• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OTZ: Když mi táhlo na 30 a rozhodoval jsem se jestli se konečně zabiju, protože jsem byl stále panic, (zneužívání pedofilem ve 12-13 se nepočítá) tak pokud se nepletu zrovna na xchatu mě ulovila přijatelná starší žena co lovila nezkušené. Měl jsem svou místnost ne v kategorii sex, ale seznamka. Protože mi nikdy nešlo jen o ten sex na jednu noc i když ani ten bych neodmítl. V kategorii sex jsem to také párkrát zkoušel, ale nikdy nic. A to tapetování a škemrání o sex, mě vadilo a odrazovalo a přišlo mi to nedůstojné. A navíc pořád jsem v reálu stále až příliš stydlivý.

    Jen jsem si přál aby to poprvé bylo fajn. Ale bohužel to ta první zkazila, protože se se mnou po necelých 3 hodinách radovánek pohádala. Nevěřila mi že to bylo mé poprvé, protože jsem věděl, jak a kam šáhnout a dobře ji uspokojit a také že jsem se hned neudělal a utahal jsem já ji. A ne ona mě jak mi slibovala. Jaksi ji nestačilo že jen prostě mám bohatou fantazii, kterou umím použít a že samozřejmě jsem se teoreticky plně připravoval dlouhé roky. Něco jako Finch z prciček. :D

    Tehdy jsem ten chat měl otevřený při práci a čekal, jestli se někdo objeví. Takže ideální maximální využití mého času. Nedávno jsem to párkrát zkoušel, když mám teď hodně času, ale nějak mě to nebaví vysedávat a čekat na smilování.

    Seznamky mi nikdy nějak nefungovali. Vždy buď chtěli fotku a pak se neozvali a nebo to byly takové opravdu hodně zoufalky, co by daly každému. Hodně bídný intelekt, obrovská nadváha atd. Zkrátka s takovou by nešel nikdo kdo má stále všech pět pohromadě.

    No a teď jsem zase 13 let nasuchu. A už nevím co dělat. Bordel nepřipadá v úvahu.

    Fakt je že pokud si někdo chtěl jen užít, tak chaty byly v tomhle, alespoň za mě nejlépe použitelné. Tedy i na seznámení. Hlavně když už klasické seznamky nějak přestávali fungovat ve smyslu že mě pak už ani nikdo na mé inzeráty a odpovědi ani nereagoval. Nepočítám ty desítky možná stovky schůzek, ze kterých pak nic nebylo a kolikrát ani ty schůzky se nekonali. (Zvláštní kolika ženám najednou na poslední chvíli někdo umře nebo se něco někomu stane, babičkám, otcům apod. Škoda že už ten seznam s četností výmluv nemám. Byla to zajímavá statistika. )

    Ale internetové seznamky jsem měl velice dobře zmapované a i otestované.
    A když jsem zjistil co píší muži ženám, byl jsem hodně zděšený. Z těch odpovědí je tak na první kolo použitelných cca 27% než se projeví takže pak ve finále když má slečna štěstí tak max 3-6% jsou řekněme normální použitelní muži.

    Ale postupem času se to s tou použitelností zhoršilo i u žen.

    Co teď naposled od asi května zkouším Tinder, tak jsem bez matche. Těch pár čínaněk a asiatek nepočítám. Jenže Tinder funguje na algoritmu, který nemám šanci zlomit a některé osoby ti prostě nikdy neukáže.

    Na FB mě nikdy balit nenapadlo. Prý tam jsou nějaké seznamovací prostory. Ale nikdy jsem to tam nezkoušel. Možná zkusím? Když na nyxu jsem bez šance.
    OTZ
    OTZ --- ---
    ROLAND: ted jsi me donutil podivat se na xchat po letech :)) vsude prazdno, jenom v sexu plno, jako vzdy, a starej zlatej freetek :)) ten uz je davno smazanej, jo kde jsou ty casy kdy jsem tam travil dny a noci :D tam bylo vsechno mnohem primocarejsi, FB ukradl vsechnu zabavu, chjo :D ale cas uz nevratis, tada dada
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    BOBESH: Že mě to ani nepřekvapuje, Lidé.cz šli do kopru v tu chvíli když se zrušil chat.
    Poznal jsem tam pár zajímavých lidí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CHA1NDLER: V tomhle můžu oponovat :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Konec jedné éry: Lidé.cz skončí v polovině prosince - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rce=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SHARKIE: Dopadlo to nakoniec moc hezky.. a bude pokracovat :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    D1RABBIT: Tak to máme radost ;)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    D1RABBIT: Tak už je po tobě ve svlečených sháňka! Co s tím uděláš? :)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    AREX: to je jasne, jenom jsem sdilela prvotni dojem, ale tak se uvidi asi
    AREX
    AREX --- ---
    MIORIEL: Nebo si můžeš jen nezávazně povídat s poznávat nové lidi. Kdo ví, třeba z toho nějaký vztah časem vznikne. Ono občas je lepší nehledat na sílu a ono tě to někam zavede :)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    ja si myslim, ze si dam covid pauzu a necham to na normalnim osobnim setkani,az to bude zas dobry. nebo se presmeruju do klubu singles:))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIORIEL: Okok :)

    Jestli Tinder nesedí, co místní [ SEZNAMKA lidí z NYXu ] ? Sarcica je vesměs pořád v poště, když už je online :)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    NAVARA: vetsinou odpovidam, ale trochu prestava bavit. nebo i pisu prvni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MIORIEL: Odpovídáš na ty ahoj nebo vidí jen přečtenou zprávu bez reakce?
    AREX
    AREX --- ---
    ARMADA: Mě taky přijde tenhle vzorek trochu padlý nahlavu. Přemýšlel jsem jak by to asi vypadalo, kdyby si každý mohl prohlédnout např. 10 profilů za den nebo 1 za hodinu. Prostě aby tam nebylo to rychlé ano/ne, ale nutnost se trochu zamyslet a soustředit.

    Samozřejmě druhá věc, že Tinder a podobní to nikdy neudělají, protože touhle metodou si defakto udržují zájem, že lidí tam tráví hodiny a swipují.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    MIORIEL: to zní jako Tinder :D

    ono na seznamkách je to těžké - jedné holce napíší desítky kluků, ona nemá čas odpovědět všem, spousta z nich je pak zahořklých a omezí se jen na "ahoj" a čekají, zda alespoň nějak odpoví a má smysl se bavit dál. To pro změnu otráví ty holky a .. neštěstí je na světě :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    SHARKIE: to zní slibně! držím palce ;-)
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Tak se tady napojuji na komunitu hledajicich... mne teda z tech seznamek praska hlava, vubec se v tom neorientuji. Z tech x nicim nepokracujicich "ahoj" nebo matches jsem vcelku unavena a pokud to porkacuje rozumnou konverzaci, tak nikdo si stejne nechce najit cas na setkani... ja nevim, mne prijde, ze to lidem spise pridava na neurotizmu a nespokojenosti...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SIBILLE: No, uz si par krat robil srandu, ze si pre mna pride, takze by sa to asi vyriesilo :) Kazdopadne to ma celkom zaujimavy spad uz teraz. Nejak sme sa dostali k mojej nevyriesenej minulosti, prebrali ju zo vsetkych stran a mna to nakoplo to konecne uzavriet. Takze aj ked z toho nahodou nic nebude, nejake plus uz to ma :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SHARKIE: Ale to by mohlo mít pak takový nádech dobrodružství! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam