Jak se tu o pár příspěvků níže řešily ty neaktuální fotky a argumenty, že někdo tvrdil, že stejně nevyadá na svůj věk. Ono to bude v tomto kontextu asi znít směšně, ale já třeba opravdu :-) na svůj věk nevypadám, takže když jsem před pár lety měl ten profil na okcupid nbeo zkusil Tinder, tak jsem prakticky vždy dostal dotaz, proč tam nemám aktuální fotky.
Ale abych se vrátil k obecnějšímu. Já se za ty roky díky internetu poznal s řadou zajímavých a fajn slečen, ostatně i s mojí ex, se kterou jsme byli víc jak dvanáct let jsme se vlastně seznámili přes net (ačkoli jsem ji poprvé viděl v offlinu). A s jinou ex jsme se seznámili díky twitteru :). Prostě mi přijde, že daleko lepší "seznamka" jsou různé diskuse, kde mě ten člověk zaujme jak a o čem píše atd. než nějaká aplikace přímo určená k seznamování.
Což mi připomenulo, že za ty roky na Nyxu mám i minimálně dva takové lehce divné zážitky související nějak se seznamováním, ale vzhledem k tomu, že obě dotyčné id jsou na Nyxu stále aktivní, tak si je nechám pro sebe. :-)