• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja sem zjistil ze uz nedavam to smazani po dni dvou, co si slibne povidate nebo jako vcera, nemas tu fotku s ocima, ok tak ja ti nakou poslu, podlu fotku, conversation deleted.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Manželku musím vyhledat ve všední den, ne v neděli.
    -- anglické přísloví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Tak vazne zvazuji, ze se zucastnim!

Festival Mužsko - Ženského Přátelství | Užíváme si naše propojené světy
    https://muzskozenskyfestival.cz/
    BLAF
    BLAF --- ---
    HOUBA: Ja byl na Seznamka.cz (jsme s buchtou uz desatej rok) a Badoo, oboje zadarmo a cajk.
    XARGH
    XARGH --- ---
    HOUBA: imho zadne. primarne zkousej tam, kde te nevoberou o moc penez - v tomto se jevi stesti.cz jako lidova varianta (89kc/rok nebo zadarmo napsat 1x denne).
    pocitej se zvysenou koncetraci vadnych kusu.
    precti si historii tohodle klubu a udelej si nazor sam.
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    Dali byste mi tipy, které seznamky jsou dobré? Já jsem nikdy na žádné nebyl, takže se v nich vůbec nevyznám a je jich celkem dost. Je mi celkem jedno, jestli placené nebo neplacené.
    Hledám děvče na vážný vztah.
    Děkuji.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Týpek analyzoval 4 roky používání online seznamek

NJAL
    NJAL --- ---
    BLAF
    BLAF --- ---
    BAAL: Feel ya bro, me po chvili uz nebavi ani to svajpovani, natozpak si s nekym psat, o schazeni ani nemluve :)
    Musim si to davkovat mega postupne.

Mmch, neco k tematu:
    Why Men Get So Few Matches on Dating Apps
    https://youtu.be/x3lypVnJ0HM
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Máš pravdu, mám v ponožkách věčný nepořádek.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: někoho halt povznáší spravedlnost a někoho srovnaný ponožky :-P myslím, že byste se k sobě se spidermanem nehodili
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NELLAS: game, set, match Nellas:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TEKKIT: Já ti nevím, týpek, co vytváří pavučiny, spíš ztěžuje práci při úklidu. Pokud jen vytvářel a neodstraňoval, tak se nedivím, že ho nechtěly. Navíc zachraňování města znamená, že je furt v trapu a nemá na ni čas. Taky naprd.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    TEKKIT: mám já snad patent na spravedlnost v domácnostech? :-D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    wait! ty máš labuť na ikonce!!! Mazaný:))
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VICTO_REA: tady maník uměl dělat pavučiny, šplhat po nich a zachraňoval město před padouchama...zajímalo to ženský? Nezajímalo! A přitom stačilo skládat labutě!
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    TEKKIT: tak když uměl z plachty složit labuť:)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    VICTO_REA: pokud bych si s někým padl do oka a začali bychom se spolu pravidelně vídat, tak už mi přijde normální vypnout své profily na seznamkách. Nedává mi smysl v tom pokračovat, když bych měl pocit, že jsem našel. Moje výchozí pozice je, že toužím po nějakém vztahu jeden na jednu.

Na druhou stranu se zdá, že všichni kdo používají sociální sítě mají zadní vrátka a udržují si takové jakoby možné náhradní vztahy. Takže jestli tohle není jen víc vidět, když je na seznamce.

Jak o tom alespoň mluví Honza Vojtko
    Screen time a láska | Honza Vojtko | TEDxYouth@Prague
    https://youtu.be/h20OFh0_t8s
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    VICTO_REA: To by ničemu nevadilo. Sebevědomí, alespoň co já mám zkušenosti, si takhle zvedají i zadaný holky. Bude v tom určitě hrát roli i to, že si tím svým aktuálním vztahem nejsou úplně jisté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam