• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: Holešovice jsou fajn, dá se jít na rande do Stromovky :) Já se na to taky ptám, ale spíš se snažím něco jako v jaké části Prahy. Rád chodím na seznámení někam ven na procházku a přijde mi, že to můžeme mít ideálně oba blízko s tím, že preferuji aby to měla po ruce víc ona. Přesná adresa mi přijde taky mimo, to má čas :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Dating is just wondering why someone is single and then figuring it out.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Z opačného příkladu, jako první otázku jsem dostala dotaz, kde v Praze bydlím, protože on bydlí v Holešovicích a nechce se mu hledat moc daleko.
    Já třeba hrozně nerada dostávám otázku "kde bydlíš?" - protože když neodpovím, jsem divná (mně ale není příjemné říkat hned adresu) a když odpovím, následují dotazy na zpřesňování v rámci ulice, bloku...
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: Tak to je hodně skriktní přístup:)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: Mě už přijdou daleko i Roztoky :/ Taky do krámu nejezdím po celé Praze, ale chodím do těch nejbližších :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Mně kdysi napsal kluk z Plzně, já napsala, že sorry, je to na mě daleko a nechci vztah na dálku a už vůbec se mi nechce za někým dojíždět. A on mi napsal, že se pletu, že měl holku z Prahy a krásně jim to několik let fungovalo. Takže... kdy přijedu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN:
    DEADSLUT: to musíte po anglicku, how do you do? ty mě taky :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KVALKAN: Chce se z těch (té vescnice u) Pardubic dostat no :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    KVALKAN: právě no, mně přijde tak zvláštně "šíleně osobní" a "zcela neosobní" naráz... to už aspoň třeba "na co se v dohlednu těšíš"... anyway, hlavně přeju, ať je progresivně méně blbě, a hodně sil mezitím!
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: Já nevím čím to je, ale algorimus mi pořád ukazuje cca 5 ženských nehledě na to zda dávám plus nebo mínus a této sady jsem už na rande s někým jiným potkal 3:)))
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DEADSLUT: Dostal jsem teď po dlouhé době otázku jak se mám a taky mě to úplně rozhodilo. Měl jsem se zrovna dost blbě, moc věcí v práci, řešení bydlení a doma ještě děti. Takže se omlouvám, že jsem se téhle otázky zastával, ale opravdu to na začátek nemusí vždy úplně sednout…
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Mě se spíš děje, že je snad poznávám už na několika seznamkách, kde jsem. Taky jsem si říkal, že bych je měl potkávat, protože se snažím dávat jen okolí, ale neděje se mi to. Třeba je ale rychle pustím z hlavy 😅

    BTW: teď mám 15 km na Tinderu a spojilo mě to z holkou z Pardubic. Napsal jsem ji, že promiň, že je to daleko. Ona že prý ne 🤦‍♂️
    BAAL
    BAAL --- ---
    🤣🤣🤣

    BAAL
    BAAL --- ---
    Btw nevím jestli se Vám to stává taky, ale je zábavné a trochu divné, že poslední dobou ty ženské hrozně často potkávám, co vidím v těch apps. Tu v divadle, tu na hradbách na pivu, dneska na projekci v kině tinder randíčko s někoho s holkou která na mě už měsíc vyskakuje na tinderu :)) Vždycky si říkám tu holku odněkud znám, pracovali jsme spolu nebo ... a pak mi to cvakne:)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    KVALKAN: Dej si do profilu "dlouhodobé vztahy". Mám-li mluvit za sebe, tak pokud měl dotyčný v profilu "hledám dlouhodobý vztah", vnímala jsem to tak, že profil si vytvořil s tímhle nastavením - má jasný cíl a ví co chce. (Variantu, že mohl kecat, nechme stranou).

    Dám ti přirovnání: Chceš si dát k obědu svíčkovou. Buď cíleně půjdeš do restaurace, kde víš, že ji mají. Nebo půjdeš naslepo a necháš tomu volný průběh - buď ji na menu mít budou nebo ne, tak si holt dáš kdyžtak něco jiného. Ale chtěl jsi svíčkovou, vzpomínáš? To byl ten cíl, proč jsi do restaurace šel. Proto podnikáš kroky, abys tu svíčkovou získal a cokoliv jiného tě neuspokojí..., a pokud ano, tak jsi tu svíčkovou nejspíš až tak moc nechtěl a nebyla pro tebe zas tak důležitá. ;-)

    Snažím se tím říct to, že pro mě byla odpověď na otázku: Co/koho tu hledáš? - "Nechávám tomu volný průběh" velké no go. Jenže mě je 42 let, to už prostě chceš na jisté otázky jasnou a jednoznačnou odpověd.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Já nevím, jak to funguje z druhé strany...
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Jj, taky mě překvapilo, kolik žen si tam píše v biu o seznámení. Ale přikládal jsem to tomu, že máme stejný profil pro seznamku partnerskou i kamarádskou.

    Jinak mi přijde, že teď mi přibylo na FB strašně profilů na seznamce k prohlížení. Jsem tam měl denně už jen 2 až 5 a pečlivě si je kupodivu četl. Teď jich je tam zas jak na Tinderu. Jako že prázdniny?
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NELLAS: A jaká je správná odpověď, abych si zašukal? Evidentně jsem hodně mimo. Na takovéhle otázky se snažím pečlivě odpovědět :’D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KVALKAN: Jak je časté "ahoj, co tu hledáš?" - kdy to teda přeloženo znamená "zašukáme?"
    BAAL
    BAAL --- ---
    KVALKAN: To asi dává smysl vzhledem k tomu, že většina dámských profilů má jako první oznámení: No ONS. Stejná hra je imho na fb dating ta možnost být jako že kamarádi, protože tam jsem posbíral pár matchů s tím, že proč ne někdo na nějaké společné aktivity bez nutnosti nějakých vztahů je za mě úplně OK v současné době a tak jsem rozvijel ty diskuze tímto směrem a většinou se to potkalo s velkým nepochopením, protože oni přece chtěji randit, ale nechtějí to přiznat ani online, nebo nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam