• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: no já zahrnula do jedné otázky obě tvé odpovědi. Potkávam účty, kdy jedinec má napsáno: "jsem zadaný, nikoho nehledám" Dobře, možná jde jen o wtf. Ale stejně nechápu proč být na seznamce, když se neodkazujes na otevřený vztah nebo tak něco.

    A ten první tvůj odstavec...hele jako jo, dík za odpověď.
    BAAL
    BAAL --- ---
    VICTO_REA: Asi nerozumím otázce. Když se potkají dva lidi na prvních randech je asi přirozené, že ty accounty mají aktivní a je pravděpodobné že na další takové první rande (začíná mi být docela proti srsti těm schůzkám říkat rande) může začít 30min po tom s tebou.

    Pokud jsou to dva lidi co provozujou nějaké různé jiné druhy vztahů, žijou ve 3 nebo mají různý otevřený manželství a co já vím co, pak je to asi v pořádku a nyx je takových lidí plný, pokud si dva řeknou, že hledání je u konce a budou spolu, a jeden z nich stále zůstává aktivní tak to od něj asi není hezké, morální atd, na tom asi není nějaký rozporu?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    Jak třeba vnímáte to, že si s někým při osobním setkání padnete do oka, domlouvate se na dalších schůzkách, a přesto vidíte, že dotyčný/á je dál na seznamce aktivní. Já vím že to není žádný znak výlučnosti, ale i když vím o IDečkach co hledali a našli, tak tam mají stále účet aktivni, přesto poznámku, že jsou ve vztahu. Takže já nevím jestli jen já jsem tak upjatá v očekávání normálního chování, nebo jsem sama v něčem nenormální.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    je to jako bys chodil pořád dokola na stejný film. časem to omrzí, je to nuda a chce to dělat něco jinýho. první rande jsou navíc všechna stejný. stejný otázky a stejný kecy. neviděl bych v tom nic víc. když už tak zábavný jsou ty další kde se třeba dělá už něco aktivního.
    NJAL
    NJAL --- ---
    BAAL: Imho urcity ubytek prijde s vekem, ale hlavni efekt toho ubytku je, ze zase zacinas premyslet velkou hlavou. ;-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Experiment dočasně přerušen, asi jsem vyhořel, už nechci další "tinder rande", což je hezký eufemismus o job interview:) Zjistil jsem, že me to prostě už vůbec nezajimá, je mi uplně jedno co ty holky dělají, co je baví, nechci to slyšet. Nechci nikomu vyprávět co dělám já a nechci nikomu platit zmrzlinu :) Stačilo na čas:)

    Kolega v práci, který je velký milovník tinderu mi na to říkal, že jsem asi postiženej a mám si jít změřit testosteron, že přeci každého chlapa baví randit a dobývat, že to je super sport. No tak za mě prosím ne, já bych ideálně tuhle fázi s chutí přeskočil do fáze koukáme se spolu na přátele s lahváčem braníka v ruce:) To si asi napíšu do bio, až najdu příště chut si to zase stáhnout.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    NAVARA: Hele jako v Izraeli v ortodoxním světě to samozřejmě mezi židy funguje jako jinak. Ale tady jsme ve střední Evropě a z těch několika tisíc bych řekl že ortodoxním způsobem života žije tak 500? A to ještě něco, jako moderní ortodoxie… A stejně si tady pak doma každý dělá co chce. Ale to už jsme asi dost OT
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To maj muslimky, že jim obec sežene chlapa, ne židovky? :)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    OMNIHASH: Hmm, žel ne. Zatím o takové žádné babce nevim, ale pokud víš, pošli mi na ni laskavě kontakt. Zatím jsem vyzkoušel Šiduchovou knihu u rabína Maxy, komunikoval to s rebecin Peterovou a šel jsem i na seznamovací výlet pro židy do Šárky spoluorganizovaný Gafnou (která k tomu měla i pěkný post s komentářem na FB). A nějak pořád nic, tak vážně čekám na tvoji babku!

    PS: na JDate taky jsem a jsou tam 2 ženy z toho s jednou jsem se již potkal na tom výletě ;-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    GRANTORINO: Bappka. ;-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OMNIHASH: jasně a tobě ženu vybrala která babka :)?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GRANTORINO: židi na svejch 5.000 členů nepotřebujou appky, a vystačej si postaru s nějakou babku dohazovačkou v každý funkční synagoze...
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    co kazdy chce je to co nikdy neslysel, nezazil, a nejvice to, co chce, ale uvedomi si to, az potom co mu to nabidnes

    jakoze nabidnes neco, kde muze mit pocit, aby ukazala, ze za neco stoji, ma uroven damy, protoze chces damu, jedinecnou, ne tuctovku z nakupaku.
    divadlo alterna, ne cinohra, ze zivota, v cem se kazdej clovek, asociaci vidi, uvolnenejsi, vtipny sceny posouvaji komunikaci uvolnene dal

    ze zakladni instinkty rozmnozovani, dokazes bravurne ovladat, jakozto i debilni narazky, dvojsmysly

    intelekt, vnimani duse lidstvi, cit pro hezky veci



    a me u holek laka prirozena kreativita tvorby, cehokoliv, zejmena malovani surealis obrazu, co bych nikdy nedokazal stvorit

    (sry za slohy)
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    nesnasim ...
    no, kdybys snasela zlaty vejce ....

    IMHO zivelnejsi nadseni pro cokoliv smysluplnyho zaujme
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    NELLAS:
    jak se mas?
    Kdyby se vseci meli jako ja, tak psychiatri dlazdeji chodniky )
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    NJAL: no, to urcite neni, ale treba do divadla, to uz vubec
    NJAL
    NJAL --- ---
    KVALKAN: Vubec prestoupit kamkoliv kvuli vztahu asi neni uplne jednoduche, pokud clovek nechce hrat divadlo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KVALKAN: že by židi neměli v komunitě společenské akce, kde se dá seznámit? Tomu se mi nechce věřit :D nebo u nás hledat na Blízkovýchodní katedře, mám několik židovských spolužaček, ale jsou teda zadané...
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    GRANTORINO: Jasný, ještě přestoupit ze židovství na křesťanství s je to doma :´D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    pro ty, co furt fňukající, že ty ženy nestojí za moc a tak, tak tady je Katolická seznamka, tam si určitě najdete "hodnou normální holku slušnou" :)
    ❤ 10 000+ nezadaných věřících k seznámení | KatolickaSeznamka.cz 2023
    https://katolickaseznamka.cz/
    NJAL
    NJAL --- ---
    NELLAS: To ja radsi zrovna rikam "... je to jen pro predstavu, staci mi mestska cast." :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam