TRAILER: Jak to kdo pojmenuje je asi jedno, tohle je pro ženy dost urážlivé pojmenování, nemyslíš? jen kvůli tomu že mají rádi sex? Takto to fungovalo ve středověku.
Mám rád jasno v tom co vyžaduji a v tom co hledám. Sex a jeho potřeba je pro mou osobu velmi důležitá. potkal jsem mnoho žen, které byli intelektuálně na úrovni, jinak jsme si naprosto rozuměli, ale pak když došlo na sex, tak to byli dva naprosto odlišné světy. Zjišťovat kompatibilitu v opačném gardu mi přijde mnohem rychlejší a jednodušší :-)
Dostat do postele holčinu co se mi líbí je mnohem snazší než najít v reálu takovou se kterou by klapal ten zbytek (a to oboustranně)
NYA: Prostě každé pohlaví je v životě k něčemu biologicky primárně předurčeno (má lepší dispozice). Je divné se chovat jako že to tak není. To ale neznamená že ženám (nebo mužům) upírám tu druhou roli. Nic mi do toho není, jen se mě to netýká.
Jsem si vědom svých limitů. I když se budu stavět na hlavu pravděpodobně nikdy neporodím dítě, nemám buňky na rodinné aktivity a starání se o potomky.
Tedy jsem pro genderovou rovnost tam, kde to je srovnatelné, ale jinak mi to připadá velmi zvrácené.