• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KOUDY: uz ma muzikanta nejakyho pojebanyho, bohuzel
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tyjo slecnu co ma 184cm bych bral..konecne by me nebolelo pri 69 za krkem :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    A znam i slecnu co ma 184 a pise si tam 182 aby tak neplasila borce :D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    CHA1NDLER: dá mu lajk, ztratí čas dopisováním a až u osobního setkání zjistí, že blbý, protože je pro ni nezkousnutelně malej... zbytečný :-)

    a ano, pro ty, kterým na tomhle parametru nijak zásadně nezáleží, je to dost zbytečná informace (pokud se teda nejedná o nějaký extrém na jednu či druhou stranu, jednou jsem zažila a bylo to pro mě taky no go)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHA1NDLER: Spousta holek je na to krajně fixovaná a pokud máš dotazník, kde se ptají na tři nejdůležitější vlastnosti, výška je pravidelně mezi top3.
    Vzhledem k tomu, že jsem na hubený, tak chápu že i přes některý fyzický parametry prostě nejede vlak :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    já teda ne že bych věděl o čem přesně je řeč..

    ale tak nějak lidsky mi přijde, že pokud ta výška není vyloženě nogo podmínka (viz teekkanne níže), tak na tom nemusí nutně záležet. Když bude mít ten týpek zajímavej profil a bude se jí líbit, tak mu tak holka dá lajk. Stejně tak obráceně.

    Samotný info o výšce a váze mi teda osobně nepřijde nějak cringe, je to prostě faktická informace s nějako hodnotou. Mnohem větší problém vidím v tom, když ty čísla nekorespondují se skutečností :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MOODYCAT: věřím, že pro spoustu lidí je to zásadní a neudělají s tím nic, stejně jako když tam není chemie, tak to prostě neohneš...kámoška má nějakejch 175 cm, takže není vyloženě žirafa, a musela nechat pár jinak naprosto skvělejch týpků, protože prostě nepřekousla, že nejsou o cenťák menší než ona - i když na tuhle svou vnitřní potřebu zcela racionálně nadávala (a byla si plně vědomá toho, jaký mají ty kluci kvality a že ten vzrůst fakt vůbec není žádnou známkou kvality člověka) a fakt ji to štvalo, že to tak má, musela se smířit s tím, že s tím nejde dělat nic, než to respektovat a nesnažit se hlavou zbořit zeď...

    (má to happyend - svého milého nakonec potkala, na Tinderu, má ideální výšku, už jsou 3 a jsou happy:) )
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOODYCAT: akorat borec schoval oblicej za mobil, no
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To bych si moc nepomohl, kdybych měl posílat domů holky jenom proto, že jsou o něco vyšší :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FIYAH: Moje prvni laska merila 170cm, jeden z mych poslednich velmi milych gentlemanu mel tak...175cm, a to mu mozna fandim...a v pohode. Zalezi na osobnosti.

    FIYAH
    FIYAH --- ---
    MOODYCAT: me se treba desne libi parecky jako ona vysoka on lehce zakrsly:))
    FATTY
    FATTY --- ---
    Taky nejsem nejakej mistr to vubec, ale tanec mam rad, klasiku i latinu a mam taky neco nad 190 a prislo mi to neprijemny. o to vic ze mensi devcata roztomile fakt jsou, ale tanec jsme si neuzili jak bychom jinak mohli .. cokoli od plouzaku (coz tanec imo nejni) up to musi byt citit ale to je jen muj nazor, nerikam ze to nekdo nemuze umet kouzelnicit :)
    FATTY
    FATTY --- ---
    D1RABBIT:tak to jste kouzepnicici.. je to obtizne, nesedi proporce,boky, stehna. neni to teda tak blby, jako kdyz to nesedi "do sirky", ale imo to neni ono..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Co se tyce vysky, tak ja se 177cm jsem mela muze mensi a vetsi, a ani ti klidne o skoro 10cm mensi s tim nemelo problem...takze zalezi na osobnosti :).
    FATTY
    FATTY --- ---
    165/50 ISTP jsou dobre parametry,to tak urcite nech zvysuje to sance.. a to ze *nazev seznamky* je neni dobry na urcitou vec to fakt smaz.. pokud teda na nas das :)
    NYA
    NYA --- ---
    Mně to přijde dost dobrý. Dokážu takhle pochopit lidi, co jsou třeba úplně jiní, než já. A taky pochopit některý svoje charakteristiky, který musím vzít, jak jsou, než si myslet, že je to něco, co nějak předělám. A spíš vytěžit ty kvality, který zrovna ten můj typ má.
    A taky mi přijde, že si víc rozumím s lidma, který mají třeba 3 ty aspekty stejný jako mám já.

    A muži, co jsou 'feeling', se mnou nebývají moc kompatibilní. Tam, kde by čekali emocionalitu, já ještě jedu nějakou racionální analýzu. A já očekávám racionální jednání tam, kde oni už dávno reagujou emocionálně na něco, co mne třeba ani nedošlo.
    Ale nevím, zase nějakej 'feeling' milenec by mohl být fajn. Jenže ten poslední se odmlčel, když jsem mu racionálně cosi rozcupovala :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYA: Diky, nastuduji si ;o)
    NYA
    NYA --- ---
    OVERWATCH: to je jungianská typologie. Rozlišuje 4 různý aspekty osobnosti (např. thinking-feeling, introvert-extrovert, atd.)
    Je to docela komplexní, nějaký základ se můžeš dozvědět tady

    Test osobnosti zdarma, popisy typů osobností, rady v oblasti vztahů a kariéry | 16Personalities
    https://www.16personalities.com/cs
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYA: Co je feeling typ?
    NYA
    NYA --- ---
    jo já si myslím, že informace 165/50 ISTP vyjde na fakt málo znaků a má poměrně vysokou informační hodnotu
    osobnostní typ teda vítám fakt hodně, když je uvedenej, protože třeba 'feeling' typům se spíš vyhýbám
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam