• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Můžete prosím někdo poradit, jak si na Tinderu pro web vyplnit, že jsem z Prahy a koho hledám, prostě nějaký informace o mně?

    Když kliknu na profil a dám úpravy, přemístí mě to jen na úpravu fotek a není tam žádná šipka, kterou bych se dostala dál, abych mohla vyplnit záliby a tak...
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Objevila jsem Tinder pro pc, tedy pro web. Celou dobu jsem si myslela, že nemůžu na Tinder, když chytrej telefon mám jen pracovní. Ale jak je vidět, tak můžu.

    Dnešní zkušenost po přihlášení v noci docela pohoda:

    Nevýhodou je, že ta nabídka jednotlivých profilů vyžadující nějakou swipovací akci, to je jako kdyby vám na Lide.cz napsali úplně všichni z okruhu 50 km a vy jste je jeden po druhém museli všechny blokovat. Zablokovat tisíce profilů na to, abyste jiných 15 mohli lajknout - docela fuška!

    Ale výhodou je:

    Při mnou zadaném mém věku 36 let a lokalitě Praha mi to nabízelo skoro samý sexy kolouše 27-42 let. Neobjevil se mi tam jedinej chlap nad 42.

    Tak si říkám, kde je konec všem těm těm padesátníkům z Jižní Moravy, co maj údajně vlastní pivovar a nabízeli mi, jestli bych s nimi nechtěla žít a v tom jejich pivovaru s mou kvalifikací pracovat.
    (NE, NECHTĚLA, opravdu se nehodlám stěhovat na Moravu a v profilu jsem měla uvedeno ,,pouze Praha" a stejně mi na Lide.cz takoví psali).

    Po delším přemýšlení mě napadlo, že jakmile uplyne první den, Tinder místo toho aby nabízel chlapy mně, začne nabízet mě jim...

    ....a to se pak stane nepěkná věc...

    ...a to, že oni mě začnou lajkovat a to budou právě ti 45+ letí, kteří na seznamce často vypadaj jako muj otec v šedesáti letech.

    Takže Tinder mi pak podle mě nebude už ukazovat krásný mladíky, který pro mě vybral, ale jen ty fuj, který budou lajkovat mě.

    Z toho jsem zpanikařila a během týhle noci, kdy je klid a zatím nikdo neměl šanci mě nechtěně olajkovat, jsem klikla šipkou doleva 2500 krát (tedy zamítla, hlavně cizince, přílišný svalovce a pár fízlů v uniformě - těch jsem se nějak instinktivně zalekla, že by mi zas mohli dát pokutu za chůzi na červenou nebo vycházení po 21. hodině) a klikla šipkou doprava asi 15 krát (tedy lajkla).

    Ale to se pak zase stala nepěkná věc, že mi to napsalo, že už mi to nemá koho nabídnout.

    No uvidím, jak to půjde dál. Zatím jsem tedy odkázaná na cca 15 profilů, zda bude nějaká shoda.
    BLAF
    BLAF --- ---
    JONY: Tam by ovsem mohla byt obracena kauzalita - ten, komu telo starne rychleji, bude mit nejspis usazenejsi styl zivota
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: nějakej foťák se vždycky našel, ale kam to uložit? sweb míval asi 10mb na upload zdarma a šlo linkovat :-)
    JONY
    JONY --- ---
    MAKROUSEK: nedávno jsme měli pomaturitní sraz (nebudu psát po kolika letech). A bylo zajímavé (a někdy poněkud děsivé) sledovat, jak se kdo vizuálně změnil. Ti co vypadali mladě byli všechno ti, co měli zajímavé zájmy, koníčky, názory a obecně přístup k životu. Ti co zvolili životní cestu usedlého boomera k tomu vyfasovali i zjev usedlého nudného boomera. :-)
    JONY
    JONY --- ---
    PALEONTOLOG: tak já pamatuji i doby "ale když já nemám přístup ke skeneru" :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: to byly kdysi takový urgence jakože udělej fotku s dnešníma novinama :)) no já už jsem na to starej :-)
    JONY
    JONY --- ---
    77WHITE: teď nevím na koho přesně reaguješ, ale já třeba tam vždy měl zcela aktuální fotky a musel jsem řešit obvinění, že zcela jistě aktuální nejsou. :-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Jestli vypadáte furt stejně mladistvě, v čem je teda problém se vyfotit aktuálně? Čichám čichám výhovorky…
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale priznam ze prvni kdo mi neveril tricet plus hadal mi 25 byla sretsis, hehe, diky!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JONY: yep, tez preferuji ctit dekorum
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    JONY: To je proto, protoze kazda dalsi generace vypada mladeji a mladeji. Dve generace zpatky vypadali ctyricatnici jako dnesni sedesatnici.
    JONY
    JONY --- ---
    Jak se tu o pár příspěvků níže řešily ty neaktuální fotky a argumenty, že někdo tvrdil, že stejně nevyadá na svůj věk. Ono to bude v tomto kontextu asi znít směšně, ale já třeba opravdu :-) na svůj věk nevypadám, takže když jsem před pár lety měl ten profil na okcupid nbeo zkusil Tinder, tak jsem prakticky vždy dostal dotaz, proč tam nemám aktuální fotky.

    Ale abych se vrátil k obecnějšímu. Já se za ty roky díky internetu poznal s řadou zajímavých a fajn slečen, ostatně i s mojí ex, se kterou jsme byli víc jak dvanáct let jsme se vlastně seznámili přes net (ačkoli jsem ji poprvé viděl v offlinu). A s jinou ex jsme se seznámili díky twitteru :). Prostě mi přijde, že daleko lepší "seznamka" jsou různé diskuse, kde mě ten člověk zaujme jak a o čem píše atd. než nějaká aplikace přímo určená k seznamování.

    Což mi připomenulo, že za ty roky na Nyxu mám i minimálně dva takové lehce divné zážitky související nějak se seznamováním, ale vzhledem k tomu, že obě dotyčné id jsou na Nyxu stále aktivní, tak si je nechám pro sebe. :-)
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    DELIRIUM: no já byl třeba nejhezčí dítě ve školce a kde jsme dneska? ;-)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    FRKOLKA:
    No tak tohle je strašně relativní. Jako dítě a v pubertě sem byla za takovou tu zrudicku, která pravidelně vyhravala poslední místo v soutěži miss na školách v přírodě (jo, tohle nam ucitelky chystaly jako zabavu na vecer, wtf), nikdo ji nechtel vyzvat k tanci na diskotece nebo později, pozvat na "rande" Kolikrát se mi stalo, že o mě někdo projevil zájem a pak z něho vylezlo, že to na mě zkouší, protože chce moji kamarádku (moc krasna holka) a chce se k ní přeze mne dostat. Takže ano, když někde zveřejním svou fotku, tak jdu s kůží na trh. Protože na tohle se nezapomíná.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    DELIRIUM: no že zrovna ty se svoji postavou a vůbec s tím jak vypadáš jdeš "s kůží na trh", není úplně měřítkem k těm, co mají na rozdíl od tebe tu smůlu, že jejich pravdivá aktuální fotka neprojde už prvním filtrem.
    BAAL
    BAAL --- ---
    VICTO_REA: jsem si toho vědom, posledních 20 let jsem s takovýma žil, nicméně to nic nemění že na swiping app to tak nefunguje, viz moje to co jsem k tomu napsal tady.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: Víš o tom, že jsou ženy co plešatí mužský strašně rajcujou? Já třeba měla takový období a vykoumala jsem že holohlavý muži jsou hodně a jakože fakt hodně loajální ke svým ženám. Jestli si to nějak spojuju s hormonálním nastavením, které pak způsobí to vypadávání. Nevím, nemám to ničím podložený. Ale já to mám obecně tak, že na každém je origo něco jiného a záleží jen na tom, jestli z toho člověk dělá mindrák nebo ne. A to je pak většinou sexy a né zajetý standarty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SENIN: Když ti ve třiceti napíše 45+letý chlap, že je hrozně nefér, že nehledáš někoho nad 40, protože i starší by se rádi seznámili s mladšími (ale o vrstevnice nestojí)... :D
    SENIN
    SENIN --- ---
    DELIRIUM: klasika ... fotky před 10 lety a pak Ti přijde scvrklý a starý chlap, fakt mi bylo trapně a absolutní ztráta času ...
    Ty nechápeš, že ženy pod 40 let nechceme chlapy přes 40, takže si za to lhaní ohledně věku můžeme samy. Alepoň tak mi to bylo vysvětleno ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam