• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    FORTRESS:
    DOOMGUY: Tindr z ženského pohledu, než jsem s křikem utekla:

    1. profese "Jednatel", "vysoká škola života", fotka z posilky, fotka s bavorákem, fotka s bouchačkou, místo popisu změť smajlíků
    2. CEO, hobby golf, fotka z posilky, fotka s audinou, fotka na slonovi, oblíbená hudba Lil' Něco, změť smajlíků
    3. Influencer, "Piš mi na IG", hobby golf a travelling, fotka z posilky, fotka s motorkou, fotka na slonovi a se surfem, změť smajlíků
    4. pilot (letadla uzemněný, pravidelný přísun letušek asi minimální), hobby golf and foodie, fotka z posilky, fotka s letadlem, fotka vína v exotické lokaci, změť smajlíků
    5. Fotka nicneříkajícího západu slunce, aby manželka nevěděla, že je na tindru"pokud nejsi atletická, nezávislá, sebevědomá žena co nestojí o svatbu, svajpuj doleva", jinak bez informací
    6. Dobrodruh, hobby atletika outdoor running, fotka z posilky, z horolezení, ze snowboardu, surfingu, seskoku padákem, seskoku po hlavě, seskoku po nohou, seskoku po straně, oblíbená hudba Metallica nebo Lil' Něco, změť smajlíků

    - 1-6 VŠICHNI mají vymazlený vyhipstřený plnovous s láskou vyňuňaný u nejbližšího barbera a svaly ideálně naolejované

    7. Někdo aspoň malinko zajímavej, čímkoliv, jakkoliv jinej, třeba mu jen chybí plnovous a nemá rád golf, i to už je výhra, nebo dokonce o sobě umí napsat TEXT, omg halelůja - vzdálenost 150+km bez ohledu na mnou nastavené parametry.


    Jo a dost influencerů tam krom motorek a surfů a exotickejch sexy lokací taky uvádí, že jsou "women coach", což nevim, jestli mě chtěj koučovat v menstruaci, neobratně se mi snaží naznačit, že by byli mým gaučem, nebo co jako. Neodpověděli mi, protože jsem jim nepsala na IG.

    Prostě jsem to buď dělala nějak zásadně špatně, nebo jsme se s tindrem fakt minuli :))

    (also, nic proti posilovnám a hipstr vousům, ale... boha jeho, co je moc, to je moc...)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NYA: Na Tinderu "chytám" studentky s naaranžovanejma fotkama z jejich ego travellingu - "TUL Dresden" - Vegan, coffee & cat lover NO SMOKE NO ONS.

    a na Badoo chytneš "Předlice - Baculka s dvouma rošťákama" - jsem jaká jsem, karma je zdarma.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Odchazim z eDarling, duvod je prosty, nabizi malo zen mnou pozadovanyho veku a lokality. Pritom vse mam nastaveny spravne. Celkovy dojem je, ze je to za hodne penez malo muziky. ;o) Online seznamky teda asi nechavam byt. Ale zase, seznamil jsem se tam s holkou, ktera zna par mych znamych a byla to sranda to zjistovat. Nevyslo to protoze jsme si pri osobnim setkani fyzicky nesedli. Tak se aspon tak nejak neintenzivne kamosime.
    NYA
    NYA --- ---
    FORTRESS: ale no taak :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NYA: Tinder pro ošklivý / lidi z vesnice. ;)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    CHA1NDLER: je to samozřejmě celý psaný trochu tongue-in-cheek :) mě by zajímal pohled žen z druhé strany. mám podezření, že u mužů je míň kategorií.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    zajímalo by mě, jestli někdo fakt jde na rande z online dating app s pocitem "zoufalství, potřebuju, aby to vyšlo" :)))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NYA: Jo, je to zmatenější, a všude to po tobě chce zaplatit :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    NYA: ani bych neřekl.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    NYA: Mno, ani ne :D Opravdu jsem narazil na spoustu lidí (holek), které jsem prostě neznal a přesto známe některé společné přátele či lidi.
    NYA
    NYA --- ---
    COUDAK: heh, 25 tis. je už docela velký město :)) ale i tak by se tam všichni ve svojí věkový kategorii měli znát minimálně od vidění?
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    NYA: ani moc ne. V mnohém se to hodně podobá. Mám ale kamaráda v Německu, co používá tinder a ten používají spíše cizinci, kdežto badoo místní.

    Já bydlím v malé prdeli v ČR ( 25 tisic obyvatel) a tady je tinder mrtvý. Většina lidí používá spíše badoo.

    Zajímavý může být ale facebook seznamka :) zkoušel někdo? já jen na začátku a to tam byli prostě jen lidi, co nevěděli co to je a co od toho čekat.
    NYA
    NYA --- ---
    DOOMGUY: je to teda v něčem jiný než tinder?
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    DOOMGUY: Dříve dokonce fungovalo i to, ze holky mohly mužům odepsat kdykoliv a jakkoliv ... měli něco jako integrovane badoo plus nebo jak se to jmenuje. Muži si museli platit :D
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Badoo je v pohodě. Typy uživatelek:

    1) Slečna duckface on.every.single.photo.
    2) Barbie v1. Superhot but not really girl you wanna marry.
    3) Barbie v2. Model Michael Jackson.
    3) Je mi 30 a vypadám na 60.
    4) Na každé fotce jsem s kamarádkou, která je hezčí než já.
    5) Seznam požadavků A4 & not really that hot.
    6) Seznam požadavků A4 + not that hot + kids.
    7) Influencerka aka napiš mi na insta/fb/whatever
    8) Depression/Suicide girl. Na každé fotce vypadám, že mi spadly hračky do kanálu.
    9) Alkoholička. Profilovka s chlastem a v náladě.
    10) Sběratelka/popleta. Dá ti like, ale udržuje striktní rádio silence.
    11) Turistka. Hledám průvodce.
    12) Komplikovaná. Jsem ve vztahu, ale je to komplikované.
    13) McDonald. Objednáš si Big Mac. Dorazí Big Mac. A jako... je to zhruba Big Mac, ale není to úplně ten z obrázku co sis objednal.
    14) Zbytek.

    Badoo má takovou uživatelskou základnu, že i když nebereš zjevně nekompatibilní profily, tak ti zůstane dostatek normálních holek na like.

    Ideální systém z hlediska úspory času je dát všem like a pak roztřídit na druhej den až matche. Nemáš pak tendence hodinu řešit tahle má nos moc doleva nad profilem holky, které se stejně třeba nelibis.

    Taky je dobrý během pár vět pozvat ven. Spamovat ji schránku umí každej debil, takže je dobrý se co nejdřív vyřadit z davu. + Pozvat na veřejný místo, aby si nemyslela, že ji chceš zabít. Navíc je to snazší si pak povídat, když jste si všechno to základní nenapsali. Jsou holky, co si chtějí chvíli povídat, ale moc jich není. Od určitého věku na to lidi nemají čas.

    Vseobecne moc nezáleží na openingu a o čem se bavíte. Pokud se jí líbíš, tak bude nadšeně reagovat na lame ahoj jak se máš. Pokud ne, tak můžeš bejt jakkoli originální a nepomůže to. Takže ideální je něco mezi. Trochu effort a dat něco víc než ahoj a čekat, že se posere je dobrý, ale zase nad tím nemá smysl sedět půl hodiny.

    Nereaguji na nikoho konkrétního, jen, že se tu řešilo Badoo. Já to měl jednu dobu jako koníček, že vytahnes každej tejden někoho zajímavýho ven. Poznáš novýho člověka a je to prijemne strávený čas. S tím, že se automaticky počítá s tím, že se vidíte naposledy. Holky to stejné nějak vycítí, že to má člověk v prdeli a paradoxně je to lepší startovní pozice než jde ze mě cítit zoufalství, potřebuju, aby to vyšlo a nebo se budu po tom půl roku vzpamatovávat. Pro tip: při této frekvenci nebrat pokaždé do stejného podniku, pokud se člověk nechce dostat na nějaké seznamy :)

    Obecně to má imo chlap na těchhle seznamkach lepsi, protože si nedokážu představit co za sračky musí těm holkám od borců každej den chodit do pošty.
    SKRP09
    SKRP09 --- ---
    Badoo, podobně jako Twoo, mi pomohlo překonat takovou tu prázdnotu po jednom rozchodu. Každý druhý nebo třetí den setkání s jinou holkou. Pak jsem se mohl pustit do nového vztahu už s vyrovnanou hlavou.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Badoo nebylo vubec spatny když začínalo někdy 13 let zpátky. Bylo to nejrozšířenější a hlavně jsem si díky tomu v Praze hodně užil :)
    Je pravda, že i tady na maloměstě se dá seznámit s holkami, co sem tam nechtějí vystrčit nos z domu a přesto nejsou špatný :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já si Badoo založil ze zvědavosti, for science, a ještě ten den to zase smazal :D
    Ať člověk klikne na cokoli, s cca 80% pravděpodobností na něj vyskočí požadavek, aby zaplatil.
    Je to celý takový zmatený, trochu bez konceptu.
    A nakonec na mě vyskočilo tohle, což byla poslední kapka :D

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jj, napsat zpravu, a kdyz protejsek odpovi tak az pak mit moznost dalsi zpravy. Minimalne se tim eliminuji ruzni stalkeri, citovy vyderaci a idioti. ;o)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    OVERWATCH: Já myslím, ze tady muže normálně psát. Ale mas pravdu, ze mít možnost zaujmout první zpravou asi nebude úplně špatně.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nevadi, na nekterych seznamkach to tak funguje a rekl bych, ze to je vcelku dobre vymysleny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam