• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    FATTY
    FATTY --- ---
    KOUDY: blby je na tom to, ze ji proste v tomhle clovek nevyjde vstric, i kdyz vi, ze by ji to potesilo.. cloveka to mrzi :(
    FATTY
    FATTY --- ---
    TEKKANNE: "jen jsem si to z toho jejího popisu nikdy neuměla představit"
    Ja si z jejiho chovani tady predstavil presne tady tohle. Ale jestli to vic lidi citilo jako ty, tak mozna tak trochu chapu, ze ji tady casto velmi vytrvale zivili, i kdyz muselo byt jasne, ze to je kopani do nemocnych.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    CHA1NDLER: ne, stabilizujou a pak brzo propustěj a děj se vůle boží....nejsou kapacity ani peníze na to držet sice bláznivý, ale jinak vcelku samostatný osoby v nějaký péči, pokud to není nutný kvůli obecnímu ohrožení. trvale v ústavech jsou fakt jen ty nejtěžší případy, nějak nebezpečný nebo úplně nesoběstačný, odkázaný na personál....ten brácha mojí kámošky dokonce bydlel rok v chráněným bydlení, ale po roce byl odejit a putoval zas k rodičům, kde přestal brát léky a spolupracovat a nemohli s tím prostě nic dělat (týpek má 1,90m), než to trpět (bezprizorního nemocnýho syna v invalidnim důchodu, kterej nemá, kam jít, nevyhodí na ulici přece).

    SUMAN: tak hlavně žes sem najednou přispěchal nám to všem vysvětlit... jak sám vidíš, nosné téma úplně k věci se tu za poslední dny docela pěkně rozjelo, jen já to po tom nečekaným zážitku rozbila reportem o Renatě....návštěvu psychiatrie jsme jí tu opakovaně navrhovali všichni, tak nevím, proč se snažíš ukazovat prstem....hodně z nás s ní tady strávilo hodně času a úsilí v upřímný snaze otevřít jí oči a vybičovat k nějaký smysluplný akci, tak jsem měla potřebu to sdílet celkem logicky právě tady a logicky jsou tu lidi, který upřímně bez hyenismu zajímá, jak se jí vede
    (a btw. taky ji znám osobně a nemyslím si, že by byla schizofrenička)



    takže můžeme OT vsuvku Renata zase opustit a vrátit se k seznamkám, nenechte se rušit....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2NDREALITY: Nahod fotku do svlecenych chlapu jak drzis pripinak a pockej az napise ona tobe. Fakt nevim hele..Holky charakteru snowwhite jdou mimo me, takze tady neporadim :)..obecne asi kdyz si myslis ze nejakou holku kazdej chce..tak se zkus zamyslet jak se cejti ta holka a pak ji oslov/napis jinak, nez si myslis ze ji oslovuje kazdej jinej typek..kdyz se ti to povede a zaujmes ji..tak to poznas :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2NDREALITY: Ja vubec nevim. Ja jsem dominantni chlap ze stary skoly. Tyhle veci jdou uplne mimo me :). Snowwhite poradi. Urcite verim, ze tu bude par zenskejch, ktere nemaji s pichanim chlapa umelakem do zadku proble, ale na profil na tinderu si to nenapisou :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    2NDREALITY: dej si inzerat a uvidis sam :) - [SEXSEZNAMKA]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: To je fakt na bohnice no..alespon na tri mesice..a pak nejaka medikace.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SNOWWHITE: No nejvic jsem se nasmal ja :). Zvlast tem tvejm recem, ze kdyz se chlap nenecha od zensky sukat umelakem do prdele, tak ma hrozne krehke ego a tezkej machismus, protoze jsi vubec nepochopila, ze je to o tom co se komu libi. Kdyz se holce libi anal, tak ji ho do nej rad vrazim. Kdyz ale holka anal rada nema, tak ji do nej nebudu nikdy v zivote nutit, zatimco ty to beres tak, ze kdyz ho chlap zensky strka do zadku, tak to musi mit rad i sam i naopak..coz tak vubec neni. Me nikdy zadnyho umelaka do prdele nikdo nestrcil a muzu te ubezpecit ze ani nestrci :)

    stejne jako ted nechapes, ze prezdivka "Rocco" neni z moji hlavy, ale dalo mi ji tu pred asi patnacti lety par holek. Stejne jako treba id wasone mel prezdivku Nacho nyxu..Takze to neni vec ktera by me nebo wasoneho mohla nejak urazit. Je to presne naopak :), ale vzhledem k tomu, ze jsi tenkrat na nyxu vubec nebyla a nevis o co jde, tak je hrozne vtipny pozorovat jak se ji snazis pouzivat jako urazku :D

    jinak v ankete na kterou poukazujes vyhrala volba

    "Sukani umelakem do prdele me fakt nerajcuje"
    37 (38.5%)

    Muzes si ji dohledat v zalohach. Muck :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: aby ses neposral
    JONY
    JONY --- ---
    nechcete se s Rebornou přesunout jinam?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    SUMAN:
    jakoze neprobehne neco ve smyslu: ze ji prohlidne nejakej psychiatr, zjisti rozsah te nemoci a podle toho zahaji medikaci, napr. tim, ze ji da prasky x,y a kadej tejden prijde na kontrolu.. ne ? nic ? Zavrou ji hned do klece a zahodej klic ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Takže chápu-li to dobře, že v současném systému, aby někdo dostal někoho "na reálnej svět v nepohodě" k pomoci je nutné přijít, jednu mu vrazit, nechat si ji napálit zpátky a pak zavolat pčr a nechat ty policajty shlednout ten projev co ten nemocnej předvede?

    hmm. to ale lze uskutečnit
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAN: ale shodnem se, že by někoho ve vlastním zájmu a zájjmu společnosti někomo navštivit měla, žejo
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAN: jo tak, jestli myslíš, že by byla na lécích "kompenzovaná", tak to na ní podle tekanne moc vidět není no :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAN: takže ataky nejsou vidět, protože reborna užívá medikaci ? tak jsi to myslel ?
    já myslím, že teda léky nebere a nikde s etím nebyla, ale doložit to nemám jak, jen si to myslím. jediný co se podlě mě změnilo je přístup k tenhle diskuzák
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUMAN: gratuluju!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUMAN: hele, strc si tu aroganci nekam, kdyz ji znas a vis, ze ma papiry na hlavu, protoze porucha xy, tak to rekni rovnou a nedelej tady vlny. Mne je celkem jedno, jestli spolu jezdite na kolo, kdyz nema amok, nebo ji chodis hlidat morce.... nemam rada tvrzeni - je jasna, kamos to ma taky.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUMAN: mam rada, kdyz nekdo haze tutove psychiatricke diagnozy na netu, pac kamos to ma taky..fakt, moc.
    Bajna injekce je tohle - https://mediately.co/cz/drugs/8lx70kzxvnZjPy7nxQmtyDfjnSK/paliperidone-janssen-cilag-international-150mg-injekcni-suspenze-s-prodlouzenym-uvolnovanim#dosing
    A urcite ji dostavat nemusi.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SUMAN: a kdo rika, ze Reborna je schizofrenicka, ze.
    Plus kamaradovi porad, at si zajde k doktorovi, jsou uz injekce, ktere tuhle otupelost nezpusobuji.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAN: není vidět protože nebere ? srsly :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam