• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Diky ;o)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    DAPHNEE: jo, přijde, jde jen o to zůstat pozitivní a s otevřenou myslí. a netlačit... k"když to svíráš, tak to nemáš"....přijde to ve chvíli, kdy to nejmíň čekáš a ve formě, kterou dopředu fakt nevymyslíš ;-)
    byla jsem letos na Tinderu necelý 3 měsíce, absolvovala rande s asi 20ti týpkama, 3 z nich postoupili do levelu "více než jedno setkání"....ale ani jeden nebyl to pravý ořechový.

    no a pak najednou bum prásk live match, a lítám v tom až po uši už skoro 3 měsíce ❤️

    OVERWATCH: držím palce! ;-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    GANDHI: WOW!!!!!!!! pure gold!!!!! :-D

    to by mě teda zajímalo, jestli ten zlý Ind, co R. nechtěl dát, byl ten, kterýho jsem viděla :-D to je fakt gól! :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: nechame toho ne
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: byla jsem líná to hledat, ale tady kolega GANDHI: do toho vnesl přesnou citaci z pravidel Nyxu. Ano, o tom, co je de iure správně, může opravdu rozhodnout až soud a co si o tom myslím já nebo ty, je bezpředmětný.

    pokud nesouhlasíš s tím, jaký si tu majitel nastavil pravidla, a připadají nesprávný, směřuj to na něj, ne na mě/nás. případně tu vůbec nemusíš být. pořád ale nechápu, o co ti jde a proč bys měl chtít vymáhat něco, co ti vůbec nijak nepřísluší :-D

    když k sobě domů pozveš lidí na návštěvu a jeden z nich ti začne po hodině a půl demolovat vybavení bytu a urážet ostatní návštěvníky tebou pozvaný, tak budeš jen nečinně přihlížet, protože není správný ho vyhazovat, když už jsi ho jednou pozval? nerozumím tvý logice, vidím to jinak. ale v pohodě, máš právo na svůj názor, ať je jakejkoli. tím bych to uzavřela.
    KULA
    KULA --- ---
    SIBILLE: ta prezentace, to je dobrý bod. Někdy mi příjde, že se lidé stydí za své zájmy, tak je tam nedávají. Co kdyby je viděl někdo ze známých. Já jsem na Tinderu vypsal svůj kink list a kaboom, málem mi praskla pošta.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SIBILLE: Nevim, prostě bych si připadal zoufale. Já si občas rád pokecám i zašukám, ale nemám rád, když se mi někdo snaží deorganizovat moji poustevnickost. A to ženský maj tendenci dělat. Na 4 x 5 metrech jsem cokoliv schopen najít poslepu, chraň někoho ruka páně, aby to přemístil. U variabilních věcí si přesně pamatuju, kde jsem je nechal.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: A ráno ukázat dveře! :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    _BENNY: co to mela za bajecnej alko recept? nemam silu to hledat, nejaky slitky :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    BURKHAR: Tak já jsem jeden čas byla na tinderu a zase tak zoufale jsem si nepřišla :-) Našla jsem tam sex i vztah, podle toho, v jaké fázi jsem se zrovna nacházela. Vše je o sebeprezentaci a uznávám, že fotogeničtí jedinci maj obrovskou výhodu. Ale 70% mužů si ani nedá pořádnou práci s fotkami, nedej bože s poutavým textem a pak se diví, že nemají úspěch.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jedno je ovsem jiste - Reborna ma sotva na jidlo, natoz na premiovku nebo snad pravnika
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: mas tam spoustu nesmyslu, ani nebudu vecne reagovat. ze si tady nejaka praxe neznamena, ze je to tak spravne.
    mazat si muzou co chteji, tim uz ovlivnujou obsah a primo za nej timto zodpovidaji.
    zasahnout dle zakona musi, jestli je neco protipravniho urci az soud. pak musi provozovatel, nyx, obsah odstranit. zajimala by me stiuace, nemusi se tykat reborny, dobre rano, kdy vyhodi nekoho premiovkou z celyho serveru, z dobrovolny aktivity, za podezrelej, ale legalni obsah.

    haha
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    AVATAR: ;o)) To je super.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERWATCH: ja si nasel taky kamaradku, ale nase komunikace se omezuje na:
    - dneska muzes?
    - jojo, vecer se stav
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DAPHNEE: Jak uz jsem psal, ja mam diky eDarlingu novou skvelou kamosku. momentalne. ;o) Tak uvidim jak to vydrzi. Zatim si piseme denne o vsem moznym a nic se nijak nehroti. ;o) Uz jsem si zacal kupovat punkovy trika. ;o))
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    BURKHAR: já se ptala na seznamování, ne na seznamky :) tam jsem chvíli byla a někteří jedinci jsou tam vcelku děsiví :)

    Jinak teda se přiznám, že byť by občas bylo fajn mít někoho na objímání a muchlání a klidně i hádky o barvu kachliček, už jsem si zatra zvykla žít sama a nevadí mi to :)
    Nicméně si říkám, že až ten správný a odvážný partner přijde, tak přijde :) I když teda nemám v plánu ani sázet stromy ani pořizovat dům :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VYHULENY_UFO: já vím a nestěžuju si, jen konstatuju. ale já byl feťák samotář. člověk nemusí fetovat aby mě byl sympatickej a nemyslím tím vzhled, ale pohled na svět a názory například
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Mimochodem, rok a půl života na Chaloupce (úplná samota to není, je to takové "bydlíš zároveň mimo město a ve městě" - zahrádkářská kolonie, pěkná zděná Chaloupka, zahrada a trochu spartánský život, nicméně 15 pěšky na MHD a jak jsem se toho bál, je to fajn) mi dost proměnilo hodnoty. Dřív jsem bydlel v centru Brna a vyhovovalo mi, že to mám všude kousek, někdy až nebezpečně blízko oblíbeným podnikům, ale nějak jsem z toho vyrostl (bude mi v dubnu 38) a přestalo mě to bavit. Teď si spíš užívám samoty a občas dojede nějaká z milenek. Nicméně to beru jako pomalý přechod k tomu, že si jednou najdu ženu, pořídíme dům, zasadíme strom a zplodíme děti.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    STICKYGREEN: hele, ale za to si muzes sam, ze ses stykal jenom se zkurkama, fetakama a dementama z nyxu. to jen k tem sympatickejm lidem....
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DAPHNEE: Upřímně považuji internetové seznamky za místo pro zoufalce. Nic ve zlém.

    Jsem sám a nějak mi to vyhovuje a stále věřím, že tu správnou najdu osobně bez seznamky, až přijde pravý čas, jakkoliv jsem teď spíš poustevník, odříznut od společnosti, v klidu na Chaloupce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam