• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MINERWA:
    RENA_SULIROVA:

Tady mi totiž psali, proč si jako myslím, že bych nemohla být šťastná s týpkem, kterej by měl jedno dítě a měl by širokej nos.

No prostě bych se do takovýho člověka asi nebyla schopná zamilovat a kvůli jeho dítěti by byl asi problém trávit spolu veškerej čas a pořídit si dítě vlastní.

To je jako kdyby psali klukovi, kterej má rád hubený blondýny: ,,Proč sakra nekývneš na nabídku tý macatý hnědovlasý bobelky s tou úžasnou tlustou prdelí."
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RENA_SULIROVA: Egypťani maj úzkej dlouhej nos, kterýmu se říkává skoba, a maj ho i Židi
    už jsi přemejšlela nad tím, že na vzhledu nezáleží? anebo ti záleží na vzhledu za každou cenu?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MINERWA:
    RENA_SULIROVA:

Jinak se mi líbí i nosy z profilu velké, výrazné, nějak zahnuté a pod.
    Hlavně nosy špičaté.

Ale prostě se mi nějak geneticky nelíbí takový tý prasečí rypáčky výrazný při přímym pohledu do tváře.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA: A taky je to důvod, proč se mi nelíbí černoši.

Tunisani nebo Egypťani se mi líbí, sice jsou taky tmaví, ale líbí se mi, protože maj často úzkej dlouhej nos.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RENA_SULIROVA: jsem nevěděla, že ti herci jsou všechni cikáni
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MINERWA:
    RENA_SULIROVA:

To je třeba důvod, proč se mi nelíbí Daniel Craig, Matt Damon nebo Uma Thurman.

Budou se s tím hold muset nějak smířit.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MINERWA: No jako že je buď širokej i nahoře nebo že má tlustý nosní chřípí. Prostě širokej macatej nos.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RENA_SULIROVA: co prosím tě znamená "tlustej nos"? znám přídavná jména jako malý, velký, ale tlustý nos čtu poprvý
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Nevim, mně zatím kredit nikdo posílat nemusel.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HEJSEK23: Proč by měl po sexu zdrhat? To snad naopak, ne?
    FRDK
    FRDK --- ---
    DELIRIUM:
    Nicolas Cage FARTS and CUMS at the same time in his new movie Dream Scenario
    https://youtu.be/VRItFtREpYM?t=157

Nějak takhle..? :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Až budu mít někdy náladu, napíšu i o typkovi, co neustále nahlas prděl a svádět to na to, že je že mě nervózní.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Ještě sem si vzpomněla na jednu zkušenost.
    Byla sem na rande s jedním týpkem a byl fakt sympaticky, vtipný atd že sem z toho měla dost dobrý pocit. Domluvili sme se na dalším setkání a zůstali ve spojení. Konečně žádný exot nebo kreten.
    No, další den sem po práci jela do bazénu a pak se procházela zpět podél Vltavy a koho nepotkám. Ten samý borec si vykracuje s nějakou slečnou a dle toho, jak bujare gestikuluje, se snaží ji zaujmout. Jako ok, třeba to měl domluvené uz předtím a my spolu žádný svazek nemáme, takže chápu.
    Nicméně jakmile mě spatřil, tak úplně ztuhnul a zakryl si obličej rukama a takhle kolem mě prošel. :") Strasne duvtipne maskování...
    Potom se po pár dnech ozval, jakože se nic neděje. No, děje. Někoho, kdo nema koule mě normálně pozdravit, fakt nepotrebuju.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SHARKIE: Místo aby je lákala, jak jim koupí nový mobil, že je bude vozit na koncerty,… :o
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NAVARA: Na to ti mladi vyslovene poletia :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To chceš, buchtu před čtyřicítkou, které musíš posílat kredit, aby tě mohla prozvánět :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SENIN: Obdivujem trpezlivost :D
    SENIN
    SENIN --- ---
    Pak taky měl přijet na rande vlakem a ten vlak mu ujel ... pak měl přijet na druhé rande vlakem a ten vlak opět nestihl, protože musel mamince opravovat nějakou kravinu doma a posílal mi ještě fotku ruky jak něco dělá, asi abych mu věřila. Pak měl přijet na třetí rande autem a přijel ... akorát auto bylo rodičů a zapomněl, že má maminku odvézt tím autem do práce. Takže mu volali, kde jako je .. pak jsem řekla, že už toho mám vážně dost :D
    SENIN
    SENIN --- ---
    VON_GILOTINE: tak mě takhle jeden psal jen na wifi, protože neměl data v mobilu a psal mi jen přes WhatsApp. Asi aby neplýtval kredit. Bylo to celkem nedávno .... chvilku jsem byla hodná a pak vzala roha.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RENA_SULIROVA: tak nějak sem srovnal tvoje klady a zápory trochu jsem ti přidal ať máš lepší šanci, a když sem to tak spočítal, tak máš malinkou šanci že si toho vysněnýho kolouška, Čecha s úzkým nosem, s bytem a prostě všechny ty sračky na kterejch lpíš najdeš. Blbý na tom je, že jestli vůbec dojde na sex (což by mohlo). tak ti stejně zas zadrhne
    (s 99,99999% pravděpodobností) -má to pak cenu?

se s tím smiř. Ne každej máme po čem toužíme. Já bych třeba taky chtěl kočku, (jednu konkrétní) ale mám "jen' psa :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam