• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    VICTO_REA: akorát já třeba jsem takový psychovykvět, že možná radši nejdřív skáču a pak roztahuju křídla:D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KVALKAN: tak já třeba už vnímám kolik lidí si tímto stylem chodí na seznamku léčit ego. Takže to, žes řešil nejdřív sebe je vlastně jedině dobře.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: jo jinak davat vysinuty odpovedi a la deadslut a hledat solidniho, prisedlyho, racionalniho cloveka jde trosku proti sobe:))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: tak nezijem v idealnim svete
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: Tohle podle mě vůbec nefunguje s ani to tak lidé nedělají. Vrhají se dál a dál do nových vztahů. Kdo chodí několik let na terapii, aby se vzpamatoval z rozvodu, nebo čeká až je rozvedený? Já to udělal a mám pocit, že jsem promeškal několik let života …
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: no, takhle to nemusi bejt vubec polozeny, ale ukolem seznamky je si prave tohle vysvetlit, jak kdo a proc a koho
    BAAL
    BAAL --- ---
    :))) Ty seznamkové klišé jsou hrozný mor! Kromě běžného: Nehledám tatínka pro svoje děti už jednoho mají, je ted taky trendy: Mýval na piku hledá svého svédského architekta, což je odkaz na nějakej babskej podcast :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: na to, aby zena vubec neco odpovedela, je to udicka dobra. sam navazu otazkou, jestli prohodi par vet, a to uz je na ni. ale po dvou uzavrenejch otazkach uz musi prijit treti, nejdal ctvrta, otevrena, kde se bud rozkeca a nebo ne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Normální chlap hledá normální ženskou pro život. Hlavně měj vyřešenou minulost a nebuď hysterická. Vím, co chci, a doufám, že ty to víš taky. Existuje dneska ještě normální ženská, co ctí tradiční hodnoty? Co hledám, taky nabízím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DEADSLUT: tak to je zas originalni odpoved, ale bohuzel to nejspis zaujme nekonformne uvazijici lidi. dobry sito, pokud hledas sobe podobnyho blazna :)
    ja jich takovych nasel celkem dost a snazim se spis odpovedi trefit prumer :)
    normalni clovek bez vysinutejch reakci, klidnej bez extempore, s usporadanym zivotem, se hleda cim dal tim hur :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: a nechtel bys od zen nejak moc uprimnosti najednou? me prijde, ze obecne zeny instinktivne vedou konverzaci tak, ze nic zasadniho nesdelujou, aby je neslo chytnout za slovicko, nebo aby nedejboze nedaly chlapovi nejakou blbou zaminkuk prehnanym domnenkam
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Děkuju, jsi zlato :)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: Přišlo mi, že to moc nefunguje. Právě proto, že na to ženy odpovídají jen díky. Mohla bys napsat, že se ti taky líbí. Což mě by podnítilo se snažit dál v té konverzaci. Ale nevím, ke to trochu dost přímý ;-) Teď používám jen větu, že bych se s ní rád setkal osobně a čekám jak se to vyvine. Jestli napíše alespoň že jo, nebo že si se mnou nejdříve chce pokecat přes chat. Oboje je za mě pozvánka se dál snažit. Když napíše jen čau tak mě to většinou odradí, nevím co je to za zprávu. Když mlčí je to jasný.
    Všeobecně bych řekl, že se mi řádově líbí, jinak bych ji nepsal :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Nikdy jsem to nezkusil, takže težko říct, mužu to udělat příště a dát vedět:)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: přišlo mi, že když byl tenhle začátek, tak...i když jsem se snažila nějak tu konverzaci rozvinout ("děkuju." + nějaká otázka třeba na něco, co má v profilu, pokud to nebyla jen změť smajlíků) , tak to stejně šlo dost do ztracena.
    Jo ale můžu říct, že "díky, vyřídím rodičům, že si mě dobře uprcli" z nějakýho důvodu moc nezabírá:))
    Takže vlastně taky nevim, co s tim.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A teda ještě bych si dovolila otázku. Jak funguje na normální dámy kompliment na vzhled? Rozpovídá je to nějak?
    Protože se mi párkrát stalo, že někdo začal "Ahoj, ty jsi krásná, moc se mi líbíš!" a byl pak hrozně rozhozený, že jsem slušně poděkovala a nerozvedla konverzaci někam dál. Protože já nevím, co jiného se na to dá psát (ale třeba mi někdo poradí).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Stejně to většinou dopadne nějak takhle...
    Ahoj :)
    Ahoj...
    Jak se máš?
    Docela dobře, co ty?
    Jak trávíš volný čas?
    Popisuju věci, co jsem už napsala do profilu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BAAL: Proc? Proste se zeptas: "Rada mrdas ovce a vyrabis brynzu?"
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: jj souhlasím, imho každej nehledě na pohlaví je snad schopen napsat rámcově kdo je a co hledá ve stylu: Moje největší vášen je mrdaní ovcí a výroba brynzy, pojd do trojky. A druhá strana si může snadno udělat obrázek zdá má ráda zvířátka nebo ne. Ale takové to: Nevím co bych napsala, zeptej se co tě zajímá. Sorry ztratil jsem zájem:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Stejně blbě to působí z druhé strany... nebuď taková a onaká, instamodelky s vyšpulenou hubou ne, tohle je špatně, tamto taky... jak tak koukám, tak tyhle věci jsou stejné z obou stran (včetně přehršle smajlíkových hádanek). Plus teda "nebaví mě dopisování, pojďme radši ven" jako jediná informace v profilu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam