• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Vezmeš na kachnu? :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BAAL:
    No vidíš, jak ti to sluší! :")
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: :)))

    Pánská paruka ABBA (Benny) | PARTYON.cz
    https://www.partyon.cz/rock-pop-70-80-leta/panska-paruka-abba/

    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BAAL:
    Se foť s parukou nebo v koupací čepici :))

    Se mi stalo víckrát, že mi někdo až na osobním setkání řekl, že vlastně hledá bokovku. :")
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NELLAS:
    Jo, tohle je hned podezřelý. Už sem se i setkala s tím, že v profilu byly fotky třeba nějakýho ciziho herce :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: No jasně o tom není sporu, pár takových schůzek kdy jsem tinder jel víc před pár lety jsem měl:)

    já nic tajit nemužu, mám díky svoji perfektní genetice holou hlavu od střední školy a to nevím jak staré fotky bych musel dát, nicméně můj kolega, kterému tinder funguje bezvadně ač jsem si myslel, že kecá tak nekecá, když mi pak ukázal ty konverzace a parkrát ho někde potkal, když měl rande, tak třeba zatajil, když konečně našel dámu do které se zamiloval, že má 3 děti a pak z toho měl velké mrzení, když ho poslala do prdele kam patří:)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BAAL:
    Jasně, nicméně když zamlcis, že třeba nemáš vlasy, o to víc pak může být nepříjemný osobní setkání. Protože to tu holku může nasrat, treba se jí to nelibi a kdyby to videla hned, tak si oba usetrite čas. Mně na tom vadí to, že se mnou někdo už začátku nejednal upřímně a když tají takovou (z mého pohledu) pitomost, že má pleš, tak co na co se mám těšit příště.
    Občas mi na pokusech o rande vyprávěla druhá strana své zážitky a teda taky to nemají lehké :")
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Mě teda párkrát na jedné seznamce pobavilo "fotku tu nemám, protože nechci, aby okolí vědělo, že se snažím seznámit, pošlu ti ji, až jestli si budeme rozumět". Já ale chtěla nejdřív vědět, jestli si nepíšu s Jabbou (jako chápu, já se svým vzhledem bych neměla mít přehnané nároky, ale i já mám nějakou nepodkročitelnou laťku) a navíc to ve mně vzbuzovalo podezření, jestli tím okolím není třeba manželka a děti.
    TUILE
    TUILE --- ---
    DELIRIUM: ja sem treba pekna zenska, co skrejvat nemam ale strasne nerada se fotim.

    neptej se me proc, asi potlaceny trauma z detsvi :D (vtip)
    BAAL
    BAAL --- ---
    DELIRIUM: já to asi trochu chápu v tom smyslu, že zaměstnavaté píšou nesmyslné požadavky do inzerátů a tak uchazeči lžou v CVčkach a je to začarovaný kruh:)
    Takže trochu rozumím, že chlapi lžou co se týče vlasů a ženy co se týče váhy (nebo naopak samozřejmě) , protože i když protějšky tvrdí že jim to nevadí (nebo se jim to líbí, whatever), tak v app založené na swipe fotek jako plešoun like nedostaneš (něco málo o tom vím:))

    Což neznamená, že to není otravné samozřejmě, jen jsem pro to získal pochopení.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Když sem ještě byla na Tindru, tak sem zjistila, že:
    Pokud tam někdo dává pouze fotky obličeje, tak se stydí za to, že má nadváhu.
    Dost mužů tam mělo fotky staré 10 a více let, kde měli ještě vlasy, neměli 20 kilo navíc atd.
    Pokud tam měl někdo na všech fotkách sluneční brýle, tak skrýval oční vadu.
    Lhali o svém věku - nejlepší byl borec, co psal, že mu je 35 a ve skutečnosti mu bylo skoro 50. Pak mi tvrdil, že stejně vypadá mladší, tak co.

    Nechápu tuhle strategii cokoli skrývat, protože jakmile dojde na osobní setkání, bývá z toho mrzeni. Já sem šla vždy s kůží na trh (žádné upravované nebo profi fotky, aktuální fotky, fotky, kde je vidět celá postava atd.).
    Asi spoléhají na to, že to nějak ukecají. Ale mě to nepřijde fér jednání. Chápu, že nebudu troubit úplně všem, že už nejsem ten jinoch s hrivou vlasů nebo že třeba silham, ale před tím, než se s někým setkám osobně, bych mu to řekla. Stejně tak informaci o tom, že sem zenatej, ale má žena mi nerozumi :") nebo máme s přítelkyní volný vztah.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: asi chápu tvůj mindset, přesto takový lidi jsou mi trochu podezřelí. ale jen trochu, pokud jsou schopní udělat aktuální fotku, tak se nic hroznýho neděje. zrovna tahle osoba na mě po dotazu o aktuální foto vyštěkla, že jsem zaměřenej na vzhled :D na to už nemám co říct :) game over.

    VON_GILOTINE: si myslím, že by ses uměl na požádání vyfotit, jak vypadáš právě teď, kdyby na to přišlo a v tom je ten problém, že to někdo nedokáže.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja vypadam d3set let stejne, plus fotky nefotky, lajv stretnuti vzdy restartuje cela ocekavani na novo.

    Tldr idc
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: no hele....ja se musím přiznat, ze mi vůbec nepřišlo divný mít na tindru klidně 8-9 let starý fotky, než jsem si v jedenmoment uvědomila, ze už vlastně fakt stary jsou. cítila jsem se pořád dost stejně a vůbec jsem se nad tím nezamýšlela. profily plný selficek me obecně dost odpuzujou a sama se moc nenechávám fotit, takže nějakej kvalitni vycvak, kde jsem sama bez ostatních lidí a ještě to navíc nějak zachycuje moji esencí, těch je opravdu pomálu....a rozhodně to nebylo proto, ze bych se styděla, jak vypadám
    tak jen že to třeba vůbec nemusí bejt vědomej záměr 😉
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak jsme si vymenili emaily a poslala foto, ja az letos nekoho vubec poprvy prohnal pres exif data a 9 let stary foto je teda velkej redflag. abych nekrivdil, jedna fotka 9 a druha 8 let stara. aspon ze pochazi obe ze stejny lokace, tam aspon vim, na cem jsem.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VON_GILOTINE: lolek, dík
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PALEONTOLOG: je to pseudoscience libivosr. Kategorie se nevylucujou prekrejvaj a vsechny sou win win. Mrdka


    Most of the research supporting the MBTI's validity has been produced by the Center for Applications of Psychological Type, an organization run by the Myers–Briggs Foundation, and published in the center's own journal, the Journal of Psychological Type (JPT), raising questions of independence, bias, and conflict of interest.[10] Though the MBTI resembles some psychological theories, it has been criticized as pseudoscience[11] and is not widely endorsed by academic researchers in the psychology field.[12] The indicator exhibits significant scientific (psychometric) deficiencies, including poor validity, poor reliability, measuring categories that are not independent, and not being comprehensive.[13][14][15][16]
    BAAL
    BAAL --- ---
    NAVARA: Imho o nic moc nepříjdeš, je to imho cvičení jak napsat jednu myšlenku na A4, ale jsou tam i perličky kvůli kterým stojí za to si ten acc udělat:) Kašli na seznamky, je to loterie, nauč se být štastný sám.

    "I’m also really grateful that I’ve taken the time to appreciate my singlehood so that my future relationships will have to be just as good as my single time, if not better. I’m no longer afraid of “how will I find someone?” I’m afraid of relationships that are less than I deserve."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AMORESMORTIS: Je to za paywallem, nedá se to přečíst celé
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VON_GILOTINE: to ti tam za ty prachy nasadi ochotnou moderatorku, ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VON_GILOTINE: inftp uz jsou vyvraceny? dik za informaci, dost lidi tim jeste nedavno sermovalo, tal asi proto uz nesermuje :)
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    VON_GILOTINE: ano, funguje to jak vyherni automaty, coz je logicke. Ma oblibena Shani Silver o tom mluvi uz dlouho: https://shanisilver.medium.com/stop-waiting-for-dating-apps-to-work-3123a70a79af
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam