PALEONTOLOG: asi jedna z poslednich reality show, co jsem videla, byli prave ti Vyvoleni s Vladkem a pak urcite nejaka ta Vymena manzelek. Tady mi ale prislo, ze to neni tak uplne reality show. Je to nekde na hrane reality show a dokumentu o tom fenomenu. Ve Vyvolenych nejak ocekavas, co tam je za lidi a moc te neprekvapi tim, jak se chovaji nebo jak se k sobe “vztahuji.”
Ani tady me to popravde zase tak moc neprekvapilo, ale rozhodne me zaujalo, ze ti lide veri tomu, co delaji. Takze krome trapnosti, u nich fakt mnou hodne rezonovalo nizke sebevedomi a nevyzralost.
Neprisel mi trapny ten porad nebo jeho model. Ale ti kluci v nem byli tak jako opravdove trapni, luzri, nezajimavy slizky nicky… jako takova parodie sama na sebe.
A teda popravde ani se me nijak nedotykalo, co delaji jako spis to, ze na to “nemaj” a neverim jim to. :) A jo, jsem na tenhle fenomen stara, tlusta a nepohybuju se na mistech, kde bych mohla byt obeti. Tedy myslim, ze jo, ze to ma mozna trosku novy rozmer. Jde to kousek za hranu zesmesnovani. Nikoliv obeti, ale samotnych akteru - pickuperu.