• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Z te diskuze me napadlo hezke oznaceni Ezot a Ezotka.. neco jako Exot, ale vystiznejsi :)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NYA: O tomhle bych chtěl vědět víc, jak holky kazí konverzaci :-) Zatím jsem si myslel, že je to jen mnou :D

    Ale možná bych si měl znovu pustit Tomáš Baránek: O upřímnosti a dalších fatálních chybách v algoritmech předvztahové komunikace :')
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: To jestli to je ons nikdy nevis, protoze toho cloveka neznas. Ex post jsme nikdy nic ja ani zadna ze slecen nemuseli vysvetlovat a ghostovat ani nevim co je..:)
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: aha, no jestli není lepší si to vyjasnit předem, že muset ex post sedmkrát vysvětlovat, jak jsi to myslel :) nebo ghostovat sedm lidí :_
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: No zadne jsem rozhodne nepsal ze ona je ta jedina a chci s ni bejt do konce zivota :)..Predpokladam ze vetsina lidi je na tinderu z jednoho prosteho duvodu a pokud to neni jasne uz z fotek a infa, tak se to urcite velmi rychle vyjasni v nasledne konverzaci. I proto jsem po tehle challenge tinder zase smazal..:)
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: nevím. asi hodně záleží, jak jste se domluvili. pokud je oboustranný koncenzus na tom, že jde o ONS, tak no prob :)
    to jsi ale nenapsal
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Tyjo ani ne, protoze to bylo zadarmo. To ze se s tebou nekdo vyspi je snad jeho volba ne? Vec tu volbu nema. Nebo myslis, ze na tinderu jsou jen holky ktere s muzi spat nechteji? Nebo holky ktere muze nestridaji?
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: a není to trochu zacházení s lidma, jako s věcma?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: miluju zdroje:)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: to asi propadlo v radcich pri rychlocetbe. Ok:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: na rozvoj spirituality clovek musi mit predevsim zdroje, bez nich to jaksi nejde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FIYAH: Je potreba cist me prispevky cele..Viz "Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo."
    OVERWATCH: No nejlepsi a vic challenge jsou klasicky bary. Tinder je az moc easy..ale chtel jsem tu appku zkusit..taze pohoda.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Aha ;o) Verim, ze Tinder je na takoveto veci jak sitej. ;o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: a mas vykalkulovany to, ze materska je nejakejch 10 tisic mesicne? Tak jestli se jich ptas, zdali maji nasporino predem, aby ti prispeli pulku na ten najem a dovolenou. A jeste dodam, ze jsou to 3 roky. Tak pro okraj. Nebo jak resi tuto otazku muzi, co nejsou jen chodici penezenky? Protoze materska je porad o tom ze si stroj na dite, ildyby melo byt jen jedno. Tam se totiz zatim nic moc nezmenilo, inkubatory na deti zatim nikdo nevyrobil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: Thus began his attempt at a "perfect week," defined as having sex with seven women in seven days without a single rejection.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Co je Barneyho perfect week? ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Samozrejme ze jsou. Investice do podnikani, ktere se vrati a zhodnoti je uplne neco jineho, nez nekoho zivit. Ja nevim co na tom Grantorino furt prijde divny. To, ze chlap chce samostatnou a financne nezavislou zenskou a ne pijavici, ktera bude zavisla na jeho penezence mi prijde naprosto normalni. Stejne jako to, ze zenska, ktere je 25+ chce v 95% chlapa, kterej bude mit ridicak a auto. To ze tech 5% vyjimek existuje chapu a respektuju, ale urcite to nebude 60/40 apod.

    NYA: Ja jen reaguju/odpovidam na otazky a prispevky, ktere kdybych nechal bez reakce, tak se mi zase za rok a vic urcite vrati zpatky jako bumerang. Jinak samozrejme patri. Ja tu na vztah nikoho nehledam, ale Tinder jsem zkusil kdyz jsem jel asi rok zpatky Barneyho perfect week a doporucuju..:)
    NYA
    NYA --- ---
    XARGH: jo byl to úryvek co by mohl být v šuplíku "jak Nya umí podělat konverzaci s matchem hned od začátku" :) a taky to obloukem navazovalo na to ezo-tema. Ale viděl jsi, že to zase tak legrační nebylo, jsem slušná :)
    Ale předhazovat muže, kterým se líbím, hyenám? To ne. To teda ne :)

    Je mi jasný, že jsem si naběhla a že je to na mě, vytahnout nějakou historku .. nojo, ale v naprostý většině to byly dost milý srazy, i když to třeba nemělo pokračování.

    Nejzajímavější byly asi vyprávění s klukama z jinýho kulturního prostředí. Kluk z Indie, co mi vyprávěl podrobněji o domluvených svatbách, o tom, jak mají velký rodiny, co pevně drží při sobě a jak je podporující náruč rodiny tak podporující, až z toho musíš odjet na jinej kontinent.
    Streetartovej umělec z Egypta, kterej ti poví co jsi neviděl ani na Al Jazeera, jak vnímali arabský jaro obyčejní lidi, jaký kolem toho byly naděje a jak to celý nedopadlo. Jak pro ně bylo důležitý a co pro ně znamená teď po deseti letech.

    KOUDY: tyjo, já nejím maso, tak nepoznám vtip :)

    TWORBO: no a co se teda stalo, co ti provedly?

    KOUDY: hele myslím si, že jsi docela hustej, že dokážeš takhle rozjet podnikání, a vydělávat, a taky je super vidět, že víš co chceš, a že se ti to daří.
    Ale jestli to nepatří do nějakýho jinýho auditka, o vztazích jich je tu docela dost..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GRANTORINO: to sou ale dve uplne rozdilny veci, ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Tyve to si asi dost spatne vykladas moje prispevky a kdyby byla pravda co pises, tak nejsem z poslednich cca 13 let 12 let v dlouhodobejch vztazich..Takze ne. To co rikas tak uplne neni a takove holky o kterych mluvim ja existuji a se vztahy, zavazky apod nemaji problem.

    To ze investuju nejakou castku do firmy je uplne neco jineho nez soukromy zivot. Muzi dneska nejsou chodici penezenky a zeny uz dnes nejsou stroje na rozeni deti, uklid a vareni. Souvisi to i s tou rovnopravnosti a emancipaci. Zena dnes muze delat skvelou karieru, cestovat, bejt nezavisla na penezich chlapa apod.

    Tim se ale u vetsiny zen dramaticky prodlouzila potreba rodit deti az nekam k 30-35+ letum veku, za coz ja jako chlap nemuzu. Kdyz se dnes zeptas 8 z 10 holek, kterym je 30 a nemaji deti, tak ti reknou, ze na deti je jeste pet let cas. Ta 9 z 10 nema uz tri roky praci a chce materskou, takze ji najdes za par let ve vymene manzelek a ta desata je jednorozec. S tim se nejen ja, ale vetsina chlapu musime smirit. Holka do 25 let studuje vejsku a pak si buduje karieru/praxi a chce alespon 7-10 let pro sebe a svuj zivot, nez zacne rodit deti o ktere se bude dalsich 5-10 let starat.

    To o tom, ze do zenskejch investovat nechci taky moc nechapu kde jsi vzala. Investuju do kazdeho vztahu a do vsech zen at uz financne/darky, nebo jinak. Staci se tady na nyxu podivat kolikrat pritelkyni kupuju treba kytky, nebo - [KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] .Muj point byl v tom, ze mi silna a nezavisla zenska imponuje a nehledam zlatokopku, ktera bude sedet doma, mit furtu volnyho casu chodit s kamoskama na kaficka, na nehty,vlasy apod..a ja ji budu zivit+budu calovat dovoleny. Takovou zenskou mit fakt nepotrebuju. A nepotrebuje ji zadnej chlap. Zenskou, ktera ma praci ktera ji bavi, konicky ktery ji bavi..je financne gramotna, ma financni rezervu apod..Takove si pres poslednich deset let vybiram a chodim s nima a je to skvely, takze osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz od zeny krome klasickejch vlastnosti jako je vernost, uprimnost, smysl pro humor, inteligence, charisma apod, hledam taky financni gramotnost a nezavislost. To ze budeme bydlet v mem byte za 30k mesicne a ona nebude platit 20, ale treba jen 10 coz je tretina najmu povazuju za normalni. Tobe to ale prijde jako neco divnyho a spravny by bylo abych platil najem celej..Jenze to uz je pak od tech holek zlatokopectvi a takovy holky ja avoiduju..:). Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam