• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG:
    SNOWWHITE:
    long story short: nemluvila jsem s ní vůbec, první, jen vizuální, dojem byl "wow, ty jo, tak snad se dala do kupy, vypadá skvěle", druhej "dojem" mnou ale otřásl natolik, že jsem si normálně musela na chvíli sednout na lavičku a rozdejchávat to, jak mě to šokovalo.... :´( takže vlastně nevím, jestli to vždycky bylo takhle hrozný, nebo prostě má tyhle dvě polohy pořád (jen jsem si to z toho jejího popisu nikdy neuměla představit, že to je až takovejhle extrém)....nicméně lepší to teda evidentně není

    celá story:
    1. dějství - jdu dolů po schodech od metronomu, proti mně jde svižně nahoru nějaká holka, zandavá si vypadlou pecku do ucha, mě vizuálně zaujme to, že má kraťasy, a tričko s krátkým rukávem a přes ruku jen fakt něco lehoučkýho, žádnou bundu, a tak šokovaně koukám na ty holý nohy a zamejšlím se nad tím, jak je možný, že jsem tak nabalená a je mi tak akorát....najednou rozpoznávám, že to je Renátka....nechci, aby mě poznala, tak odvracím tvář, naštěstí bylo už šero a nekoukala mým směrem, míjíme se, otáčím se za ní a v duchu jásám a žasnu zároveň - cítím úlevu a radost nad tím, že vypadá tak dobře, říkám si, že se teda asi dala nějak do kupy a vykročila lepším směrem...fakt jí to seklo

    2. dějství - po cca půl hodině vystoupám až úplně nahoru k metronomu, najednou slyším děsnej hrdelní řev, hrubej hlas řvoucí z plna hrdla, zní to jak nějakej smyslů zbavenej týpek, otáčím se za tím řevem, očekávám nějakou rvačku.....no a tam Renata, mávající rukama a řvoucí na někoho přes celýho stalina směrem k metronomu "ty ruská krávo, blbá zasraná kurvo, táhni s těma svejma cigárama do píčy, ty kundo!!!!!" nadechne se, znova, otočí se na odchod, ujde 5 kroků, otočí se a ujde zas 3 zpátky a spustí znova několik kol nadávek....tohle celý pokaždý několikrát dokola, vykřikovala do toho i něco o kočáru....trvalo to třeba 2 minuty...zmizela pak z dohledu na schody, chvíli ticho, ale pak zase řev zpoza stromů, bylo slyšet, jak jde (pauza) a pak se zase vrací zpátky a řve směrem nahoru, pokračovala pořád, pak i z chodníku pod schodama, když na něj došla, a po cestě směr Chotokovy sady....
    jako uffff... :(((
    prostě úplně stejný, jako taková ta řvoucí stará paní v dlouhým kabátu, co jezdívala metrem a na někoho fiktivního pořád hrozně řvala a sprostě nadávala přes celej peron/vagón

    jsem si vzpomněla, jak tady líčila ty svý záchvaty na akcích, jak lidem různě za něco nadávala, ať táhnou (většinou za cígo/brko)...já si představovala, že jenom nějak vykřikovala chvíli a prudila, ale tohle byla smyslů zbavená osoba v totálním amoku, která musí za chvíli prasknout tím přetlakem řvaní, působilo to takovým dojmem, že je schopná v tomhle stavu klidně někomu vyškrábat oči, kdyby se k ní příblížil, řvala fakt z plnejch plic a celým tělem, level agrese milion....nevypadala ani trochu opile (rozhodně do těch schodů šla předtím fakt svižně a rovně)...nevím, co to mu předcházelo, tipuju, že prostě jen okolo ní prošel někdo s cígem (ale jak otevřený prostranství, spousta místa hloučky byly u zábradlí podél metronomu, ale na tom volným prostranství prostě jen klasika projíždějící skejťáci)
    nejde mi do hlavy ten kontrast toho, jaká je vlastně fakt fyzicky pořád atraktivní holka, co o sebe evidentně dokáže pořád dbát, to obecně moc švihlý lidi s nějakou takovouhle weird duševní poruchou nezvládaj, začnou bejt viditelně zanedbaný, neudržovaný. total haluzní kontrast 1. a 2. situace, tohle vystoupení byl totální hell, ani v nejdivočejších snech jsem si teda nepředstavovala, že to její křičení na lidi může mít takovouhle brutal podobu....pocitově fakt na svěrací kazajku :(


    no nic, pardon za OT, já z toho byla včera úplně vyřízená, že jsem to musela sdílet....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: jak se má ?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    (právě jsem potkala Renátku.... hodně smutný....doslova evil)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA:

    Ja si osobne i jako chlap kterej ma naprosto prumerny pero myslim, ze na velikosti nijak zvlast nezalezi. Je jasny ze kdyz ma chlap pero 10cm, tak s nim asi moc parady neudela a kdyz ma zas pero 25cm, tak to vetsinu holek uz dost boli, takze kolem tech 18cm je IMHO idealni (ale samozrejme kazda holka to ma jinak a pro nekterou je i 18cm malo. Na takovy holky se pak hodi ten vtip z Predatora s velkou kundou a ozvenou)

    Sex na prvnim rande asi jak kdy..Nekdy si s tim clovekem proste sednes a hrozne se pritahujete..tak se spolu vyspite..Nevidim na tom asi uplne nic spatneho, pokud jste oba dospely lidi, kterym je treba 30+ a neni to o chlapkovi 50+ a holce 17 let a sexu za iphone. Obcas se samozrejme zase vyplati pockat a "tesit se"..Zazil jsem nekolikrat oboji a oboji ma neco do sebe. Osobne to mam tak, ze kdyz mi holka "da" hned..tak se u me pak trochu vytraci zajem a takovej ten dobrej pocit z lovu..proste to beru tak, ze ta "korist" byla celkem snadna.

    Sexting asi taky jak kdy. Nekdy si s clovekem i pres messenger/instagram chat apod clovek docela rozumi a pekne si s nim pred prvnim rande zaflirtuje a muze se to zvrhnout. Jsou zas lidi, kteri podobny veci razne utnou a sexting s nekym koho nikdy nevideli je pro ne tabu. Na druhou stranu vsichni zname par nyxacek, ktere kazdemu chlapovi posilaly svoje kozy a chtely aby jim mezi ne strcil svy pero, stejne jako zname par nyxaku, kteri kazdy holce co hodila fotku do svlecenych okamzite posilali svoje pero..

    kondomy je urcite dobry mit pri sobe..clovek nikdy nevi kdy se to zvrtne..Imho by je mel mit vzdycky muz a bejt proste "pripravenej"..Neni nic horsiho kdyz chce holka sex a chlap nema ochranu.

    Lubrikac je asi taky na kazdem. Kdysi se prodaval i "cestovni pjur" kterej si clovek dal treba do prihradky v aute..neni to jen kvuli analnimu sexu, ale treba kvuli lepsimu "klouzani" pri rychlovce nekde v lete v lese...Jede se na vylet..holka/chlap dostane chut na sex, tak na to vlitnou nekde na odpocivadle, ale neni cas na predehru..pjur/kokosovej olej apod tohle celkem spolehlive resi. Analni sex je pro nektere holky dalsi stupen orgasmicky slasti. Staci se podivat treba na castingy u woodmana...a jsou i holky, ktery dosahnou orgasmu jen pri analnim sexu..tak je zase skoda jim to odpirat zejo..Kazdopadne tohle je imho vzdy na holce..chce anal, bude anal..nechce..nema rada..etc..Tak anal nebude.
    NYA
    NYA --- ---
    XMEDA: hm, na to teda klikat nebudu, ale dík :)
    NYA
    NYA --- ---
    Tyjo mně se fakt nechce s kůží na trh, protože si myslím, že jsem tu už osobních věcí napsala dost.
    Ale taky mám velký nutkání napsat sem svůj holčičí point of view a dát sem nějakou protiváhu tomu machistickýmu diskurzu, co si tu jedete.

    Ad velikost - tyjo tak to mě je tisíckrát důležitější, jakej ten člověk je, jakej má charakter, systém hodnot, zdravý ego, co dělá se svým časem na téhle planetě, jestli se stará o svoje děti, jestli mi voní a prostě jak mi s ním je, než velikost jeho přirození. Mnohem radši budu mít sex s někým, kdo je super, a má penis malej, než s nějakým debilem s dobrou "výbavou".
    Pokud se stalo, že jsem sex ukončila uprostřed "akce", tak to nebylo kvůli velikosti, ale proto, že to bylo bezduchý pr*ání, a to jsem k sobě musela být upřímná, že to se mi teda dělat nechce.

    Ad sex na prvním rande - za mě teda nedělat a počkat aspoň na druhý. Nenechám se tak oblbnout, mám možnost si setkání ještě nějak projít, uvědomit si, jakej z toho mám pocit a jestli se mi s ním chce vidět znova. (njn s většinou jsem se znova nesešla, ale to holt k online seznamování patří)

    Ad sexting - nikdy s člověkem, kterýho jsem ještě nepotkala a je to teda cizí člověk. Proč. Fotky a psaní mohou být dost matoucí, dost si tam o druhým člověku musíš leda představit. A tak nevíš, kdo to je, máš jenom svoji představu o něm. A fakt nevíš, nakonec zjistíš, že se ti nelíbí, nebo ti nevoní, nebo vybalí až na osobním srazu, že má manželku, nebo je to psychopat, nebo debil. Takže pokud někomu otvíráš byť jen mentální intimní prostor, tak nejdřív vědět, kdo to je.

    Ad vzít si kondomy - dobrej nápad. Různý jsou různě příjemný, je dobrý mít s sebou ty co ti vyhovujou.

    Ad lubrikační gel - já teda nevím, lidi mají různý záliby. Já s análním sexem žádnou zkušenost nemám, nikdo ho po mě nikdy nechtěl, ani mně na tom nic neláká. Klidně mi objasněte, proč si myslíte, že je super. Já to chápu tak, že ty bohatě inervovanéané tkáně, co jsou pro pleasure, jsou prostě jinde. Pro homosexuální styk to může být zajímavý, protože stimuluje prostatu. Pro ženu? Nechápu.

    Ad posílání fotek částí těla - viz bod 1 a 2. Poslat svoje intimní fotky někomu cizímu, nebo je trousit po internetu? Tyjo pořádně hloupý. S někým takovým bych se ani nesešla.

    Tak jo, sorry za tl;dr, dneska moc práce v práci, neměla jsem čas zapojit se do diskuze a tohle se mi tak průběžně k tomu chtělo říct.

    Přeju, ať vám je to k něčemu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: jezisi no to je odpoved, jednani narovinu je hysterie
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych si v téhle debatě na odlehčení dovolil citovat mojí ex. Jediné opravdu velké péro co jsem v sexu kdy potřebovala, byl vždy můj připínák. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: to je ale hrozne detinsky a jen to podpori narativ, ze se zenskym neda verit :-P
    To aspon ta NYA byla ferova
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    SUBVERSION: normální postup pro holku se sociálním cítěním je takový, že kluka vytáhne na parket a třením zjistí velikost péra sama a bez keců
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: ach jo, ceskej provincionalismus nezklamal
    http://vaginacode.creativerobot.co/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: Jakoze myslis, ze realne prichazis s revolucni myslenkou, ze se na to lze zeptat :)? Aha :).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: ses na diskuzaku, tady otazka na pero probere ze 400 st prostoroveho uhlu, v myslitelnych konotacich, moznem kontextu a podle vsech rocnich obdobi ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: "Ahoj slečno, jste populární mezi černochy?" :o
    FATTY
    FATTY --- ---
    D1RABBIT: proc hned videt, to uz jsi nekde jinde a prislo by mi to zvlastni.. Ale zeptat na sirku v beznem rozhovoru o sexu (zvlast, pokud ji na tom zalezi) je v pohode, vzdyt to je k dobru obou.. Setri to cas vsem a sex obecne je vdecne tema, dopredu vis zasadni informace, na ktere se pak muzou oba tesit, pripadne pripravit (vzit nejake sve hracky kdyz mate spolecnou zalibu apod.).
    SITH
    SITH --- ---
    tak ne každý se seznamuje přes nyx nebo tindr :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: Nevim, asi se na to proste bezne neptam, kdyz se chci s nekym poznat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: posilani penisu je u zensky casti neoblibeny

    SUBVERSION: to zalezi kde se pohybujes a jak mas nastaveny mantinely, na ero seznamce to je beznej udaj jako barva oci a vyska postavy,
    bohuzel se reciprocne neuvadi rozmery vagin. Asi se ma za to, ze je v poradku, kdyz ji proste ma a to staci :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    D1RABBIT: Tvl, nene...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    PALEONTOLOG: zeptat se jak velke ma pero? to je rada od chlapu?
    neni to trochu divny zacatek? nemela bych problem se na to zeptat, ale prijde mi ze si clovek udela o me divny zavery
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam