• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SENIN
    SENIN --- ---
    Holky, hlavně si ty chlapy prověřujte ... já vím, zní to divně, ale jakmile máte jméno cokoliv čeho se dá chytit. Mě se teď stal nepěkný příběh, naštěstí jsem to odhalila po pár dnech. Jako, že někdo bude čekat 3 týdny a pak si vymyslí autonehodu a nemocnici, která se mu stala ale před 8 lety. Opravdu nechutné. To, že zapírá manželku, děti, bydliště, dluhy ...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KVALKAN: Původně jsem myslel, že jde o uzavřené sňatky. Podle toho nápisu Marriage pact vpravo dole. Ale asi ne...

    https://www.pnas.org/doi/full/10.1073/pnas.1908630116
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    HONZA09: Fakt smutný, přitom přes přátele je to zatím pro mě nejúspěšnější.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    V práci holky žádné "sem single" vlaječky nenosí, tak jak to má fungovat… A když to na nějakou napráskají HRky, tak už to je spíše do té tmavě modré kolonky :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACIDQA: jo no vilem je vzbudit maximum emoci, to je ten rozdil od dokumentu, proto na to taky nekoukam, mam emocema presaturovanou hlavu uz par let :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACIDQA: no, on i Ceskej sen je takovym prikladem expirementalniho dokumentu a la reality show, stejne jako V siti. tohle je dalsi v rade. lidi jsou trapni skoro vsichni, kdyz je natocis urcitym pohledem. a jako o nastaveni techhle muzu si nedelam zadny iluze. tresinka s ex pritelem ukazuje, ze se aragorni nerodili a nerodi. ta autenticita je fakt sporna, kdybych se ucastnik takovyho spolku, urcote bych nechtel vyznit jako idiot :-) a urcite bych to nepustik do produkce s mym ksichtem :-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    (+ jsem rada, ze jsem to videla, mne to za ten cas stalo, ale mam to hodne spojeny se svou praci/profesi. V tomto smeru mi to neco dalo, coz asi “civilovi,” neda. :))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    PALEONTOLOG: asi jedna z poslednich reality show, co jsem videla, byli prave ti Vyvoleni s Vladkem a pak urcite nejaka ta Vymena manzelek. Tady mi ale prislo, ze to neni tak uplne reality show. Je to nekde na hrane reality show a dokumentu o tom fenomenu. Ve Vyvolenych nejak ocekavas, co tam je za lidi a moc te neprekvapi tim, jak se chovaji nebo jak se k sobe “vztahuji.”
    Ani tady me to popravde zase tak moc neprekvapilo, ale rozhodne me zaujalo, ze ti lide veri tomu, co delaji. Takze krome trapnosti, u nich fakt mnou hodne rezonovalo nizke sebevedomi a nevyzralost.
    Neprisel mi trapny ten porad nebo jeho model. Ale ti kluci v nem byli tak jako opravdove trapni, luzri, nezajimavy slizky nicky… jako takova parodie sama na sebe.
    A teda popravde ani se me nijak nedotykalo, co delaji jako spis to, ze na to “nemaj” a neverim jim to. :) A jo, jsem na tenhle fenomen stara, tlusta a nepohybuju se na mistech, kde bych mohla byt obeti. Tedy myslim, ze jo, ze to ma mozna trosku novy rozmer. Jde to kousek za hranu zesmesnovani. Nikoliv obeti, ale samotnych akteru - pickuperu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACIDQA: aha sory ja jeste nevidel reality show, co by nebyla trapna, mozna tak jeste vladko ve vile byl cool
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ja to vcera nekdy mezi noci a ranem cely dala. Ti kluci tam jsou uplni tragedi. Tak strasne trapni, ze vubec nemuzu pochopit, ze se na ne nekdo chyti. Jestli tam je nekdo zesmesnovany, tak samotni akteri. A delaji to sami sobe.

    Kdyby existovalo mistrovstvi sveta v trapnosti, dostanou zlatou. Vedlejsi oceneni za nizke sebevedomi a nezralost pak putuje, prosim virbl, na stejnou adresu!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KVALKAN: fenomen zesmesnovani lidi nasel novej objekt zajmu, nic vic bych za tim nehledal. prirovnani k vymene manzelek mi usetrilo spoustu casu..
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    ZUZKAOU: Po přečtení recenze mi přijde, že nestojí se na to úplně koukat. Zas na druhou stranu, je to jen něco přes hodinu.

    Recenze dokusérie Pickupeři na iVysílání
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-recenze-baleni-holek-je-trapne-jak-vymena-manzelek-chcete-to-videt-240937
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLAF
    BLAF --- ---
    SHARKIE: Vid, k nekomu jinemu by se ten clovek hodil urcite vice a nechceme ho o to svym zajmem pripravit.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Treba s nim kovid svihl, kdyz jel na bicyklu?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: to zkolení nenechá jednu růži suchou. pan profesor má vlastní jazyk.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GRANTORINO: A... seznámili jste se?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dnes mi přišel email od našeho profesora na lingvistiku, který hovoří asi víc jak 10 jazyky, z toho je expert na 2 vymřelé a v první větě v prvním řádku napsal, že ho "zkolil kovid"...
    Což otřásl mými hodnotami a nutně dovedlo k zamyšlení, že budu muset značně snížit tu laťku i pro normální lidi XD
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BLAF: Presne. Keď niekto vystupuje ako retard písomne, tak si neviem predstaviť, že to naživo bude lepšie. A aj keby fakt bolo, tak cez ten písomný prejav by som sa moc dlho nedokázala preniesť.

    Nejaké občasné chyby/preklepy fakt neriešim. Ostatne, sama ich urobím vcelku dosť. Vrátane miešania češtiny a slovenčiny. Ale odtiaľ potiaľ. Navyše človek, čo nezvládne písať aspoň trochu rozumne, asi moc nebude sedieť v knihách a tam by sme si tiež nerozumeli. Tak prečo zbytočne trápiť obe strany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam