• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Já nevím, jak to funguje z druhé strany...
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: A jaká je správná odpověď, abych si zašukal? Evidentně jsem hodně mimo. Na takovéhle otázky se snažím pečlivě odpovědět :’D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Jak je časté "ahoj, co tu hledáš?" - kdy to teda přeloženo znamená "zašukáme?"
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: To asi dává smysl vzhledem k tomu, že většina dámských profilů má jako první oznámení: No ONS. Stejná hra je imho na fb dating ta možnost být jako že kamarádi, protože tam jsem posbíral pár matchů s tím, že proč ne někdo na nějaké společné aktivity bez nutnosti nějakých vztahů je za mě úplně OK v současné době a tak jsem rozvijel ty diskuze tímto směrem a většinou se to potkalo s velkým nepochopením, protože oni přece chtěji randit, ale nechtějí to přiznat ani online, nebo nevím.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Už jsem podruhé dostal hned na začátku v Tinderu otázku, co to znamená krátkodobé i dlouhodobé vztahy. Myslel jsem, že je to jasné, že se nebráním ničemu. Prostě jak bude, bude. Vyplývají mi z toho dva závěry, ani ženy nečtou bia a že tam mám dát dlouhodobé vztahy, protože tak to chodí v mém věku, 37 let.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    twl radsi 5 cigaret denne nez jeden doutnik.
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    Neni sport jako sport. Pri jizde na koni jde klidne kourit doutnik, hlavne teda na vyjizdce.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09: no tak není kuřák jako kuřák, žejo. normálně celej den nekouřím, ale k večeru si dám rád brko. no a pak jdu přes chodbu kolem sousedů, a tam je nahuleno před dveřma, z bytu táhne stoletej smrad, že by zvadnul kaktus.

    samostatnou seznamovací kategorii tvoří sportovci/kyně, ale o těch vůbec nic nevím, protože se od nich držím dál. teda s jednou cvičitelkou jsem si kdysi psal a evidentně ji dělalo dobře, že může psát s intelektuálně založeným člověkem, ačkoliv věděla, že s ní na zumbu nepůjdu :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG: Já měl teď dvakrát rande nedávno a když se mě po tom druhém rande zeptala, jestli jsem nekuřák a já jí řekl, že sice kuřák jsem, ale nechci s těma cigárama před ní smrdět, když nekouří, tak to byly naopak body nahoru. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mě baví, jak se všichni prezentujou jako nekuřáci, protože přiznat to je přece spousta bodů dolů. a přitom kouří as 1/4 čechů. skvěle jsem pokecal s jednou ženskou, přiznává, že si zakouří, že se napije, proč ne, děláme to všichni. skvělej pokec, uvolněná diskuze, žádný přetvářky. a pak se z ní vyklubalo dezolé a přiznivkyně rajchla a já jsem zas ten libtard a fialovec. no i to je život :-)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    FRIENDSHIPPOWER: V jakém smyslu? Jsem na FB seznamce, Tinderu a poslední týden i znovu na Badoo. Na Badoo máš 50 like, na Tinderu je podle mě míň. Ale z Badoo jsem myslím ještě neměl žádné rande… Nejlepší je podle mě FB, ale na Tinderu jedu mírně jinou strategii.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: Já ti nevím, jestli ten zájem o deskovky jen nepředstíráš, když ani to Carcassonne neumíš napsat správně :P
    KVALKAN: To můžou být klidně faktury za ucpanou kanalizaci nebo za příští dovolenou.
    VICTO_REA: Když neřekneš nic, tak komunikace umře v zárodku.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    DEADSLUT: na kompliment minimálně nemusíš říkat nic. Ale jako jo chápu,... Blbost se přetvařovat, když se nebojíš samoty, nemusíš se za každou cenu snažit nacpat někam do průměru.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DEADSLUT: S tím sraním už je trochu moc, jinak super odpovědi! Hned bych věděl, co děláš za práci a jsi sluníčková :’D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TUILE:
    FRKOLKA: je to ulitla odpoved na dobre minenej kompliment. jako zadna tragedie, ale ty stezejni signaly se vysilaji od prvnich slovicek, dost mozna nevedomky. me to rika, ze jednou satkasmus a podruhy to muze bejt milius, ale bude to podle toho, jak se zrovna vyspi.

    DEADSLUT: chapu to tak, ze mas potrebu ty nudny uvodni fraze nejak zmenit. ale bohuzel lidi stale opakujou ty stejny fraze a vzorce, neda se kazdej den objevit neco novyho.
    ja timhle trpim taky, uboji me stereotyp, ale na druhy strane spektra se nachazi naladovost a tam uz jsem jednou s nekym byl a znovu nechci. radsi se budu nudit, nez mit kazdej den kolotoc.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak nemá fotku s nějakou deskovkou náročnější jak člověče nezlob se či karkasone, tak by to stejně nemělo smysl - jen by do mne prudila, že jich mám moc :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    PALEONTOLOG: já na tindru blahé paměti mívala nějakej text o tom, co mě baví/ráda dělám, a když už někdo neměl text, tak jsem se snažila aspoň reagovat na fotku (co na tý fotce děláš/tam jsem byla taky, jak se ti tam líbilo, whatever), ve snaze umožnit jinou komunikaci než "jak se máš", z toho vždycky totálně zamrznu (zrovna nadávám u faktur? byla jsem se vysrat? mám radost, že svítí sluníčko?). A "jsi krásná" je totéž, ani jedno z toho ve mně nebudí zájem v tý konverzaci pokračovat a fakt jsem nevymyslela, co na to mám říct, než si z toho udělat prdel.
    Plus teda... nějaký průnik humoru je u mě jaksi prerekvizitou průnikům jiným, takže holt asi vyšinutá jsem no:))
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    PALEONTOLOG: ukázat, že mám smysl pro humor, už se považuje za vyšinutou odpověď, která odradí racionálního a usedlého člověka? Tak to se asi musím vyškrtnout z kolonky racionální a usedlý, tahle informace mi úplně boří sebehodnocení.
    TUILE
    TUILE --- ---
    PALEONTOLOG: na blbou poznamku, blba odpoved.
    me by to asi zaujalo. potencialni partner je schopnej si ze sebe udelat srandu, nebere se tak vazne, nechce za kazdou cenu na neutralni odpovedi sbalit kohokoliv..
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    VICTO_REA: akorát já třeba jsem takový psychovykvět, že možná radši nejdřív skáču a pak roztahuju křídla:D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KVALKAN: tak já třeba už vnímám kolik lidí si tímto stylem chodí na seznamku léčit ego. Takže to, žes řešil nejdřív sebe je vlastně jedině dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam