GRANTORINO: Jasne. Kdyz pritelkyne ziska skvelou praci v USA a chce abych tam letel/prestehoval se s ni, tak zvazuju pro a proti. U me ty duvody pro neprevazily a proto jsem se tam s ni nestehoval. Mel jsem tu rozjety dve firmy ktery bych musel zavrit. Musel bych opustit rodinu, pratele atp. Proto jsme to uplne v pohode ukoncili a nepokracovali ve vztahu na dalku, protoze jsme byli oba tak rozumni, ze jsme vedeli ze vztah na takovou dalku a s takovym casovym posunem nema absolutne smysl.
Ja nehledam. Ja poslednich 12 let nachazim a chodim s nima. To ze moje vztahy trvaj 4 roky a ne 20 nepovazuju za neco strasnyho uprimne. Ctyrletej vztah uz povazuju za relativne dlouhodobej. Zvlast kdyz s tim clovekem pres tri roky z toho vztahu bydlim.
Jasne dneska je plno zenskejch pro ktere ma kariera prednost pred detma a deti chtej az jim bude 35+. Kvuli tomu si ale nezacnu hledat ezo Jardu Duska se zarostlou picou zejo.
Spolecnou financni vizi mame vzdy. Nikdo z nas se nikdy nerozhodl ve vztahu ze ho ze dne na den ukonci. To si me asi pletes s nekym kdo bere vztahy na lehkou vahu. Zeny se kemne citi potrebu vazat, stejne jako ja k nim..Jinak bychom spolu netravili cas, nestehovali se k sobe apod. To jsou zavazky, stejne jako spolecne dovolene, predstaveni rodicum a tisic dalsich veci. To ze vztahy po letech nevyjdou kvuli ruznym duvodum je normalni. Lepsi je byt s nekym 3-4 roky a hledat kdo ti jak vyhovuje a jestli s nim chces byt do konce zivota. Lide se postupem casu meni a ja nejsem clovek kterej by byl ve vztahu ve kterem neni spokojeny a nektere veci mu tam zacinaji vadit. Zenskejch jsou 4 miliardy...takze pohoda. To co ty sepisujes z mych prispevku ale urcite nevychazi :)..To je spis nejaka tvoje projekce, ktera je dost mylna. Jsou lidi, kteri jsou s nekym ve vztahu treba 10 let a ty pak ty dva lidi poznas a vidis ze mezi nima neni zadna vasen a ze jsou spis jak bracha a segra..Takovy vztahy ja nemel a mit ani nechci.