XARGH: jo byl to úryvek co by mohl být v šuplíku "jak Nya umí podělat konverzaci s matchem hned od začátku" :) a taky to obloukem navazovalo na to ezo-tema. Ale viděl jsi, že to zase tak legrační nebylo, jsem slušná :)
Ale předhazovat muže, kterým se líbím, hyenám? To ne. To teda ne :)
Je mi jasný, že jsem si naběhla a že je to na mě, vytahnout nějakou historku .. nojo, ale v naprostý většině to byly dost milý srazy, i když to třeba nemělo pokračování.
Nejzajímavější byly asi vyprávění s klukama z jinýho kulturního prostředí. Kluk z Indie, co mi vyprávěl podrobněji o domluvených svatbách, o tom, jak mají velký rodiny, co pevně drží při sobě a jak je podporující náruč rodiny tak podporující, až z toho musíš odjet na jinej kontinent.
Streetartovej umělec z Egypta, kterej ti poví co jsi neviděl ani na Al Jazeera, jak vnímali arabský jaro obyčejní lidi, jaký kolem toho byly naděje a jak to celý nedopadlo. Jak pro ně bylo důležitý a co pro ně znamená teď po deseti letech.
KOUDY: tyjo, já nejím maso, tak nepoznám vtip :)
TWORBO: no a co se teda stalo, co ti provedly?
KOUDY: hele myslím si, že jsi docela hustej, že dokážeš takhle rozjet podnikání, a vydělávat, a taky je super vidět, že víš co chceš, a že se ti to daří.
Ale jestli to nepatří do nějakýho jinýho auditka, o vztazích jich je tu docela dost..