• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    FATTY
    FATTY --- ---
    ROLAND: myslim, ze by ses mel snazit prestat myslet si o sobe, jak jedinecny a zvlastni jsi. Z toho co pises imho nejlepsi je se na cilene seznamovani se vykaslat, mas dost konicku, jsi spoko singl. Venuj se tem konickum, chod na pivo s kamarady(kami), neuzavirej se pred svetem jako nejaka kvetinka co je jina nez vsichni ostatni a nikdo ji nerozumi.. Treba nekoho (ne nutne partnerku) najdes treba ne, ale zij fajn zivot prace + konicky. Tohle sumirovani jak a proc jsi na tom nejak a kvuli cemu, a jaky jsi, je nahovno.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FATTY: claven to před lety nazval "obludnou predstavou o vlastnom intelekte" a pořád to platí, koukám.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: Ja byla na srazu naposledy loni v prosinci, a to tam bylo asi 40 lidi :). Stihla jsem se bavit s asi 5.
    Ze srazu treba pred ctyrmi lety si toho uz moc nepamatuju.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MOODYCAT: Zkusím se kouknout.
    Na FB jsem se zatím pokušel ulovit nějaký friendship s rodilým Japoncem, ale bez úspěchu. Chci se naučit trochu komunikovat Japonsky, protože mě to i zrovna pár let zajímá. Ale to chce osobně ty jejich znaky mi do hlavy vůbec už nelezou.

    Spíš asi ze mě začalo vyzařovat něco negativního co neumím ovlivnit a nemám pod kontrolou. A taky jsem takový neviditelný. Ostatně my už jsme se také osobně min jednou spíše dvakrát viděli na srazu.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    FATTY: Mám depresivní syndrom druhého stupně a operace která něco podělala a od té doby je pro mě svoboda pohybu dost problém.
    Dříve jsem i po těžké práci chodil běhat abych se udržel ve fyzické kondici.
    Komunikace s lidma není pro mě jednoduchá. Jo takhle psát na netu to jde docela. Tedy pokud mi ostatní dokáží porozumět. Jsem hodně komplikovaná osobnost. Takový hodně vzácný úkaz. ;) Tak jeden min z milionu ne-li z miliardy. :D
    A taky jsem Kozoroh takže tvrdohlavější než beran a vidící daleko za horizonty. ;)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: No vsak rikam, zkus mrknout na fb, jestli tam neni nejaka zajmova skupina blizka tvemu srdci.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MOODYCAT: Koníčky, končíky?
    Zájmů jsem měl a mám asi ještě stále dost. Dokázal jsem si popovídat o hladce a obratce. :D Ale jinak mé zájmy jsou obvykle mimo zájem ženského publika. Teď je navíc pro mě extra limitující můj zdravotní stav. A jsem 6 let v plném ID.

    Kolikrát jsem si třeba na nyxu dával, jeslti by se nešla nějaká jen projít a posledních x let nic. Tak jsem se párkrát přifařil třeba k akci Matějská nebo Zoo. Alespoň trochu mezi lidmi. Chodit do hospod mě nikdy moc nebralo. Jsem hodně uzavřený a hodně moc přemýšlivý tvor.

    Ostatně nejvíce na mě sedí osobnost INTJ/P - záleží v jakém jsem zrovna modu. Plus průměrné IQ132.

    V současnosti se ze mě stal herní vývojář. Protože nikdo neměl zájem, klasika musel jsem jako vždy co si sám neudělám to nemám. Takže jsem si sehnal lidi a teď momentálně se snažím dotáhnout vývoj do plného konce. I když má hra už je na Steamu kdyspozici. A doufám že se mi to povede dotáhnout do konce a že to zaplatí naši práci. Ale mám toho plné brýle, prostě energie mi těžce schází. Doufám že se mi to povede dotáhnout tak že budu mít alespoň na nejdůležitější rekonstrukci bytu abych se nestyděl za to v čem bydlím. I když hlavní je že je to můj vlastní byt.

    MOODYCAT: Do 30 jsem bydlel s bráchou a máti. Sám bych bydlení tehdy neutáhl. Samostatný jsem už v podstatě od Vojny. Mít na to tak jsem se osamostatnil už i dříve. Ale skončit pod mostem se mi fakt nechtělo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOBESH: jo lide.cz, tam jsem poznal ex a matku svych deti :)
    oznal jsem nedavno jednu zenstinu co poradala na amateri.cz srazy, jeste pred par lety. a uz na to komplet kasle, prej uz to davno neni co byvalo.
    ja na takovym nikdy nebyl, tak nemuzu soudit.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: “nemel jsem je kam vzit” - pls rekni, ze ti mama ve ctyriceti nepere trenky.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OTZ: Tak já to měl nejdřív v 18, pak jsem posunul na 20, pak 22, pak 25 a pak 30. :D No a tam to nějak prasklo. A jinak tak nějak celou tu dobu o mě projevovali zájem ženy 40+ a homosexuálové a pedo a nabídky jestli bych nechtěl dělat společníka starším ženám.

    Jinak jsem si dávno na single zvykl respektive přijdu si tak trochu jako sobec. Protože být single mi většinou vyhovuje. A pak když si s kamarády nebo známými na pivu třeba, tak kolikrát si mi ti zadaní postěžovali jak mi závidí.
    I když jsem nikdy neměl žádný vztah tak moc dobře vím o čem to je a jak to funguje, ale neměl jsem štěstí. A v tomhle střílím na první dobrou.

    Já měl určitě více jak 200 rande at už se konali nebo jsem tam čekal jako vůl a nikdo nepřišel nebo přišla prohlídla si mě a odešla. :) A to jsem byl na schůzkách i Mongolkou, Japonkou a pár dalšími ženami z ciziny co žijí dlouhodobě v ČR.
    A jakožto gentleman, tak mi to lezlo hodně do peněz, tak jsem to pak zredukoval.
    A preferoval hlavně procházky a posezení v parku než někam sednout na drink nebo jídlo.
    Problém byl, že jsem je ani neměl kam vzít. Takže to byla taky taková dost překážka. A na hotel jsem neměl.

    Jinak jsem pár těch co poprvé jako v pohádce zažili poznal. I když jasně drtivá většina žen na své poprvé obvykle nerada vzpomíná. Což mi přijde dosti smutný stav.

    Jako chaty na seznámení a poznání lidí fungovali dobře, na lidé.cz jsem třeba chodil do fotomodelingu protože mě zajímalo focení a zkoušel jsem hledat objekty. A dělali se fajn srazy a byla vždy sranda sledovat nováčky jak si myslí že uloví modelku. :D Vždy jsme končili pak na 80´v Lucerně.

    No a pak jsem byl za mě až příliš pracovně vytížený. Takže ani na seznamování už nebyl čas. Teď už zase čas je, ale energie schází a taky pracovní vytížení si vybralo svou těžkou zdravotní daň.

    Na nyxu jsem asi od roku 2003? A kdysi jsem se i s pár nyxačkama sešel, protože se chtěli přesvědčit jestli jsem takový jak se o mě šuškalo.
    FATTY
    FATTY --- ---
    ROLAND: ty nemas zadne konicky? Neco co delas ve volnem case? Pokud ti nefunguje seznamka, ani nezavazny pokec kdekoli venku, nejjednodussi je proste venovat se konickum. Tam pokud se taky nepovede, te misto depky, co z tebe citim budes mit aspon dobrej pocit, protoze zabijes cas necim, co delas rad.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    MOODYCAT: ty si dobra vila:) me uz zacaly nadzvedavat ty slozitosti z pribehu, alias jak zkomplikovat komplikovane. Bych zas ze sebe dostala nejakou kritiku: proc to brat tak slozite? Ale ty si krasne prehodila na plan jak snadno se da,kdyz se chce.. dekuji
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ROLAND: Nevim, jake mas konicky, ale na fb je hromada zajmovych skupin. Ja jsem napriklad ve skupine o cestovani nebo o behani a lidi se tam bezne seznamuji (aka “Hledam nekoho na vylet na Kokorin” apod). Mozna by to mohla byt dobra cesta, navic tak muzes poznat nekoho, s kym mas aspon neco spolecneho :).
    OTZ
    OTZ --- ---
    ROLAND: what a story..ponekud smutne..ja bych se teda zabil asi driv nez po 13 letech bez kontaktu :D ostych neostych..nastesti jsem celkem samotar - nebo jsem si na to aspon zvyknul - a kdyz se z toho nahodou proberu, neni potiz klofnout nekoho aspon na par "randicek", byt treba bez sexu :)) receno hodne s nadsazkou.

    btw. poprve a idealni zaroven, to se deje jenom v pohadkach :))

    v casech xchatu a lide.cz jsem byl vicemene nezamestnany, casu bylo more, a fakt nebyl moc problem nekam jet na rande, na pivo, na brko s nekym, nebo slecnu i pozvat domu..prevazne z Prahy ofc., tu z Liberce, tu z Plzne, atd. :) mimoto poznavat i lidi se spolecnymi zajmy. bylo to takove bezprostrednejsi, nikdo se niceho nebal, pokecat nebyl problem, kein stress.. :)

    na FB seznamky jsou, ale tzv. ucinnost - teda jestli z inzeratu nebo odpovedi na nej vyplyne rande - je (pro me osobne) radove nizsi nez tady..prijde mi to tim, ze je tam taky radove vyssi konkurence, pripadne nezajem / min casu a chuti odpovidat. ostatni (tzv. free) seznamky jsem zkousel spis povrchne, tam je to imho jeste vetsi bida, a hlavne ty enginy a nekde i rychlost, pripadne scamy atd..zoufalost.

    btw. ja jsem na nyxu uz asi 15 let, prijde mi to tady vic "doma", daji se tu snadno dohledat zajmy, prispevky, fotky, poznat trochu cloveka aniz bys ho zdrzoval..a generacni, geograficky a zajmovy rozptyl tu imho neni zdaleka tak siroky jako na tech verejnych forech a webech. kde se ovsem clovek taky musi vic hlidat..

    Tinder, ten jsem zkousel snad mesic pred par lety, sezral mi az prilis casu, match 0, ani jedna zprava..pro cloveka co se neumi nebo nechce fotit je to marny, a zaroven dost povrchni, a zrejme je to pouze na pich :)) o vytezovani uzivatelskych dat ani nemluvim..takze sel z tlf zase rychle pryc a od te doby ho mam v kategorii "useless".
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OTZ: Když mi táhlo na 30 a rozhodoval jsem se jestli se konečně zabiju, protože jsem byl stále panic, (zneužívání pedofilem ve 12-13 se nepočítá) tak pokud se nepletu zrovna na xchatu mě ulovila přijatelná starší žena co lovila nezkušené. Měl jsem svou místnost ne v kategorii sex, ale seznamka. Protože mi nikdy nešlo jen o ten sex na jednu noc i když ani ten bych neodmítl. V kategorii sex jsem to také párkrát zkoušel, ale nikdy nic. A to tapetování a škemrání o sex, mě vadilo a odrazovalo a přišlo mi to nedůstojné. A navíc pořád jsem v reálu stále až příliš stydlivý.

    Jen jsem si přál aby to poprvé bylo fajn. Ale bohužel to ta první zkazila, protože se se mnou po necelých 3 hodinách radovánek pohádala. Nevěřila mi že to bylo mé poprvé, protože jsem věděl, jak a kam šáhnout a dobře ji uspokojit a také že jsem se hned neudělal a utahal jsem já ji. A ne ona mě jak mi slibovala. Jaksi ji nestačilo že jen prostě mám bohatou fantazii, kterou umím použít a že samozřejmě jsem se teoreticky plně připravoval dlouhé roky. Něco jako Finch z prciček. :D

    Tehdy jsem ten chat měl otevřený při práci a čekal, jestli se někdo objeví. Takže ideální maximální využití mého času. Nedávno jsem to párkrát zkoušel, když mám teď hodně času, ale nějak mě to nebaví vysedávat a čekat na smilování.

    Seznamky mi nikdy nějak nefungovali. Vždy buď chtěli fotku a pak se neozvali a nebo to byly takové opravdu hodně zoufalky, co by daly každému. Hodně bídný intelekt, obrovská nadváha atd. Zkrátka s takovou by nešel nikdo kdo má stále všech pět pohromadě.

    No a teď jsem zase 13 let nasuchu. A už nevím co dělat. Bordel nepřipadá v úvahu.

    Fakt je že pokud si někdo chtěl jen užít, tak chaty byly v tomhle, alespoň za mě nejlépe použitelné. Tedy i na seznámení. Hlavně když už klasické seznamky nějak přestávali fungovat ve smyslu že mě pak už ani nikdo na mé inzeráty a odpovědi ani nereagoval. Nepočítám ty desítky možná stovky schůzek, ze kterých pak nic nebylo a kolikrát ani ty schůzky se nekonali. (Zvláštní kolika ženám najednou na poslední chvíli někdo umře nebo se něco někomu stane, babičkám, otcům apod. Škoda že už ten seznam s četností výmluv nemám. Byla to zajímavá statistika. )

    Ale internetové seznamky jsem měl velice dobře zmapované a i otestované.
    A když jsem zjistil co píší muži ženám, byl jsem hodně zděšený. Z těch odpovědí je tak na první kolo použitelných cca 27% než se projeví takže pak ve finále když má slečna štěstí tak max 3-6% jsou řekněme normální použitelní muži.

    Ale postupem času se to s tou použitelností zhoršilo i u žen.

    Co teď naposled od asi května zkouším Tinder, tak jsem bez matche. Těch pár čínaněk a asiatek nepočítám. Jenže Tinder funguje na algoritmu, který nemám šanci zlomit a některé osoby ti prostě nikdy neukáže.

    Na FB mě nikdy balit nenapadlo. Prý tam jsou nějaké seznamovací prostory. Ale nikdy jsem to tam nezkoušel. Možná zkusím? Když na nyxu jsem bez šance.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ROLAND: ted jsi me donutil podivat se na xchat po letech :)) vsude prazdno, jenom v sexu plno, jako vzdy, a starej zlatej freetek :)) ten uz je davno smazanej, jo kde jsou ty casy kdy jsem tam travil dny a noci :D tam bylo vsechno mnohem primocarejsi, FB ukradl vsechnu zabavu, chjo :D ale cas uz nevratis, tada dada
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    BOBESH: Že mě to ani nepřekvapuje, Lidé.cz šli do kopru v tu chvíli když se zrušil chat.
    Poznal jsem tam pár zajímavých lidí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CHA1NDLER: V tomhle můžu oponovat :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Konec jedné éry: Lidé.cz skončí v polovině prosince - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rce=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Dopadlo to nakoniec moc hezky.. a bude pokracovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam