• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: https://www.nyx.cz/discussion/23029/id/53577968. To byla taková hypotéza. Jde o část, ne celek
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    XARGH: Ne, ani omylem. Podomni prodejce “moudrosti” kmenu z pralesa v estradnim podání s jardou je na pobliti. Míra logickejch faulu a prorireceni si je tak velká, ze jen úcta ke staří a trocha sympatickeho excentrismu mi bráni v pořádným hejtu
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Simvas a kde berete info, ze ezopica=chudapica?
    XARGH
    XARGH --- ---
    TWORBO: neni to zadnej naivka, takze neni ezopica. sofista, trickster, asi mu dela dobre ta guru role. jestli mate munici jak to jarda monetizuje jinak nez divadlem Vizita, sem s tim.
    Neboheho Mnislava Zeleneho si beres jiste do huby omylem, ze? :)
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Mnislav_Zelen%C3%BD
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    XARGH: Jestli Dušek není ezopica, tak imho musíš najít práci, v který budeš vydělávat víc, bro. Dušek kasiruje frustraty panwerichovskym stylem. K tomu mu dopomohla ( a on ji vesele pase) duchna mnislav zelený zvaný atapana např. A jiní další...
    NYA
    NYA --- ---
    XARGH: jak, že není? největší
    XARGH
    XARGH --- ---
    NYA: dusek neni ezopica, ale oblika se tak :D
    NYA
    NYA --- ---
    2NDREALITY: ono to slovo "ezopíča" mate, není to vůbec genderově vymezený

    https://www.flowee.cz/images/.thumbnails/images/misa_2019/listopad/dusek_x.840x540c.jpg
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    2NDREALITY: Etalonickej codemode u těch karikovanejch bych viděl u Hc psytrancerek... ale real diamanty nematerialniho světa jsou imho nenápadný. Spis přírodní matro než syntetika, outdoor než korporát.... ale vařím spis z vody
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2NDREALITY: Vetsinou do toho co najde v lese nebo ve vyprodeji
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: Nemůžu sloužit, v takový interpretaci reality sem nevyrostl, zkušenost 0
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    TWORBO:myslim vsechno zalezitost rovnovahy. Zajimala by me i ta sama poucka ale s matriarchatem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: njn, hard to say easiest to sell
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    2NDREALITY: to je celkem jedonduchý, ale deterministická definice by zabrala další dva kluby na nyxu. ony natěstí už existujou a je jich imho víc než deset. podstata bude imho víra v něco jinýho než ti potvrdí base evidenced scinece.
    XARGH
    XARGH --- ---
    2NDREALITY: "ezoterika", new age etc
    v tomto kontextu fanynka ezoteriky, osoba s potlacenym kritickym myslenim
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    TWORBO: Jinejma Slovama- ano, baby v tom jedou víc, aspoň v my sociobubline
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    DEADSLUT: kdyz si muz 30-40 tak na 99% te tvuj fotr vychovaval stylem, ze si NIC a abys byl NECO tak musis sypat susnacky na sporici konto. Takze ty ted, kdyz uz mas ten majetek, tak zjistujes, ze to z tebe zas takovyho kinga nedela a ty musis hledat cestu k sobe jinak nez drahy vecere, hotely, plaze atd...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Jasne. Kdyz pritelkyne ziska skvelou praci v USA a chce abych tam letel/prestehoval se s ni, tak zvazuju pro a proti. U me ty duvody pro neprevazily a proto jsem se tam s ni nestehoval. Mel jsem tu rozjety dve firmy ktery bych musel zavrit. Musel bych opustit rodinu, pratele atp. Proto jsme to uplne v pohode ukoncili a nepokracovali ve vztahu na dalku, protoze jsme byli oba tak rozumni, ze jsme vedeli ze vztah na takovou dalku a s takovym casovym posunem nema absolutne smysl.

    Ja nehledam. Ja poslednich 12 let nachazim a chodim s nima. To ze moje vztahy trvaj 4 roky a ne 20 nepovazuju za neco strasnyho uprimne. Ctyrletej vztah uz povazuju za relativne dlouhodobej. Zvlast kdyz s tim clovekem pres tri roky z toho vztahu bydlim.

    Jasne dneska je plno zenskejch pro ktere ma kariera prednost pred detma a deti chtej az jim bude 35+. Kvuli tomu si ale nezacnu hledat ezo Jardu Duska se zarostlou picou zejo.

    Spolecnou financni vizi mame vzdy. Nikdo z nas se nikdy nerozhodl ve vztahu ze ho ze dne na den ukonci. To si me asi pletes s nekym kdo bere vztahy na lehkou vahu. Zeny se kemne citi potrebu vazat, stejne jako ja k nim..Jinak bychom spolu netravili cas, nestehovali se k sobe apod. To jsou zavazky, stejne jako spolecne dovolene, predstaveni rodicum a tisic dalsich veci. To ze vztahy po letech nevyjdou kvuli ruznym duvodum je normalni. Lepsi je byt s nekym 3-4 roky a hledat kdo ti jak vyhovuje a jestli s nim chces byt do konce zivota. Lide se postupem casu meni a ja nejsem clovek kterej by byl ve vztahu ve kterem neni spokojeny a nektere veci mu tam zacinaji vadit. Zenskejch jsou 4 miliardy...takze pohoda. To co ty sepisujes z mych prispevku ale urcite nevychazi :)..To je spis nejaka tvoje projekce, ktera je dost mylna. Jsou lidi, kteri jsou s nekym ve vztahu treba 10 let a ty pak ty dva lidi poznas a vidis ze mezi nima neni zadna vasen a ze jsou spis jak bracha a segra..Takovy vztahy ja nemel a mit ani nechci.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    FIYAH: Abych použil genderove korektní slovník: v patriarchalne řízené společnosti je inklinace k a akcentace nematerialniho aspektů reality větší u těch subjektu, kteří ať už nastavením vnitřních hodnot či nastavením pravidel hry nemají touhu/možnost dosahovat standardu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam