tahle diskuze ma bud nejaky kontext, ktery neznam, jako treba nejake nevyrizene ucty z minulosti s ID Notforyou, o kterych nevim, nebo mne neco zasadniho unika. vysvetli mi to nekdo?
co ctu - borec zde ve strucnosti napise, ze ve vztahu mu jde primarne o sex, a rodinu ze zakladat nechce, protoze rodicovstvi ho vubec neoslovuje. strucne a fer sdeleni, ktere v pripadne internetove seznamce vystihuje to hlavni v par slovech. to hlavni v pripadnym diagramu, kam se chci na zacatku vztahu (presneji pred jeho zacatkem) posunout dal (a nerikejte, ze ne - kazdy ma hned na zacatku nejakou predstavu, jestli chce pouze uspokojit aktualni potreby nebo pestovat neco trvalejsiho a dlouhodobejsiho).
a co vy na to? tepete ho, v podstate ho mezi radky oznacite za primitiva, ktery hleda "kurvicky" a "chodici vaginy", oznacite ho za blbce a spatnyho rodice, protoze si nechce hrat s detmi, a ze je nevyzralej, protoze jim nechce vymenovat plinky. a jeste se to stoci ke genderu, ze mit deti neni ani zenska povinnost!!! tpc to me poser teda. pritom on se imho jen vymezil ("neni to muzska povinnost") pote, co jste do nej klovali jaky je kreten, ze nechce decka.
jakoze coze?:D normalne se smeju.
TRAILER: ctu spravne, ze zena, ktera stoji jen o sex, a nema problem to otevrene a jasne komunikovat, je kurvicka a chodici vagina? to jako opravdu?
tak existuji lide, kteri o vztah nestoji, to by bylo dobry brat v potaz. a zaroven to, ze o vztah nestoji, neznamena, ze chteji prozit zivot v celibatu. porad ti to prijde divny? ne vsichni potrebujeme toho druheho do paru, spousta z nas si vystaci sami se sebou. a ti, co nepotrebuji toho druheho do paru, zkratka nechteji ztracet cas namluvami. co je na tom divnyho?
to, co pise
NOTFORYOU, mne prijde jasny a srozumitelny, kdybych byla singl a po nekom se divala, tak tohle otevrene pojmenovani vlastnich potreb me urcite oslovi a budu chti jit hloubeji, nevidim na tom nic sprosteho nebo blbeho (jsem stastne vdana, ale v singl dobach jsem mela stejne priority jako on). naopak je to od nej cestne, nebude svym jednanim generovat zbytecne zlomena srdecka a posramocena sebevedomi. a nakonec z toho muze vzniknout i neco dlouhodobeho, seriozniho, kde dva naplnuji navzajem sve konkr. potreby, aniz by se u toho svazovali - nemusi nutne jit o nejake kurveni (ostatne, co je "kurveni"?). co je na tom?
77WHITE: proc by si nekdo, kdo deti primarne vubec nechce, mel dokazat "hrat se svyma detma"? nekteri lide deti proste opravdu nechteji, to je podle tebe spatne? v podstate rikas, ze kdo deti nechce, je spatny rodic. wtf? naopak to, ze dokaze zmapovat svoje moznosti a potreby je skvely. co je na tom divnyho?
NOTFORYOU: ja ti fandim, nenech se zdeptat, narazils akorat na nejakou divnou skvadru tady