• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NOTFORYOU: jo, dite asi neporodis. Ale jestli nedokazes drzet v ruce panev, uklidit pradlo nebo si nedejboze hrat se svyma detma, tak to neni protoze ses chlap, ale protoze ses ignorant/blbec/spatnej rodic.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    TRAILER: Jak to kdo pojmenuje je asi jedno, tohle je pro ženy dost urážlivé pojmenování, nemyslíš? jen kvůli tomu že mají rádi sex? Takto to fungovalo ve středověku.

    Mám rád jasno v tom co vyžaduji a v tom co hledám. Sex a jeho potřeba je pro mou osobu velmi důležitá. potkal jsem mnoho žen, které byli intelektuálně na úrovni, jinak jsme si naprosto rozuměli, ale pak když došlo na sex, tak to byli dva naprosto odlišné světy. Zjišťovat kompatibilitu v opačném gardu mi přijde mnohem rychlejší a jednodušší :-)

    Dostat do postele holčinu co se mi líbí je mnohem snazší než najít v reálu takovou se kterou by klapal ten zbytek (a to oboustranně)



    NYA: Prostě každé pohlaví je v životě k něčemu biologicky primárně předurčeno (má lepší dispozice). Je divné se chovat jako že to tak není. To ale neznamená že ženám (nebo mužům) upírám tu druhou roli. Nic mi do toho není, jen se mě to netýká.

    Jsem si vědom svých limitů. I když se budu stavět na hlavu pravděpodobně nikdy neporodím dítě, nemám buňky na rodinné aktivity a starání se o potomky.

    Tedy jsem pro genderovou rovnost tam, kde to je srovnatelné, ale jinak mi to připadá velmi zvrácené.
    NYA
    NYA --- ---
    NOTFORYOU: zajímalo by mě, co myslíš tím "mužská role" a "ženská role" v tomhle tvém textu.
    Mohl bys to trochu specifikovat? Dík:)

    "Taky mi je šumák jak to kdo se svým pohlavím má, ale já ženu co hledá v životě mužskou roli a zároveň po mě chce abych převzal tu ženskou taky nehledám."
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    NOTFORYOU: U všech holek, který byly zajímavý, byl ten sex až jako třešnička na dortu. Tvoje cílovka jsou podle tvého popisu kurvičky, aka chodící vagíny, nic proti, jen je dobrý si to pojmenovat.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    PALEONTOLOG: Kdysi jsem ve fabrice taky pracoval, a to i na těch nejnižších pozicích a tam jsem našel často ty nejpohodovější lidi, které jsem ve svém oboru už moc neviděl...

    To že někdo dělá ve fabrice neznamená že je to jeho cíl.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    OVERWATCH: Já jsem chlap a na rovinu. Jde mi o sex. Pokud si budu chtít povídat o politice nebo klimatu, mohu si na to najít stejně dobře chlapa. Což na ten sex je jaksi... no...NOGO. Tedy alespoň pro mě. Proti těm co to maj jinak nic nemám.

    Je jasné že žena musí splňovat mnoho jiných kritérii, ale tvářit se na počátku že o TO vlastně vůbec nejde, je dost povrchní.

    No a gender studies? Taky mi je šumák jak to kdo se svým pohlavím má, ale já ženu co hledá v životě mužskou roli a zároveň po mě chce abych převzal tu ženskou taky nehledám.

    Proto pokud bych v první větě napsal něco co odradí 99% uchazeček, tak ať, ty stejně nejsou pro mě a já pro ně.

    VRATENKA: ...nic :-D


    NELLAS: Za ty gender studies se často schovávají ženy a dívky co mají problém s důvěrou v sebe sama. V té šroubárně můžeš najít ženu s mnohem vyzrálejší osobností..

    Škola a pracovní pozice neříká vůbec nic o intelektu.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    PALEONTOLOG: jo. pracovala sem chvíli v cukrovaru a po dvou týdnech třísměnnýho provozu sem v kterýkoli daný chvíli netušila, co je za den, kolik je hodin, co mám za směnu a za jak dlouho.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: strávil jsem ve fabrikách a provozech dost času na to, abych věděl, že se k tomu nechci nikdy vrátit a ani k těm prefabrikovaným duším. po čase tě stereotyp ovlivní. jednosměnný provozy jakžtakž, ale u třísměnnýho vydrží dlouhodobě jen roboti.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SPIKE411: emšionaly mejčr se tomu dneska říká jo? Za našich mladejch let to byli úchylové!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A Hookup App for the Emotionally Mature | The New Yorker
    https://www.newyorker.com/culture/annals-of-inquiry/feeld-dating-app-sex

    The dating app Feeld encourages users to be frank about their sexual desires. “There are asexuals, cuckold fantasists, kitchen-table polyamorists, eco-sexuals, and collectives of men offering group sex to single women,” Emily Witt writes.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    NYA: možná ano , Tebou odhaleno, nevím příliš přesně , jak jsem viděn či vnímán , ovšem neoplývám obvyklými majetky či názory a tak mi svoboda nechybí a v toho rámci nadšeně vařím , peču a uklízím , pomůžu kde třeba a s dostatečně dobrým pocitem mizím, když cítím ,že stačilo a víc už toho nebude. .chcete mne?
    NYA
    NYA --- ---
    TROJKA: to je asi nějakej svéraznej druh boomerskýho humoru, viď :)
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    NYA: zrovna mam náladu bejt submisivní putič . .puťák. .putík ..no hlavně abych si mohl zavařit , pouklízet, poplatit poplatky a potom , že by potom nějaká dívka z toho byla tak vzrušená, že by došlo i na sex, nebo ještě líp- na lásku. .to jsem ale naivní puťoun. .;)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HONZA09: To je rada jak od debila. Sorry.
    "Tak ať neleze na seznamky" - a kam teda?
    Nepiš co nemá dělat, ale CO DĚLAT MÁ.

    "Chci se dostat do Brna. Jak to mám udělat?"
    "Nejezdi ponorkou," odpověděl idiot, hluboce přesvědčen jak dobře poradil..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYA: Ja se holek z gender studies nebojim. My jsme tyhle veci, vareni a uklid, delali spolecne. Celkem na pohodu. ;o) Ona pak zalozila anarchofeministickou skupinu Luna a zacala vydavat zin Esbat. Pise se o ni i na nejakych feministickejch strankach. ;o)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LODBROG: Nebo možná, když tam nemáš co napsat, jjsi kreten a nemáš čím zaujmout a co nabídnout, tak nelez na seznamky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NYA: Ale jestli jsi ty GS vystudovala, a cítíš se našimi poznámkami uražena, taxe omlouvám :)
    I když by to ty předpojatý kecy dokonale vystihovalo ;)
    NYA
    NYA --- ---
    LODBROG: ale plosimtě :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NYA: Vytáhneš jedovatou poznámku, a když dostaneš neutrální odpověď, tak já jsem protivnej? :)
    Tak nepruď, když jsi přecitlivělá :)
    Víš houby jak to doma máme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam