PALEONTOLOG: No ale pokud bych na profilovce měla sluneční brýle, tak by to tak dopadnout nemohlo.
Buď by mi hned po vložení tý profilovky psali, ať zvolím jinou, protože tato není vhodná, že neukazuje celou tvář a nedá se ani ověřit...
...Nebo by mě ji nechali nahrát, ale při ověřování by robot na té webcamerové ověřovací selfie dle požadované pózy viděl reálnou tvář bez slunečních brýlí, kterou by jen neměl s čím porovnat.
Pak bych se s nimi možná mohla soudit, kdyby mi to zablokovali.
Byla by to jednoznačně jejich vina, když by mě neupozornili, že jako profilovku nesmím mít fotku ve slunečních brýlích.
Takhle jsem za debilku já, protože jen debil si na ověření shody fotografií robotem bere na webcamerovou ověřovací selfie dle požadované pózy SLUNEČNÍ BRÝLE.
Mohla bych sice říct, že někde psali, že to zatím ověřují lidi, že robot bude až později, že jsem si to tak myslela..
...ale na to by asi od nich stačila odpověď jejich právníka ve stylu ,,Jedna paní povidala..." a ,,Myslet znamená hovno vědět..."
Na můj dotaz, která pravidla Tinderu jsem měla jako že porušit, mi odepsali, že mi momentálně nemohou poskytnout bližší informace.
Takže jsem v pytli.