FORTRESS:
DOOMGUY: Tindr z ženského pohledu, než jsem s křikem utekla:
1. profese "Jednatel", "vysoká škola života", fotka z posilky, fotka s bavorákem, fotka s bouchačkou, místo popisu změť smajlíků
2. CEO, hobby golf, fotka z posilky, fotka s audinou, fotka na slonovi, oblíbená hudba Lil' Něco, změť smajlíků
3. Influencer, "Piš mi na IG", hobby golf a travelling, fotka z posilky, fotka s motorkou, fotka na slonovi a se surfem, změť smajlíků
4. pilot (letadla uzemněný, pravidelný přísun letušek asi minimální), hobby golf and foodie, fotka z posilky, fotka s letadlem, fotka vína v exotické lokaci, změť smajlíků
5. Fotka nicneříkajícího západu slunce, aby manželka nevěděla, že je na tindru"pokud nejsi atletická, nezávislá, sebevědomá žena co nestojí o svatbu, svajpuj doleva", jinak bez informací
6. Dobrodruh, hobby atletika outdoor running, fotka z posilky, z horolezení, ze snowboardu, surfingu, seskoku padákem, seskoku po hlavě, seskoku po nohou, seskoku po straně, oblíbená hudba Metallica nebo Lil' Něco, změť smajlíků
- 1-6 VŠICHNI mají vymazlený vyhipstřený plnovous s láskou vyňuňaný u nejbližšího barbera a svaly ideálně naolejované
7. Někdo aspoň malinko zajímavej, čímkoliv, jakkoliv jinej, třeba mu jen chybí plnovous a nemá rád golf, i to už je výhra, nebo dokonce o sobě umí napsat TEXT, omg halelůja - vzdálenost 150+km bez ohledu na mnou nastavené parametry.
Jo a dost influencerů tam krom motorek a surfů a exotickejch sexy lokací taky uvádí, že jsou "women coach", což nevim, jestli mě chtěj koučovat v menstruaci, neobratně se mi snaží naznačit, že by byli mým gaučem, nebo co jako. Neodpověděli mi, protože jsem jim nepsala na IG.
Prostě jsem to buď dělala nějak zásadně špatně, nebo jsme se s tindrem fakt minuli :))
(also, nic proti posilovnám a hipstr vousům, ale... boha jeho, co je moc, to je moc...)