už tehdy léčit, možná je teď fit.. ale celou dobu si myslí že to vše co se jí děje zvládne sama, nevidí žádný problém v sobě, ale ve světě okolo.
    asi to má nějakým způsobem každý člověk, jakožto egoistický tvor, kdy raději obviňujeme ostatní ve svých nezdarech; nicméně tato situace je extrém a opravdu jí ten život utíká mezi prsty, zatím se zlobí.
    je to horror. teď si představte v tom smutku a halucinacích žít třeba 10 let, bez kamarádů a normálního lidského kontaktu.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Pokud chcete někoho upozornit, než mu dáte bana na celý server, bylo by dobré to udělat do POŠTY, aby si toho dané osobě vyskočilo A BLIKALO červeně jako zpráva. A všimla si toho.

    SUBVERSION tu není administrátor a ať jí vadilo cokoli, nebylo jasný, jaký ban kam myslela - zda do této diskuse nebo na server, a ať už SUBVERSION vadilo cokoli, tak to je riziko přispívání do diskuse ostatních uživatelů a rozoko útočení na ostatní uživatele tedy Rebornu, pak je jasná odezva, a ať už SUBVERSION vadilo cokoli, tak rozhodně MÉNĚ NEŽ ZE STRANY NĚJAKÝCH ID z nyxu z této diskuse vadilo zdrogování a ZNÁSILNĚNÍ REBORNĚ!

    Ono když se to upozornění o zklidnění takto napíše do žabomyší války mezi SNOWWHITE a REBORNOU POTOM, CO REBORNA příjde kvůli SUBVERSION z policie, kde zjevně musela řešit nějakej rádoby rasistickej příspěvek, kterej nebyl pro SUBVERSION A ANI NEBYL RASISTICKEJ, NEMUSÍ SI DOTYČNÁ mezi tou záplavou příspěvků, ať už vznikla kvůli komukoli, TOHO UPOZORNĚNÍ VŮBEC VŠIMNOUT.

    I kdyby, třeba chtěla ban do této diskuse. A ne hned bez varování na celej server.

    Do pošty nepřišlo evidentně nic ani o banu na celý server ani o jeho důvodu.

    Takže opět viz:


    RRELOADED:
    RRELOADED:

    Bana normálně do diskuse a ne na celý server, k CELÉMU ÚČTU A DO POŠTY UŽIVATELE, KTERÁ S NĚJĚKOU jednou dílčí diskusí nesouvisí.

    Pokud správci diskuse vadily útoky IDs tady na REBORNU, mohl je upozornit, ať na ni nereagují nebo jí nebo naopak jim dát zákaz do této diskuse,

    a to aby tu neútočili na ostatní uživatelé, co si tu chtěj psát o seznamování a seznamce nebo se seznamovat...

    A NE tu bejt napadený, ať už fyzicky nebo příspěvky a pronásledovaný ostatními uživateli.

    REBORNA si sama může rozhodnout, na čí provokace reagovat chce nebo nechce - je to diskuse.

    REBORNA si může dát do ignore NAVARU, co společně s ostatními domluvil její znásilnění a pak jí tu celej rok obtěžoval a ignorotvat, co jí NEBO OÉ NÍ on ZA NESMYSLY píše, než se to dořeší.

    Zrovna tak SUBVERSION si mohla dát do ignore REBORNU, pokud jí vadilo, ŽE tu BENNY_ SUBVERSION označil za úplně blbou Ukrajinku ze scény, co má na rozdíl od REBORNY dítě, jako kdyby to REBORNA neuměla taky, když s předchozím partnerem žila 4 roky a měli se brát....a pokud jí vadilo, že REBORNA NA BENNY_ ho reaguje a taky na dotazy ostatních k její politický oprientaci a přístupu k přistěhovalcům a jejich vlastnictví a skupování bytů v Praze, tedy bytové otázka, která podle Reborny, která evidentně nechtěla dítě bez zajištění bydlení, PODLE REBORNY SOUVISÍ S POŘIZOVÁNÍM DĚTÍ....

    ...A TEDY I SEZNAMKOU A SEZNAMOVÁNÍM S NÁHRADNÍM MANŽELEM A POTENCIÁLNÍM OTECEM JEJÍCH DĚTÍ.

    což bylo původně v tématu.


    Takže pokud se SUBVERSION nelíbí, co pssl o ní BENNY_, ŽE JE ÚPLNĚ BLBÁ UKRAJINKA ZE SCÉNY, co má NA ROZDÍL OD REBORNY dítě a pak REBORNA na to reaguje ve smyslu, že by to dokázala taky, ale že jí přípravil snoubenec a rodina o byt...

    ...a v reakci na to tu ještě čelí nesmyslům o jejím údajným rasismu JEN PROTO, ŽE NECHCE DÍTĚ S CIZINCEM A VYJÁDŘÍ SE K NÁZORU JEDNOHO JEJÍCH RODIČŮ NA PŘISTĚHOVALCE A RUSKÉ SOUSEDY A INTERPRTUJE HO TU...


    ..A TO SMĚREM K ŽENSKÝ, CO SE SMÁLA REBORNINU ZNÁSILNĚNÍ SPOLEČNĚ S PACHATELI...

    POKUD TO SUBVERSION VADÍ, MOHLA SI DÁT REBORNU DO IGNORE, STEJNĚ JAKO REBORNA NAVARU...

    A nemusely obě řešit, co reborna píše o SUBVERSION ZA KRAVINY, STEJNĚ JAKO NAVARA, kterej spolu-domluvil Rebronino napadení, zdrogování a znásilnění, PÍŠE O REBORNĚ.

    A ne si tu vzájmně zařizovat bany.

    Což paradoxně odnesla oběť toho celýho tady a to REBORNA.

    Takže REBORNĚ JSTE MOHLI NAPSAT A VAROVAT JI DO POŠTY A NE DO ZÁPLAVY TEXTU, který tu vznikl kvůli jejímu NAPADENÍ UŽIVATELI Z TÉTO DISKUSE A ZNÁSILNĚNÍ UŽIVATELEM, KTEREJ JE ZNÁ.

    Což ale zřejmě původně nechtěla při upozornění na neoprávněný nabourání jejího profilu řešit s Vámi a ADMINISTRÁTORY NYXU TĚMITO SLOVY A TAKTO EXPLICITNĚ - PROČ ASI.







    Pokud by ta

    SU

    KULA
    KULA --- ---
    Pro mě je už Reborna úplně odosobněná. Už ji nevnímám jako jedince. Nelze na ni být naštvaný nebo nebo, protože to nemá reálně pod kontrolou. Co mě spíš mrzí/štve, že ji nikdo z její rodiny není schopný pomoc. To mi na tom vadí ze všeho nejvíc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam