• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    FATTY
    FATTY --- ---
    AMANT: jasny. vzdyt jakykoli zajem (a ze tihle dva ho teda projevuji fest) je zajem, druhy by za to mel byt vdecny, ze se o nej vubec nekdo zajima.. Kdyby na sebe hazeli bobek, potom by mohli smutnit, takle v zivote neco pro nekoho znamenaj :D
    AMANT
    AMANT --- ---
    co se skadliva, rado se miva!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: Ja narozdil od tebe ziju ve 3+kk, ale gratuluju k dalsimu z tvejch pseudovtipnejch ublizeneckejch pokusu :). Misto uznani, ze nemas pravdu a nemela jsi pravdu, nebo ze jsi osloveni "Rocco" vubec nepochopila apod..se dal snazis utocit. Klasicky raneny kotatko no. Uz te necham bejt. Je to jak strefovat se do Reborny..Chvilku to cloveka bavi, ale pak uz mu je ji spis jenom lito..
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Není lepších komplimentů než hejt od Tebe a Tvojí cripple party, ještě prosím!

    Hlavně si hoši, nezapomeňte uklidit doma v pokojíčku.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Kdokoli na nyxu pouziva emoticony z FB, tak je trubka
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: To je v poradku. Ty se prezentujes jeste daleko hur..jak sis tu niz mohla od dalsich lidi precist.

    za vyndani z ignoru neni zac. Nikdy nevynecham prilezitost prehnane egoistickym lidem jako ses ty hezky dokazat, ze nemaji pravdu a jeste se jim vysmat za Rocca. Tak uz se necil ty nebohe zranene kotatko :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    2NDREALITY: ano, dobe to napsal koudak, vystup z rady nadrzencu
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    KOUDY: Problém je, byl a bude, že se prezentuješ jako slizkej arogantní čuráček. A to se nezměnilo.

    Ad, díky za vyndání z ignoru, asi jsem ti musela opět hodně šlápnout na paleček, že Ti to za to stálo. Klidný spaní přeju ♥
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    2NDREALITY: to taky :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    2NDREALITY: clovece karen neznas, pripinak nemas, ten nick sis vybral dobre!
    NYA
    NYA --- ---
    id Karen je nejvíc v pohodě ,)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    2NDREALITY: neco jako karen, ale bez ucesu a medikace
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Ona se zas od te renatky moc nelisi
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: dusevne nevyrovnana jednotka s potrebou ovladat svoje okoli
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG:
    D1RABBIT: Rada utoci a pak se divi, ze se ji to vraci no. Na druhou stranu jak rekl jeden nyxak..meli bychom si vzdy byt vedomi toho, ze nevime jake bitvy kdo ve svem zivote bojuje a proste na sebe byt hodni..:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FATTY: ze zrovna snouvajt neco brbla o krehkym egu..
    FATTY
    FATTY --- ---
    KOUDY: blby je na tom to, ze ji proste v tomhle clovek nevyjde vstric, i kdyz vi, ze by ji to potesilo.. cloveka to mrzi :(
    FATTY
    FATTY --- ---
    TEKKANNE: "jen jsem si to z toho jejího popisu nikdy neuměla představit"
    Ja si z jejiho chovani tady predstavil presne tady tohle. Ale jestli to vic lidi citilo jako ty, tak mozna tak trochu chapu, ze ji tady casto velmi vytrvale zivili, i kdyz muselo byt jasne, ze to je kopani do nemocnych.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    CHA1NDLER: ne, stabilizujou a pak brzo propustěj a děj se vůle boží....nejsou kapacity ani peníze na to držet sice bláznivý, ale jinak vcelku samostatný osoby v nějaký péči, pokud to není nutný kvůli obecnímu ohrožení. trvale v ústavech jsou fakt jen ty nejtěžší případy, nějak nebezpečný nebo úplně nesoběstačný, odkázaný na personál....ten brácha mojí kámošky dokonce bydlel rok v chráněným bydlení, ale po roce byl odejit a putoval zas k rodičům, kde přestal brát léky a spolupracovat a nemohli s tím prostě nic dělat (týpek má 1,90m), než to trpět (bezprizorního nemocnýho syna v invalidnim důchodu, kterej nemá, kam jít, nevyhodí na ulici přece).

    SUMAN: tak hlavně žes sem najednou přispěchal nám to všem vysvětlit... jak sám vidíš, nosné téma úplně k věci se tu za poslední dny docela pěkně rozjelo, jen já to po tom nečekaným zážitku rozbila reportem o Renatě....návštěvu psychiatrie jsme jí tu opakovaně navrhovali všichni, tak nevím, proč se snažíš ukazovat prstem....hodně z nás s ní tady strávilo hodně času a úsilí v upřímný snaze otevřít jí oči a vybičovat k nějaký smysluplný akci, tak jsem měla potřebu to sdílet celkem logicky právě tady a logicky jsou tu lidi, který upřímně bez hyenismu zajímá, jak se jí vede
    (a btw. taky ji znám osobně a nemyslím si, že by byla schizofrenička)



    takže můžeme OT vsuvku Renata zase opustit a vrátit se k seznamkám, nenechte se rušit....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2NDREALITY: Nahod fotku do svlecenych chlapu jak drzis pripinak a pockej az napise ona tobe. Fakt nevim hele..Holky charakteru snowwhite jdou mimo me, takze tady neporadim :)..obecne asi kdyz si myslis ze nejakou holku kazdej chce..tak se zkus zamyslet jak se cejti ta holka a pak ji oslov/napis jinak, nez si myslis ze ji oslovuje kazdej jinej typek..kdyz se ti to povede a zaujmes ji..tak to poznas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam