• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYA: jediny co sem z toho akorat pochopil, ze te proste nebavi starsi muzi. ale vis jak, jiny divky to maj jinak. ty jses zase treba na zajicky, takovej mladej zajicek je plnej hormonu :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: každýmu chlapovi občas jebne v palici a kdo říká, že ne, tomu jebe doteď
    NYA
    NYA --- ---
    DEADSLUT: chlapům v tomhle věku mrdá.. když mi bylo cca 25 (no už to je nějakej ten pátek:), tak se mi párkrát stalo, že se některý starší muž (ženatý) z mýho okolí pomátl a hrozně po mě jel. já to vůbec nestíhala, většinou to byli muži, kterých jsem si z nějakýho důvodu vážila, a najednou se začali chovat totálně, ale totálně pošetile :D
    né, že bych předtím nějak respektovala autority, ale po těhle zkušenostech to vzalo za svý úplně :)

    asi holt pro takovýhle pány jsou mladý ženy podstatnej životabudič a jsou ochotný kvůli nim dost riskovat
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KALHOTKA: Prosimte a cim on si te tak ziskal, ze si mu dala na vyber co s tebou ma za umysly? nasledne prizpusobila se jeho volbe, upekla kolac a nakonec se podelila o vodu? :( Ne ze bych podobny faily v zivote taky nemela za sebou. Jen se ptam, no..
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TEKKANNE: Mně (ne)blahé paměti kdysi někdo ukradl účet na OKCupidu a když jsem ho získala zpátky, strávila jsem den obepisováním asi stovky pánů 55-70, kteří se za těch pár dnů nasbírali (dotyčná s tím dojemným příběhem, jak potřebuje jen trošku vypomoct, stihla rozeslat i telefonní číslo, tak jsem jim chtěla dát vědět, že bacha), že scam, sorry, dávejte si pozor... A tak třetině to bylo uplně jedno, to nevadí že jsi někdo jinej a jsi na jiným světadíle, než to vypadalo, my přiletíme... Většinou působili dost normálně, obyčejný chlapi v před-důchodovém či důchodovém věku, jen prostě asi nečekané vdovství nebo rozvod na starý kolena, kdy už s tím nepočítali, fakt mi z tý nálože osamělosti spojený s vyprahlostí bylo docela ouzko. A děsivý, že ta scammerka (nebo scammer, co já vim) ani nevynaložila žádný úsilí, za tři dny zaháčkováno X chlapů, z nichž deset procent bylo ready poslat prachy už v týhle fázi...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: no bohužel evidentně spousta (i celkem v pohodě a příčetných) chlapů v záplavě emocí tohle základní kritický myšlení dokáže úplně vytěsnit. vyslechla jsem si jeden smutný osobní příběh (seznamka, povídání, úplně se do ní zamiloval, po nějaký době slečna poptala peníze na letenku, aby za ním mohla přiletět do usa a mohli se potkat, poslal a pak najednou překvapivě ticho) a úplně mě to šokovalo - ten týpek fakt nevypadal jako nějakej total mimoň, co nemá základní sociální dovednosti a cítění...když na mě vytáhl kurevsky tlustej pakl vytištěných fotek tý slečny a ukázal mi je, tak jsem pochopila, že pokud má na tohle člověk žaludek, tak je to nevyčerpatelný zlatý důl neomezených příjmů (bylo to nejvíc obvious, na fotkách nějaká 20tiletá roztomilá roštěnka ruského typu v různejch svůdnejch pózách...týpkovi bylo něco pod 60)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: to ani neni "delsi dobu", to je proste jen svindl jak chytit a udrzet platiciho. Strojeny vety se hned poznaji, pokud ma borec aspon zakladni socialni dovednosti. Stejne tak je podivnej nejakej enormni zajem o profil, pokud clovek neni jeliman.
    Jenze bohuzel bez soc dovednosti je dost lidi, vetsinou odrustajici chlapi co travi cas u pc vic mez zdravo.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: potvrzuju, že tohle fakt existuje - nevím, na kterých seznamkách konkrétně, ale jedná se o nějaký ty placený, co tam potřebujou udržet platící zákazníky, a tak pokud vidí, že chlapík nemá delší dobu propojení/interakce ze strany reálných žen, nastoupí placená "operátorka livechatu" a má s ním vést konverzaci, aby ho nadále udržela (v naději a v pocitu, že ta seznamka funguje a může tam narazit na zajímavou ženskou pro sebe) jako platícího zákazníka

    takže bych byla s veškerýma placenýma seznamkama dost opatrná... ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: proc by sem jinak chodila?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: neverici Tomáš :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: ta treti pulka ty dokonalosti neveri :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: a ty ses v ktery pulce, v ty co se nudi nebo ktera zavidi?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: ano prosim pekne... My jsme takovy uchylny na libani. Zvlast venku...
    OXYGENE
    OXYGENE --- ---
    lidi se fakt nudi ze tady resi uplne prakoviny,, ale k volbam zas nikdo nepujde a Bures si tady bude delat kolonii
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    To by jednu pulku ctenaru nudilo a druha by zavidela..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALHOTKA: nejsi nudna, mas skvelej nick :) muzes psat cokoliv a budu na to stejne civet.
    Myslel jsem to jako, ze bez exotu by nebyly historky obecne. Si to vem, jaky by bylo to vypraveni, sesli jsme se a bylo to v pohode! Byl dokonalej a jsme spolu 10 let. Jsme dokonali, mame dokonalej zivot a dokonaly chyby, co dokazem dokonale respektovat :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: vyjadruju se k tematu v diskuzi, nemusis se snazit z toho zas delat kovbojku a ano jsou i jine pozice, poznamka byla k tomu obrubniku :)
    NYA
    NYA --- ---
    KALHOTKA: aha, to je od tebe hezký

    já teda první setkání beru spíš jako oťukávací, že se jdu podívat, jestli by se mi ten člověk líbil a jestli bych si s ním rozumněla. tak bych do toho žádnou snahu navíc neinvestovala. ale já nejsem žádná hospodyňka, pro mě je pečení koláčů high level snažení, což pro tebe je asi jinak.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: hele umi, ale my se libame radi a dlouho a drz takhe desítky minut XD a ja zas na spicky... Proste je to na obrubniku pohodlnejsi
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JONY: to je vtipny, muj aktualni muz ma 190, ja mam 160 a musime hledat ty obrubniky a taky chodim po obrubniku XD
    Popravde mi rikal, ze vzdycky vsude zadaval parametr nad 165cm... Takze kdybychom se nepoznali nazivo, seznamkou bych mu propadla hned :)
    Ovsem dosavadni muzi meli 182-185 a pri libani nebyl to problem, tech 190 uz je znat teda a musime najit obrubnik nebo schody :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KALHOTKA: Uz jsem tu psal o moji ex, ktera se seznamila s chlapkem co ji na rande prozradil, ze ma strasne rad gulas, a pak ji vzal k sobe domu, tam probehl nejakej ten sex, a ona druhej den cela vypadena, ze mu ten gulas uvarila a privezla v hrnci az do bytu, a tam ji otevrela jeho manzelka? Jaky to ma konec se neptejte, protoze to do detalu nevim. Ale vim, ze uz se nesetkali. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    XMEDA: Myslim, ze staci. Ale nevim, neregistroval jsem se tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam