Takova hezka diskuze tady byla :( jinak jsem se pobavila u toho odkazu, kde pani popisuje svoje zazitky ze seznamovani. Takovych mam take plno.
Napriklad posledni.
Vybral hospodu, ktera byla uz rok zavrena. To se mi fakt ulevilo, strasny pajzl. Nastesti jsem na to prisla predem. Fotka pred 10 lety. Prisel takovy seschly starik. Hned na uvod padlo nekolik trapnych vtipu na moje zamestnani. Hahaha. Nemel vybrano kam pujdem, takze jsem musela zavelet ja. Celou dobu sedel a nic moc nerikal, ja se mohla udrit konverzacne k smrti. Jist nic nechtel, takze jsem malem chcipla hladem, kdyz okolo vsude jedli. Kdyz jsem se vracela ze zachoda, tak jsem videla, jak rychle kopnul piti do sebe. Rikam ok, je cas to po hodine ukoncit.
Za par dnu se ozval, jaky ze to jsme meli hezke rande. :D a ze se setkame znova, chtela jsem byt hodna, tak ze ok. A at dorazi bliz k memu bydlisti. Domluva priserna, ze tam nezaparkuje, ze blabla. Pak ze jede s autem na servis a ze na Smichove. Ok… zahy mi po par minutach prisla sms, ze jede kolem meho bydliste … ze servisu na ten smichov. Rikam, tak zastav a naberes me… dalsi sms, ze uz je pryc. Pak dalsi sms, ze tam nebude cekat, at prijedu driv, myslno do 20 minut. I kdyz jsme byli domluveni na jinou hodinu. Tak to mi uz ruply nervy.