• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RRELOADED: hele co tady vlastně po nás chceš? co má být výsledkem týhle tragikomedie? tímhle stylem ti za chvíli úplně hrabne pokud se tak už nestalo. nazdar.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: A už nás tu neser, nebo to na tebe znovu ušijeme!
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    RRELOADED: už to reborně opakovaně psalo x místních id, Sub. upozornila, Nyx požádal o sklidneni....ale ona pokračovala....a zdá se, že pořád nechápe, a pokračuje v OT tapetování, jen pod novým id...a tak se zdá, že i rreloaded brzo dostane komplet ban a pak i všichni ostatní noví reborní avataři

    tak renatko, pardon, totiž rreloaded: už si všimni, že děláš, co nemáš, jinak budeš nejspíš taky brzo odejít

    mrk mrk
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    AVATAR:

    ,,RRELOADED:
    a) xenofobni posty - kde, jaký?? A i kdyby - kde ČTEŠ V PODMÍNKÁCH SERVERU NĚCO O ZÁKAZU XENOFOBNĚ ZABARVENÉHO PŘÍSPĚVKU NEBO ZÁKAZU NĚJAKÝ POLITICKÝ OPIENTACE.. NEBO ZÁKAZU VSTUPU NA SERVER A DO SEZNAMKY ŽENÁM, CO NECHTĚJ BYLDET S RUSY A MÍT JE ZA MUŽE A DĚTI S NIMI NEBO UŽIVATELKÁM, JEJICH JEDEN Z RODIČŮ NEMÁ PO 68. kladný vztah k Rusům a to i těm bydlících tady a SUB SE TO NETÝKALO... TO JE ŽENA.

    kde ČTEŠ V PODMÍNKÁCH SERVERU NĚCO O ZÁKAZU XENOFOBNĚ ZABARVENÉHO PŘÍSPĚVKU NEBO ZÁKAZU NĚJAKÝ POLITICKÝ OPIENTACE.. KTEROU NAVÍC REBORNA NEMÁ, jen byla naštvaná na nějakou Rusandu, že se tu společně s nějakým grázlem pošklebovala jejímu znásilnění

    b) rasisticky kecy - KDE?? JAKÝ??! Ukaž!
    c) osonovani z trestnych cinu - KDE?? JAKÝ??! Ukaž!

    d) pomluvy - KDE?? JAKÝ??! Ukaž! - a to je jako vtip??!! Po tom všem, co za urážky a to i sprostý a pomluvy tu psali REBORNĚ A O REBORNĚ??!!


    e) tisice (doslova) OT postu - NO ANO, ALE TO KVŮLI NAPADENÍ A V REAKCE NA OT PROVOKACE, CO SE POMOCI NEBO SEZNAMOVÁNÍ ANI DOHAZOVÁNÍ NÁPADNÍKŮ REBORNĚ NETÝKALY VŮBEC

    A OT je důvodem zákazu do diskuse/ diskusí A NE K POŠTĚ A NA PROFIL OSOBY - TO MÁ GENEROVAT ZÁKAZ DO DISKUSE KLIDNĚ VŠECH A NE NA PROFIL OSOBY.


    f) psychicka nemoc - no comment, jaká - tady jsou devinti, co dali REBORNU znásilnit a holka, co bere nějaký léky, i kdyby R. něco bylo, což není, NENÍ TOM V ROZPORU S UŽIVATELSKÝMI PODMÍNKAMI SERVERU

    ukaž mi podmínu: ,,NA NYXu si NESMÍ založit a mít úřet MAGOŘI" - kde ji vidíš??


    g) jenda citron ???


    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: konkretneji pres 7000 OT postu za rok a pul. Vovovostryyyyy...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: jak to vis ze Reborne nic nedoslo do posty?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    NAVARA:

    ,,ta záplava textu byla od tebe, tak si nestěžuj…"

    ...po příchodu z policie a pak už byla ta záplava jen vysvětlení Sharkie, proč chce Reborna děti...

    No to bude asi tím, že je to diskuse a tu tvoří texty.... naopak to potvrzuje stížnost, že před banem na server to varování uživatelé nemají DOSTAT OD NYXE DO ZÁPLAVY TEXTU, ALE DO POŠTY, ABY TO BLIKALO A MOHLI SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A NĚJAK NA TO ZAREAGOVAT...

    Takže pokud by REBORNA DOSTALA BANA do týhle diskuse, že jsi ty s naplánováním její znásilnění nebo ona pak po něm mimo téma, tak si tu pak může najít od NYXe to poprošení o zklidnění a pak by si zažádala o obnovení přístupu.


    Pokud se má ale jednat o zákaz na celej server, TAK TO SE MÁ ZASLAT PŘECI NE MEZI ZÁPLAVU TEXTU, ALE DO POŠTY A S DŮVODEM.

    a počkat na reakci pár dní a pak zabanovat, pokud by ten člověk dělal, co nemá.

    Ale NYX nepsal NIC O BANU A KAM BUDE A PROČ A TAK ASI NEMOHLA SI TOHO REBORNA VŠIMNOUT A NEDĚLAT, CO NEMÁ, KDYŽ ANI NEVÍ, CO UDĚLALA, ČÍM BY ZÁVAŽNĚ PORUŠILA UŽIVATELSKÉ PODMÍNKY SERVERU.



    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: ta záplava textu byla od tebe, tak si nestěžuj…
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ve skutecnosti se jedna o celosvetove zidozednarske spiknuti s jedinym cilem - donutit jednu normalni pohodovou sportovni holku se kterou by chtel byt kazdy aby ze sebe udelala nesnesitelnou porouchanou dylinu a prekazit ji veskere pokusy o seznameni se s nositelem nosu a bytu. a evidentne se to dari!
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    ARMADA:

    ,,sám nyx ji varoval" - ne nevaroval...byl tu v hromadě textu nějakej příspěvek o zklidnění, kterýho si zřejmě všimla až dopsala Sharkie a SNOWWHITE A AŽ DRUHEJ DEN...

    ,,hromada lidí upozorňovala, že tohle je internetová seznamka.." - NENÍ A I KDYBY, postup by byl takovej, že by jí to napsal admin nebo NYX A DALI JÍ BANA DO TÝHLE DISKUSE...

    Ale to Reborna e držela ještě v zimě tématu a naopak ona psala N. a spol., ať řeší seznamky a nechají kravin o psychikách, že už se to tu probralo.


    Po čtvrté: NYX napsal nějakej příspěvek o zklidnění evidn)entně rozrušený REBORNě, co si toho příspěvku zatím vůbec nevšimla a to proto, že tu vysvětlovala po příchodu z policie nějakej rádoby rasistickej příspěvek, co nebyl rasistickej vůbec... A TO ZE SLUŠNOSTI VŮČI SUBVERSION, a pak si tu už psala za už za ignorace zločinných nebo trollících ID už jen dovětek se Sharkie o tom, že a proč chce dítě a docela už hezky a ne zle a jen to samý napsala SNOWWHITE a ne ve zlym a na SUB. nereagovala a mezi těmi příspěvky si příspvku NYXe vůbec nevšimla.

    Navíc ten byl o nějakym zklidnění a i kdyby, měla dostat bana do týhle diskuse a NE BEZ VAROVÁNÍ NA CELEJ SERVER A KE SVÝM DATŮM A POŠTĚ!

    Vidíš někde varování o banu na celej server od NYXe nebo jeho důvodu?!

    Jako co REBORNA KDE PODLE TEBE PORUŠILA Z UŽIVATELSKÝCH PODMÍNEK A TADY V TÝHLE DISKUSI??!

    A proč by měla mít zamezenej přístup k účtu?!!

    a PRO ÚPLNOST:

    ,,že tohle je internetová seznamka.." - TAK TO PIŠ HLAVNĚ SUBVERSION, CO JE ZADANÁ A MÁ MIMINO A OBTĚŽOVALA TU SPÍŠE ONA SINLGE REBORNU A NE JAKO JEDINÁ.

    Rebornu napadli, SUB. to pak už určitě věděla co a jak a přesto se tu po Reborně vozila, jako ženská, nechutný,


    ,,že tohle je internetová seznamka.." - ne, není, tady si máme psát o tom, co máme a na seznamce na porfilu a zážitcích z ní to REBORNA vloni dělala a v tématu byla...

    pak to tu jelo stylem od července: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá..stylem: píšeš mi? Fajn, tak já ti tedy odpovím. A ti i na trolly a toho jednoho grázla...

    Ale REBORNA nic neudělala, její příspěvek rasistický nebyl a pak jen byla docela naštvaná na SUBVERSION ŽE SI MYSLELA, že na policii za údajný nabádání k rasovým útokům kvůli úplně nevinnýmu příspěvku, ji udala ONA.

    Takže ani rasismus a jen pak jeden natvanej příspěvek v opilosti a to ubrečený reborny a ten další ani nebyl adresovanej SUBVERSION, tak si ho nemá všímat a přestat otravovat Rebornu jako první...

    V diskusi o seznamování, když SUB. je zadaná a má mimino.

    Pak by BENNY_ přestal psát reborně a o SUB., že je blbá Ukrajinka ze scény, co dokázala mít narozdíl od Reborny mimíse, pak by byl klid.

    Myslím, že stačilo, aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na diskusi a ona by mu napsala: ,, jo díky. Už tam nechci, budu jinde nebo nebudu psát pokud možno nic a hledět si pošty a událostí.'"

    Nebo aby NYX napsal REBORNĚ do pošty o plánovaném banu na server a ona by si hleděla pošty a JINÝCH DISKUSÍ A POKUD BY JI TAM NĚKDO OBTĚŽOVAL, a chodil za ní někdo z úchylů z týhle diskuse, tak by to řešila a hlásila NYXovi ona...

    Tak to tu FUNGOVALO TOTIŽ V MINULOSTI.





    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Sub Renču varovala předem, pak znovu sám Nyx a stejně to Renče nedocvaklo, páč je mimo realitu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, necekal sem, ze mistni bizar jeste muze podstatne zvednout latku! :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RRELOADED:
    a) xenofobni posty
    b) rasisticky kecy
    c) osocovani z trestnych cinu
    d) pomluvy
    e) tisice (doslova) OT postu
    f) psychicka nemoc
    g) jenda citron
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RRELOADED: Přines potvrzení z psychiatrické léčebny o úspěšném ukončení léčby
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    ARMADA:

    Můžeš mi ty vysvětlit naopak, proč myslíš a na základě čeho by měl NYX rušit REBORNĚ její účet a přístup k jejím příspěvkům, fotkám nebo do JEJÍ SCHRÁNIKY POŠTY se známými a to jen NA ZÁKLADĚ TÝHLE JEDINÝ DISKUSE A EVIDENTNÍMU NEDOROZUMĚNÍ O ÚDAJNYM RASISMU, COŽ JE BLBOST, NEBO SCHVÁLNOSTI ze strany nějaký id SUBVERSION, co sem lezla za REBORNOU a ještě se tu pak pošklebovala společně s člověkem, co to naplánoval, i jejímu znásilnění a proto šla REBORNINA psychika, zvíře a pak i vztah k SUB. a debata úplně do kopru?!!

    A to zcela bez VAROVÁNÍ DO POŠTY, kterýho by si mohla REBORNA ten den všimnout anebo JASNÝHO NAPSÁNÍ DŮVODU A UPOZORNĚNÍ, že by mohla dostat na základě něčeho a čeho zákaz na celý server, COŽ SAMOZŘEJMĚ NEMOHLA VĚDĚT A NĚJAK SE TOMU PŘIZPŮSOBIT A VČAS NA TO REAGOVAT a už sem tedy nepsat a jít do diskusí jiných nebo jen do pošty a událostí??!!

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a vy se s Rebornou nejak znate?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RRELOADED: proč by měl někdo obnovit její účet?
    sám nyx ji varoval, hromada lidí upozorňovala, že tohle je internetová seznamka..

    raději s Rebornou tuhle odpověď proberte v soukromí. třeba na něco přijdete
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    ARMADA: PROČ CO Z TOHO?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: jsi zadana, takze ten negr co jsem rekla se nepocita!!
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    RRELOADED: proč?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam