• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: aha, no jestli není lepší si to vyjasnit předem, že muset ex post sedmkrát vysvětlovat, jak jsi to myslel :) nebo ghostovat sedm lidí :_
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: No zadne jsem rozhodne nepsal ze ona je ta jedina a chci s ni bejt do konce zivota :)..Predpokladam ze vetsina lidi je na tinderu z jednoho prosteho duvodu a pokud to neni jasne uz z fotek a infa, tak se to urcite velmi rychle vyjasni v nasledne konverzaci. I proto jsem po tehle challenge tinder zase smazal..:)
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: nevím. asi hodně záleží, jak jste se domluvili. pokud je oboustranný koncenzus na tom, že jde o ONS, tak no prob :)
    to jsi ale nenapsal
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Tyjo ani ne, protoze to bylo zadarmo. To ze se s tebou nekdo vyspi je snad jeho volba ne? Vec tu volbu nema. Nebo myslis, ze na tinderu jsou jen holky ktere s muzi spat nechteji? Nebo holky ktere muze nestridaji?
    NYA
    NYA --- ---
    KOUDY: a není to trochu zacházení s lidma, jako s věcma?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: miluju zdroje:)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: to asi propadlo v radcich pri rychlocetbe. Ok:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIYAH: na rozvoj spirituality clovek musi mit predevsim zdroje, bez nich to jaksi nejde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FIYAH: Je potreba cist me prispevky cele..Viz "Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo."
    OVERWATCH: No nejlepsi a vic challenge jsou klasicky bary. Tinder je az moc easy..ale chtel jsem tu appku zkusit..taze pohoda.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Aha ;o) Verim, ze Tinder je na takoveto veci jak sitej. ;o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KOUDY: a mas vykalkulovany to, ze materska je nejakejch 10 tisic mesicne? Tak jestli se jich ptas, zdali maji nasporino predem, aby ti prispeli pulku na ten najem a dovolenou. A jeste dodam, ze jsou to 3 roky. Tak pro okraj. Nebo jak resi tuto otazku muzi, co nejsou jen chodici penezenky? Protoze materska je porad o tom ze si stroj na dite, ildyby melo byt jen jedno. Tam se totiz zatim nic moc nezmenilo, inkubatory na deti zatim nikdo nevyrobil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: Thus began his attempt at a "perfect week," defined as having sex with seven women in seven days without a single rejection.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Co je Barneyho perfect week? ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: Samozrejme ze jsou. Investice do podnikani, ktere se vrati a zhodnoti je uplne neco jineho, nez nekoho zivit. Ja nevim co na tom Grantorino furt prijde divny. To, ze chlap chce samostatnou a financne nezavislou zenskou a ne pijavici, ktera bude zavisla na jeho penezence mi prijde naprosto normalni. Stejne jako to, ze zenska, ktere je 25+ chce v 95% chlapa, kterej bude mit ridicak a auto. To ze tech 5% vyjimek existuje chapu a respektuju, ale urcite to nebude 60/40 apod.

    NYA: Ja jen reaguju/odpovidam na otazky a prispevky, ktere kdybych nechal bez reakce, tak se mi zase za rok a vic urcite vrati zpatky jako bumerang. Jinak samozrejme patri. Ja tu na vztah nikoho nehledam, ale Tinder jsem zkusil kdyz jsem jel asi rok zpatky Barneyho perfect week a doporucuju..:)
    NYA
    NYA --- ---
    XARGH: jo byl to úryvek co by mohl být v šuplíku "jak Nya umí podělat konverzaci s matchem hned od začátku" :) a taky to obloukem navazovalo na to ezo-tema. Ale viděl jsi, že to zase tak legrační nebylo, jsem slušná :)
    Ale předhazovat muže, kterým se líbím, hyenám? To ne. To teda ne :)

    Je mi jasný, že jsem si naběhla a že je to na mě, vytahnout nějakou historku .. nojo, ale v naprostý většině to byly dost milý srazy, i když to třeba nemělo pokračování.

    Nejzajímavější byly asi vyprávění s klukama z jinýho kulturního prostředí. Kluk z Indie, co mi vyprávěl podrobněji o domluvených svatbách, o tom, jak mají velký rodiny, co pevně drží při sobě a jak je podporující náruč rodiny tak podporující, až z toho musíš odjet na jinej kontinent.
    Streetartovej umělec z Egypta, kterej ti poví co jsi neviděl ani na Al Jazeera, jak vnímali arabský jaro obyčejní lidi, jaký kolem toho byly naděje a jak to celý nedopadlo. Jak pro ně bylo důležitý a co pro ně znamená teď po deseti letech.

    KOUDY: tyjo, já nejím maso, tak nepoznám vtip :)

    TWORBO: no a co se teda stalo, co ti provedly?

    KOUDY: hele myslím si, že jsi docela hustej, že dokážeš takhle rozjet podnikání, a vydělávat, a taky je super vidět, že víš co chceš, a že se ti to daří.
    Ale jestli to nepatří do nějakýho jinýho auditka, o vztazích jich je tu docela dost..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GRANTORINO: to sou ale dve uplne rozdilny veci, ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Tyve to si asi dost spatne vykladas moje prispevky a kdyby byla pravda co pises, tak nejsem z poslednich cca 13 let 12 let v dlouhodobejch vztazich..Takze ne. To co rikas tak uplne neni a takove holky o kterych mluvim ja existuji a se vztahy, zavazky apod nemaji problem.

    To ze investuju nejakou castku do firmy je uplne neco jineho nez soukromy zivot. Muzi dneska nejsou chodici penezenky a zeny uz dnes nejsou stroje na rozeni deti, uklid a vareni. Souvisi to i s tou rovnopravnosti a emancipaci. Zena dnes muze delat skvelou karieru, cestovat, bejt nezavisla na penezich chlapa apod.

    Tim se ale u vetsiny zen dramaticky prodlouzila potreba rodit deti az nekam k 30-35+ letum veku, za coz ja jako chlap nemuzu. Kdyz se dnes zeptas 8 z 10 holek, kterym je 30 a nemaji deti, tak ti reknou, ze na deti je jeste pet let cas. Ta 9 z 10 nema uz tri roky praci a chce materskou, takze ji najdes za par let ve vymene manzelek a ta desata je jednorozec. S tim se nejen ja, ale vetsina chlapu musime smirit. Holka do 25 let studuje vejsku a pak si buduje karieru/praxi a chce alespon 7-10 let pro sebe a svuj zivot, nez zacne rodit deti o ktere se bude dalsich 5-10 let starat.

    To o tom, ze do zenskejch investovat nechci taky moc nechapu kde jsi vzala. Investuju do kazdeho vztahu a do vsech zen at uz financne/darky, nebo jinak. Staci se tady na nyxu podivat kolikrat pritelkyni kupuju treba kytky, nebo - [KOUDY @ Fotky toho co jsme si dnes koupili či objednali ] .Muj point byl v tom, ze mi silna a nezavisla zenska imponuje a nehledam zlatokopku, ktera bude sedet doma, mit furtu volnyho casu chodit s kamoskama na kaficka, na nehty,vlasy apod..a ja ji budu zivit+budu calovat dovoleny. Takovou zenskou mit fakt nepotrebuju. A nepotrebuje ji zadnej chlap. Zenskou, ktera ma praci ktera ji bavi, konicky ktery ji bavi..je financne gramotna, ma financni rezervu apod..Takove si pres poslednich deset let vybiram a chodim s nima a je to skvely, takze osobne nevidim nic spatnyho na tom kdyz od zeny krome klasickejch vlastnosti jako je vernost, uprimnost, smysl pro humor, inteligence, charisma apod, hledam taky financni gramotnost a nezavislost. To ze budeme bydlet v mem byte za 30k mesicne a ona nebude platit 20, ale treba jen 10 coz je tretina najmu povazuju za normalni. Tobe to ale prijde jako neco divnyho a spravny by bylo abych platil najem celej..Jenze to uz je pak od tech holek zlatokopectvi a takovy holky ja avoiduju..:). Uplne jiny pripad je to tehotenstvi a deti a tam samozrejme kazda moje pritelkyne vedela, ze jsem bez problemu schopen se o rodinu postarat a zabezpecit ji...Bylo by asi trochu debilni aby zenska byla doma s ditetem a jeste platila najem a pulky dovolenejch zejo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: kuprikladu tu hodis numero, jak sis koupil drevo do dilny za milion, ale pak si ma holka zaplatit pulku dovoleny a to zrovna nejedete pod stan na Lipno.
    Je v tom takovy divny rozpor.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: a jestli znas jenom zeny s karierou nebo ty, co chteji otehotnet na hrane veku, kdy u prvního decka je to trosku uz riziko, ze bude problem nebo lesany, a nic dalšího, tak to bys asi mel sundat bryle a kouknout se poradne. Vyber je, ale tak jako ty proklamujes urcitou náročnost, tak z druhe strany bude taky zvazovani rizik jit do vztahu s tebou. U tebe dost prevlada ten financni pohled, rad o nem mluvis, zduraznujes ho a velkorysost chybi, a toho si zena samozřejmě vsimne.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: myslim, ze si nepobral pointu.
    Nerozporuju, ze si hledas nezavisly holky, s kteryma racionalne resis vztah a to kolem.
    Ja se te jen snazim upozornit, ze navzdory tomu, ze cas od casu proklamujes, ze chces uz zalozit rodinu a nemuzes najit zenskou, rak taky rad zduraznujes, ze ta zenska musi byt schopna se postarat o sebe od A do Z i financne a nehodlas do ni investovat. Ekonomicky je nevyhodny se s takovym typkem vazat, protože zenska nemuze s porizovanim deti vedet, jak to bude davat, proto potrebuje chlapa, kterej nebude hlasat, ze si ma dovolenou zaplatit sama, protoze to je jasny signal, ze on do ni nechce investovat. To je ekonomickej signal pro zenu.
    Jednoduse, ze jste dva singlove zijici vedle sebe a ne spolecny projekt. A ano nese to asi urcitou miru rizika, ale to k tomu patri.
    Ja treba nechapu, zena to nektere zenske pristoupi, ze on treba plati najem a ony musi na materske resit privydelky, aby detem koupily boty :O. Coz napriklad je výsledek toho typu uvažování.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TWORBO: To je svym zpusobem takto s odstupem podane docela vesele. Moje zkusenost je spis takova pesimisticka, a je spis spojena se srazy ala ("sraz z nyxu"), pokud by se to dalo nazvat "seznamkou."

    Proste jsem po par srazech a zorientovani se zjistil, ze jsem nekde uprostred jednosmerneho retezce ...ona->on->ona->on->ona->on... Tolik nestastnych lidi na jednom miste, protoze nikde to nebylo opetovano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam