TRAILER: Napsal jsem že je dobré si to hned na počátku vyjasnit, protože tam bývá většinou největší nekompatibilita.
A svůj nejdelší partnerský vztah jsem měl se ženou, které jsem se podíval na ulici do očí a věděl jsem, že ji chci.
Proběhla počáteční mírně trapná a mírně komická část seznamování a první intimní setkání proběhlo do pár hodin, pak se to ještě několikrát opakovalo, pak jsem odjel na služební cestu a dlouho nic. Nakonec jsme se dali dohromady asi až po 8mi měsících a vydrželi spolu skoro sedm let.
Lidé jsou taky zvířata, jen nuceně popíráme své přirozené pudy, protože se to ve vyspělé společnosti nedělá. I přes to, že jsem jinak "civilizovaný" moje postel je teritorium (možná skanzen) kam se civilizace ještě nedostala. :)
Většinu žen to vyděsí, ale já nehledám zdaleka standard, takže by případný inzerát splnil svůj účel.
Není od věci si přiznat, že drtivá většina všech inzerátů vůbec neplní svůj účel.
Popis totiž neodpovídá tomu, co pisatel hledá a jaký je, ale tomu, co on si představuje, že bude mít největší úspěch.
To je dle mého nestandardního názoru úplně stejně zvrhlé jako potírání přirozených živočišných pudů.