• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    TEKKANNE:
    RRELOADED:

    Třeba na seznamce když týpek pošle dvaceti holkám, co h odmítnou, pak, že jsou kurvy a krávy pražský namyšlený a děvky zasraný - ANO, PŘESNĚ TAKTO, TAK DOSTANE BANA MAX NA 7 DNÍ !!

    Tak přísup se skládá z profilu a ze schránky pošty.

    Server je třeba i seznam a jeho mailová schránka nebo FB

    Můžeš zkusit pokus:

    Prank na seznam.cz, aby nějaký firmě, co má firemní komunikaci a data v ní vedený přes účet a e-mail na
    seznamu, JEN TAK SPRÁVCI SEZNAMU ZABLOKOVALI DRUHEJ DEN K TOMU ÚČTU A MAILOVÝ SCHRÁNCE PŘÍSTUP.

    Napíšou nějaký Rusandě, že je piča pičatá a ze srandy, pak jsou vesele na akci, ráno přijdou k notebooku a do práce, chtěj se podivat na maily a řešit kšefty...

    A bum: VONO NIC, přístup k mailu nefunguje...

    Ju.. takže co jako ta firma nebo člověk asi na seznam.cz napíše a co se bude dít.

    Anebo:

    Holka z FB kdysi napíše, že jde na akci někam a dá účast, tam jin znásilněj, upozorní správce FB, aby ji spolu-pachatel už nepsal, že to kazí její vztahy se známými, třeba se SUB., k níž měla předtím neutrální vztah nebo si jí jen nevšímala...

    Pak jí SUB. něco napíše, ale reaguje na to jinej uživatel, tak ta holka na něj... někdo to udá bezdůvodně na policii...

    Pak se to vysvětlí, že o rasismus nešlo...

    Následně si holky napíšou něco o pořizování dětí, v nějaký dílčí konverzaci správce napíše tý holce aby se uklidnila..

    ..ta si toho ani nestihne všimnout a jde plavat nebo někam večer...

    A pak ráno příjde a nemůže se dostat NA FB a k chatu se svejma kámoškama nebo kámošema nebo k fotkách a profilu....

    Ju.. takže co jako ta holka pak na ten FB napíše a co se bude dít??!

    No zprovozněj jí to.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    TEKKANNE:

    ,,stejně tak jako vyhazovači můžou z mejdanu vyvést osobu, která svým chováním obtěžuje ostatní návštěvníky" -

    -ano, REBORNA SE ASI MOŽNÁ kvůli něčemu na nyxu a po spatření SUB. na tý akci opila víc. Nebo jen tak nebo po zasnoubení někoho tam i kvůli bývalýmu snoubenci..,.

    Ale nikdo ji jak psala nevyvedl. Playerů se dotkla mimo čudlíky, slezla hned, neobtěžovala nikoho ničím závažně,jen zavolala něco o koka kole, že rozežírá kosti nbo co, nějaký píčoviny, a pak tam prej rapovala a nějak chodila a šla střízlivět ven a tam stála....Nechtěli ji tam pustit zpět..

    ..a proč to někdo datlil tyto diskopříběhy do diskuse, kde se chtěla REBORNA SEZNÁMIT třeba s např. co já vim - s frajerem z kol, co na akce nechodí vůbec nebo třeba s CLOWNZEPPOU, kdyby si přeoperoval nos, nebo třeba s nějakým týpkem z dnb, co tu tu četl... nebo jen psát o seznamce....a co tam hledá -- nosy, byty, whatever...

    ,,jsem přesvědčená o tom, že majitel a správce diskusního serveru může dát ban komukoliv a klidně na celej server, pokud chce." - tak mělo by to být na základě porušení podmínek a ON TO NEUDĚLAL JEN TAK, ALE NA POPUD NĚJAKÝ SUBVERSION, co o to zažádala a to je rozdíl.

    Tak jde o to proč, proč REBORNU OTRAVOVALA nadále, když ta už chudák o svym znásilnění jasně věděla vše a SUB. jí tu psala poznámky na ni a posměšky dál a obtěžovala ji a bylo jasný, že REBORNA PŘIŠLA O PRÁCI, POŠLO JÍ A FAIT KVŮLI TERORU NA NYXU ZVÍŘE, NA NĚJAKOU DOBU SE SLOŽILA JAK PSALA, bylo jasný, že ji zkazilo na akci i SUB. jen po tom na nyxu vidět...

    ..tak proč tu měla potřebu SUB. jakožto dětnatá ruská zadaní paní REBORNU DÁLE P DRÁŽDĚNÍ OSTATNÍMI KOMENTOVAT? Příspěvek o ,,negrovi" nebyl pro ni!

    A bylo jasný, že moudřejší ustoupí, ne? Tak si měla dát R. do ignmore a nebo jí nic nepsat a hotovo...

    R. by dala dva příspěvky, pak jeden SHARKIE A DVA SNOWWHITE A MOHL BÝT A TAKY UŽ BYL KONEC DEBATY MEZI R. V REAKCI NA NĚJAKÝ HOLKY, CO TU NA NI PRVNÍ ÚTOČILI...

    Už by na holky nereagovala vůbec...

    Poslala do řiti BENNY_ ho, což se rýsovalo....

    Ani KULA už jí nic nepsal.

    Pak by vyignorla N.

    A šla by na kolo a řešila práci a časem se tu vrátila po rande s OVERWATCHEM K SEZNAMCE A SEZNAMOVÁNÍ...

    Třeba co jako kolouši a zda je těhu a mohl být klid.

    Nebo bana do diskuse.

    To nebyl ban jen tak, to bylo na polud a zprávu SUBVERSION. to tu bylo zřetelný.

    a na tom, co psala R. SUBVERSIon neshledávám nic horšího, než psala původně a jako první před Vánoci i dálě SUB. REBORNĚ....

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    AVATAR:

    a) ,,litr vina + piti od ostatnich = ozralej clovek na sracky, zadna zahada, proc jsi odpadla." - no a co, i kdyby odpadla SAMA, což FAKT ne, psala o píchnutí, i kdyby odpadla sama a po alkohlu a chtěla spát, neopravňuje to nikoho, aby ji během toho znásilnil... říká ti něco souhlas?!

    A to jistě není komunikace s člověkem, co ti bezvládně a poslepu visí na těle, pak ho odvláčíš, že na tobě visí a i kdyby ses ho zeptal a on něco zablábolil, JE TO SNAD PROJEVENÝ SOUHLAS ŽENY JASNÉ MYSLI ROZHODLÉ ZAHÁJIT S TÍM MLADÍKEM SEXUÁLNÍ STYK NEBO VZTAH?!! NE!


    JEDNALO SE dle popisu O PŮL LITR A PAK K RÁNU O NAPÍTÍ TVRDÝHO ALKOHOLU A TEN BYL ČÍSTEJ, PILA HO SPOUSTA LIDÍ I ŽENY, jak se tu psalo...

    ,, kdyby nekdo 7m od stage pigloval poblitou holku, asi by to neproslo bez svedku a ja verim, ze i na tech tvych akcich by se par lidi naslo, kterym by se to nelibilo" - U STAGE V LESE, na kraji lesa??! Mezi stromy a ještě skoro za tmy? Kam R. ovláčel ten kluk a nikdo tam nebyl??

    Což je ale útěcha, že ji tam snad pak nenašel nikdo další, než se probrala...fakt děs!

    ,,uz jsi nekdy dostala injekci do zadku? to neni jen pichnuti, ale hlavne vtlaceni substance na misto, kde zadny neni. Boli to a citis to jeste druhej den. Vytvori se bulka, ktera se postupne vstrebava." - myslíš že lze něco takovýho cítit zřetelně při tanci v menším davu opilá po:

    viz a) PŮL LITRU vína A PAK K RÁNU O NAPÍTÍ NTVRDÝHO ALKOHOLU"

    Jasně si na to vzpomněla, jak ji něco píchlo. A myslíš že znásilněná žena s modřinami na stehnech a podrápanou hlavou od větví od krve a v šoku, co zůstane na párty a pak se snaží dostat bez peněz do Prahy a nemocnice pro prášek pro jistotu, zkoumá jestli má vzadu na boku nebo zadku jakousi bulku, než se rozpomene?!!

    A že ji napadl útok injekcí, když psala, že zaslechla něco o ketaminu a že se obávala, zda nebyl ve vodě, co jí dal jinej mladík, než začla vrávorat??

    Tak tohle není třeba rozebírat, už tu holky varovala že je hodná a řeší se tu ban do diskuse vs. na server.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA --- --- 0:22:25 19.7.202011 odpovědí(-10)

    Negrovi, i kdyby byl z Indie, dáme po palici, vyhodíme z bytu, B. pověsíme stejně jako developery za koule do průvanu, s jeho tolerancí a dredama vytřem leda tak podlahu.

    Cl Z. dáme přeoperovat nos, toho hnusnýho čokla mu s krysou utratíme a VYHÁZÍME NEGROVI NESMYSLE JAKO DREAM-CATCHERY A POD. z okna, byt obsadíme, napíšem se do katastru a tak konečně budem moct POČÍT MIMÍSE...Z VOLNÝHO MÍSTA U BARU, CO PO NĚM ZBYDE, UDĚLÁMJE DĚTSKEJ KOUTEK, popelníkem fláknem po palici SUB., A MÍSTO BYTOVEK PRO ribjonky a negra a spol. uděláme park a obnovíme Pokojíček. Polo-negro-španělo-maminu shodíme i s kočárem z cyklostezky do Vltavy, aby tu nezacláněla, když budem zase spěchat na kole do worku, tedy Cl Z. ne, to já, on se bude rehabilitovat z operace toho jeho odulýho rypáku.

    A pokud mi sem napostuje ještě někdy nějaký prasácký obrázky, tak ho sejmu nebo pošlu na jinou planetu tak rychle, že si ani nestačí nadělat do těch svejch santusáckejch nasrávaček! Kedry pošlem do plynu, třeba cigaretovýho a tak utratíme.
    Ty ohrožující ženy keťákem, čeká viz obr. výše...

    Ale ten negr z klubu je tu třeba dlouho a vesele se vejde do toho 1 % přistěhovalců, co tu suma sumárum schvaluju, možná i 5 %, aby se vešla ta jedna hodná kámoška SUB., ale ne 20 %, to už je moc, to je jasný.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Sorry, pídím se po banu a oni reagují a zkreslují to:

    AVATAR:
    RRELOADED:

    ,,p.s. vsechno je to v rozporu s pravnim radem cr, tudiz i s pravidly nyxu." - CO KONKRÉTNĚ Z TOHO, CO PSALA REBORNA, JE V ROZPORU S PRÁVNÍM ŘÁDEM ČR??

    Reborna psala, že nechce za muže cizince.. a ten zbytek??

    Asi šlo o žert, nadsázku nebo provokaci nebo osobní pomstu ne na rasu, ale konkrétní osobu a to, co jí psala ta osoba jako první, ale stejně:

    Můžeš mi to místo vypisování odstavců najít a vykopírovat??!!

    Díky.



    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: a kdyz se teda znate, jaka je Reborna jako clovek?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SIBILLE:

    ,,Psalas o SUB a údajné prostituci. To byla poslední kapka. Čůzo."

    Milá čůzo dvě:

    Reborna psala, že brečela kvůli nyxu na párty a že to tam říkal O SUBVERSION nějakej SERGEJ, ALE ŽE TO ASI BUDE KEC A jen asi aby rebornu utěšil a psala to opilá a zejevně v návaznosti na všechny útoky a urážky mířený tady na ní stylem, jak vy k my, tak my k vy...

    A bylo to jasně mířeno jak k poznámce, že by šel P. radši do nějakýho RED LIGHTU A REBORNA MU PSALA, AŤ DÁ BACHA, AŤ TAM OD TĚCH UKRAJINEK NEBO RUSEK NĚCO NECHYTNE.... viz kondylomata a vzpomínka na dokument o prostitutovi mladými francouzskýmu, jak mu vadilo souložit s dědky.... aby to sem nedávali,,,

    (ano, nebylo to o prostitutkách z ulice a ani rasisticky mířený na ROMKY!

    ON PSAL o nočním klubu a pracovnicích uvnotř nějakého nočního klubu, což jsou povětšinou zde Ukrajinky nbo Rusky..))

    Pak za čas aniž by R. cokoli psala SUB. tu na ni ta začla útočit a zase se jí vysmívat. Tak to byla asi nějaká reakce.

    PŘESTO NE V ROZPORU S PSANÝMI PODMÍNKAMU PRO PŘÍSTUP K ÚČTU A K POŠTĚ.

    Nic v podmínkách, že se TU LIDI NEMAJ URÁŽET a pomolouvat TU NENÍ, KDYBY ANO, už by měla kvůli tomu, co psali REBORNĚ BANA NA CELÝ SERVER SUBVERSION + ASI TAK 10 DALŠÍCH IDs.

    A jestli ona to REBORNA nepsala spíš v sebeobraně...


    A to proto, že třeba usoudila, že už se ani se SUB. ani s nikým, kdo se zúčatnil týhle diskuse po jejím zdrogování a znásilnění a pak se jí tu vysmíval nebo na ni útočil a to i SUBVERISON, když už věděla dle popisu REBRONY TADY, CO JÍ TU PROVEDLI...

    A jestli ona to REBORNA nepsala spíš v sebeobraně...

    A to proto, že třeba usoudila, že už se ani se SUB. ani s nikým, kdo se zúčastnil týhle diskuse, už NECHCE NIKDY KONTAKTOVAT ANI PÍSEMNĚ TADY, ANI REAGOVAT NA NĚ V POŠTĚ NEBO V JINÝ DISKUSI NEBO OSOBNĚ NA NĚJAKÝ AKCI ani VIDĚT natož pak bavit !



    IMHO její věc a max důvod k banu do týhle diskuse a ne NA CELEJ SERVER.

    Nic zásadního so by bylo v rozporu s podmínkami serveru a co by tu vůči ní nepředváděli předtím jako první jiní, neporušila.









    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SIBILLE:

    ,,Sub Renču varovala předem, pak znovu sám Nyx a stejně to Renče nedocvaklo, páč je mimo realitu."

    a OTÁZKA SPÍĚ JE, CO SEM SUB. společně s ostatními lezla dál na REBORNU ÚTOČIT, KDYŽ TA SI PSALA S Overwatch a mile?!!

    A co SUB. štvalo a proč si nedala R. do ignore, když bylo jasný, že R. je na SUB. naštvaná a už se s ní nechce bavit ani tady ani ji vidět nějakou dobu na akci.

    Takže R. šla na akci, napsala o piče pičatý a ani ne konkrétně SUB. a mohl bejt klid....

    Pak chtěla evidentně jen do pošty, ale má bana na server celý a z ničeho nic.



    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    RRELOADED: jsem přesvědčená o tom, že majitel a správce diskusního serveru může dát ban komukoliv a klidně na celej server, pokud chce. stejně tak jako vyhazovači můžou z mejdanu vyvést osobu, která svým chováním obtěžuje ostatní návštěvníky, obsluhu nebo DJs, i když si ta osoba zaplatila vstupný. přístupnost "svýho" id na nyxu nemá nikdo nijak a ničím garantovanou, stejně jako nemá nikdo nijak a ničím garantovaný budoucí vlastnictví bytu, pokud není v katastru zapsán jako majitel či neexistuje žádný právní dokument toto právo ztvrzující.

    normálka
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: jak to vis? vy se znate?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    SIBILLE:

    ,Sub Renču varovala předem, pak znovu sám Nyx a stejně to Renče nedocvaklo, páč je mimo realitu."


    Ne, R. nebyla mimo realitu, ale spěchala na párty a pak při psaní Sharkie do kterýho se montovala i SNOWWHITE SPĚCHALA PLAVAT, JAK PSALA A NYXOVA PŘÍSPĚVKU SI NEVŠIMLA.



    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    STICKYGREEN:

    obnovit ten účet a vyřešit to jinde...

    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    AVATAR:


    ,,d) pomlouvas tu subversion, tekkane, grandtorino, v podatate vsechny holky, co se ti tu snazily pomoct"

    A nad tímhle se zamysli a to dobře!!

    Tohle je asi tak:

    Princezna spí a zdá se jí sen a znásilnění, probudí se a oddechne si, že to byl sen...

    Jde do kuchyňky, dá si čajík a napíše kamarádkám - ,,OH, byl za mnou mládenec a dotýkal se mě, někdo to domluvil, jak romantické, ale pak!! MĚLA JSEM STRAŠNÝ SEN, a to, že by nás mohl někdo zdrogovat a znásilnit a bylo o tom i na internetu.

    To si příště budeme muset dát pozor, až někam pojedeme. Jsem tak ráda, že jsem asin vyvázla a nestalo se to a jen jsem byla s tím krásným mladíkem, co si nemohlo asi pomoct."

    A žije spokojeně a seznamuje se a má živý morčátko...

    A z druhý strany se dozví a to nepřímo a pak i někde přímo de facto, i když jinými slovy..

    ,,Hm, až na to, ty chytrá, že jsi byla zdrogovaná a znásilněná."

    WTF?!!

    A pak už od ŽEN A ,,kamarádek" jen:

    ,,OPOVRHUJEME TEBOU!"

    ,,HA HA HA HA!"

    ,, :D ..... :D ..... "

    A pak ještě nějaký obrázky od SUBVERSION UŽ DÁVNO V DOBĚ, KDY JI REBORNA JASNĚ UPOZIRNILA, ŽE MIMO JINÝMI SI TU Z NÍ DĚLÁ LEGRACI I S JEDNÍM S PACHATELŮ, CO TO DOMLUVIL.

    Ohromná pomoc!

    A se seznamováním mezi lidmi z nyxu nebo i tady!!

    Obzvlášť ten příspěvek od SUB. o poruchách a cestě z OVY A MIMINU A bydlení v Bohnicích místo v Reborny bytě, co mohla mít a nemá kvůli schůzce jejího otce a bývalého snoubence.,..


    O němž tu i přes vše a jak a proč ji opilosti neřekla REBORNA snad jediný křivý slovo.

    a holkách nejdřív taky ne!!!

    A jasně psala všem, ať na ní s tím nereagují a už toho nechá i N.



    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: njn, uz jsem skoncil :)
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    TEKKANNE:
    Ale to má být ban do diskuse, ne na server...

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: tyvle, to je proste brutalni zaplava textu, ktery fakt nevim jesti nekdo cte..., ja rozhodne ne.

    nebylo by lepsi proste absolutne vynechat jakykoliv reakce a nepockat, jak dlouho ji bude bavit huceni do prazdna...?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:
    AVATAR:

    a) kdykoli pises o rusech a odsuzujes lidi na zaklade jejich puvodu - kde čteš, že by REBORNA RUSY ODSUZOVALA??

    Jasně tu psala, že je jen nemají rádi něčí rodiče... pokud se budeš pídit po důvodu těch lidí, ušetřím ti práci - stačí si najít fotky tanků ze 68.

    A REBORNA jen psala, že je jich tu tedy hodně a že snimi nějak nechce bydlet a mít děti, co si tak pamatuju...

    b) kdekoli pises o nekom s jinou barvou pleti - KDE REBORNA PSALA O BARVĚ PLETI?!! SUB. psala o Indovi, se kterým R. údajně tancovala, BENNY_ psal o NEGROVI, CO prej nechtěl dát REBORNĚ A TA MU PSALA, ŽE BY HO RADŠI FLÁKLA, NEŽ ABY MU DALA, ŽE TO CHCE TEDY SPOLUBYDLET A MÍT MIMINO RADŠI S CLOWNZEPPOU, ŽE MU PŘEOPERUJE NOS, ZBOUCHNE JI ON A NA NYXU BUDE POKOJ!

    To jako vtipný řešení, víš.


    c) tvrdis, ze te dal nekdo z nyxu znasilnit, to je vazny obvineni - no REBORNU NĚKDO ZNÁSILNIL, PŘES NYX TO PLÁNOVANÝ BYLO, VÁŽNÝ OBVINĚNÍ TO JE.

    Ale najdi mi v podmínkách serveru, KDE SE PÍŠE: ,,účet si na nyxu nesmí založit a nadále mít uživatel, co sem napíše něco o tom, co s mu stalo a napíše o tom tady někomu nějaký obvinění"

    Prosím... nech sa páčí - najdi mi tu podmínku - kde jsou podmínky servereru?


    d) pomlouvas tu subversion, tekkane, grandtorino, v podatate vsechny holky, co se ti tu snazily pomoct - NE, SUBVERSION POMLOUVALA REBORNU, ne naopak a pomluv tu bylo spousta A TO VŮČI REBORNĚ A nikdo BANA NEDOSTAL, TEKKANNE R. nepomlouvala jen se s ní kvůli tomu tady jak psala už nechtěla při setkání po 14 letech ANI BAVIT, A TE. tedy krom ostatního, ANIŽ BY JI ZNALA A VIDĚLA 14 LET, PSALA REBORNĚ NĚCO O ÚDAJNÝ NESNESITELNOSTI A ŽE BYT BY MĚL JEJÍ TÁTA a že bez něj by REBORNY MÁMA BYT NEMĚLA, KDYŽ JE JASNÝ, ŽE BYT BY MĚLA JEN REBORNY MÁMA, PROTOŽE PŮVODNÍ BYT, DO KTERÝHO SE PŘISTĚHOVAL REBORNY TÁTA, BYL REBORNY MATKY A TEN SE PAK DĚLIL NA DVA- asi neumí číst


    Nevidím jedinou POMLUVU REBORNY vůči GRANTORINO - UKAŽ...


    e) ne, to jen proto, ze jsi nemocna ... reborny stav neznáme a ať už by byl jakýkoli, není to v rozporu s tím mít účet a přístup k poště na serveru


    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: p.s. vsechno je to v rozporu s pravnim radem cr, tudiz i s pravidly nyxu. Nyx nema zapotrebi behat po policajtech a resit silenou rebornu. Kvuli tomu se na nyx vysere a budem mit smolika vsichni.

    Jsou v podstate jen dve moznosti:
    a) nekdo te znasilnil, tys to vytesnila a nasledne si postupne vzpomela. Mas z toho trauma, ktery sama nezvladas. Reseni - vyhledej psychologa, kterej ti pomuze se s tim vyrovnat.

    b) tvoje chora mysl si poskladala naprosto sileny konstrukty, jsi psychicky uplne v hajzlu. Reseni - vyhledej psychologa, kterej ti z nej pomuze.

    A jako pridavek, tady je nekolik duvodu, proc ti ja osobne neverim:
    1) litr vina + piti od ostatnich = ozralej clovek na sracky, zadna zahada, proc jsi odpadla.
    2) kdyby nekdo 7m od stage pigloval poblitou holku, asi by to neproslo bez svedku a ja verim, ze i na tech tvych akcich by se par lidi naslo, kterym by se to nelibilo
    3) pribeh jsi porad upravovala tak, abys vypadala jako obet
    4) uz jsi nekdy dosrala injekci do zadku? to neni jen pichnuti, ale hlavne vtlaceni substance na misto, kde zadny neni. Boli to a citis to jeste druhej den. Vytvori se bulka, ktera se postupne vstrebava.
    5) cele tve vyjadrovani poukazuje na stale se zhorsujici psychickej stav. Ze zacatku jsi davala smysl (jaks byla na dovce v dubai), vyjadrovala ses v celych vetach a bez chyb. Ted uz tvym postum casto neni rozumet, jednu vec opakujes treba ctyrikrat v jednom postu a uz pres rok pises porad dokola to samy, jen s malyma obmenama, ktery z tebe delaji cimdal vic righterous victim.

    Jestli jsi cetla ruzi pro algernon, tak jsi nekde v 70% knihy. Jestli ne, precti si ji. Ale hlavne vyhledej psychologa.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    RRELOADED: Psalas o SUB a údajné prostituci. To byla poslední kapka. Čůzo.
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    SIBILLE:

    Ale SUB. tu nemá co varovat, není admin a REBORNA to asi zachytila, pochopila jako že se jedná o bana do týhle diskuse a tak už na SUB. nereagovala... !!

    Ale PŘÍSPĚVKU NYXE SI REBORNA PÍŠÍCÍ UŽ JEN SHARKIE A SNOWWHITE O DĚTECH ANI NEVŠIMLA A ANI V NĚM NIC O BANU NA CELEJ SERVER A K ÚČTU A DO POŠTY NEBYLO!!

    ale protože s vrátila z policie, tak SUB. vysvětlila svoje příspěvky, že na nich není nic rasistickýho, na příspěvku O INDOVI NEBO OBNOVĚ POKOJÍČKU A BYTOVKÁCH PRO ,,NEGRY" A RIBJONY, CO TAM MÍSTO TOHO KLUBU MĚLY STÁT, ať si to přečte pořádně a neotravuje...

    TOHLE TOTIŽ BYLA REAKCE NA BENNY_ ho , že reborně údajně nechtěl dát nějakej ,,NEGR" na párty, kde byla SUB. a psala to sem ona první, a bylo to z části vtipný řešení věčnýho problému Reborny se seznamováním tady a CLOWNZEPPA -ovým širokým nosem....


    REBORNA:

    nic rasistickýho, proč by REBORNA MĚLA CHODIT NĚCO VYSVĚTLOVAT V KRÁSNEJ DEN NA POLICII

    Reborna jasně psala zde SUBVERSION, ŽE ANI O SEZNÁMENÍ, ANI O SEX S NÍ ANI S JEJÍM MIMÍSEM ANI O SEX S JEJÍ KÁMOŠKOU NEBO SEZNÁMENÍ S JEJÍM MANŽELEM NEMÁ zájem,

    A ASI ANI NEBUDE MÍT ZÁJEM... tak už nebylo třeba, aby jí SUBVERSION sem psala a ,,pomáhala se seznmaováním" svérázným způsobem zasíláním do Bohnic a poznámkami na NEmožné Reborny mateřství a dojmy, jaká asi Reborna je partnerka a to na základě jediný cesty z párty



    Ale nepomohlo:

    REBORNA:

    ,,On mě chápala a znal a proto se mnou byl...

    Co si myslíš ty nebo tvoje kámoška, to mi sice není, ale mělo by být úplně jedno, protože lesba fakt nejsem..."



    AVATAR
    AVATAR --- ---
    RRELOADED:
    a) kdykoli pises o rusech a odsuzujes lidi na zaklade jejich puvodu
    b) kdekoli pises o nekom s jinou barvou pleti
    c) tvrdis, ze te dal nekdo z nyxu znasilnit, to je vazny obvineni
    d) pomlouvas tu subversion, tekkane, grandtorino, v podatate vsechny holky, co se ti tu snazily pomoct
    e) ne, to jen proto, ze jsi nemocna
    f) viz. e
    g)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam