• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHARKIE: ja na ty appky vlezu vzdy po mesici, bavi me to dva dny a utikam. Jinak clovek ztrácí vize i o reálných lidech.
    Nevim, jestli mi to jen prijde, ale tak nejak mam pocit, ze pred lety si clovek mohl vyjit s fajn protějškem a ted se tam kazdy predhani v tom, jak nejlíp "setřít" toho druhého. Jsou ty lidi takoví podráždění... a myslim si, že to je z tech špatných zkušeností. Přece jen psana forma se nekdy chape uplne jinak, než je myslena. Ty emoce tam nejsou.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Ale za to nyní již bezpečně víme, že ten paste byla chyba:) Nicméně, užíjte si to, alespon máte téma na pondělní kávičku:)


    SHARKIE: Samozřejmě že není, cele to byly humory na téma gentleman přece řídí a platí na dovolené a moje oplátka, která skončila tímto na můj vkus trochu hysterickým koncem, který mě překvapil vzhledem k předchozím dnům konverzace ve značné nadsázce, další rozbor samozřejmě dle libosti:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hele je to možné, stejně tak se mohla ona sama prezentovat jako silná nezávislá žena. Nevíme, jen domýšlíme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A to fakt je nutne v dnesnej dobe to auto mat?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    IMO namyšlená kráva, nebrat.

    Já se kdysi na Tinderu seznámil s jedním místním (ex) ID, z ní po pár dnech vypadlo, že se vlastně stěhuje někam do Norska nebo kam, tak jsem chtěl napsat něco pozitivního, myslím něco jako, aha, OK, tak je fajn mít známé v zahraničí, aspoň budu znát někoho v Norsku.
    A ona spustila něco o tom, jak nesnáší lidi, co využívají jiné nebo něco takového.

    O pár dnů později měla nějaký hrozný meltdown tady, co si tak matně pamatuju, kdy ji tu pár lidí poslalo do prdele (možná to byly nějaké ezo sračky?) a pak už se tu neukázala.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: mne z toho znelo, ze se Baal sam tak nazval, kdyz si sam naběhl
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHARKIE: ja kamaradky vyloženě nemam, takže často spis nepoznam, když mi clovek skutečně nadává, jak jsem na rejpance zvykla :) Ale uz párkrát jsem sama dostala čočku za "blbou" srandu a taky párkrát zjistila, ze to co se zda jako vtip, tak je fakt blbá realita a dotyčný za podobnými výroky skrývá své nedostatky - treba to, že nema auto a hodí vinu na tebe, aby nevypadal sam jako idiot :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VICTO_REA: pisala som, ze mi to prislo od neho vpohode :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    SPIKE411: jsi mě předběhl o mikrovterinu!!!
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    SHARKIE: vždyť už tím gantelmanem si nabíhá na pasivní agresi.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A to předcházející rýpnutí do gentlemana nic? 🙃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak jasne, pokial ma niekto "stastie" na podobne veci myslene vazne nejak casto..

    Ale to taky zalezi na kontexte a tiez to chce nestartovat pri prvom naznaku. Coz tych par viet tady fakt neposudime.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mne to pride v pohode. Ale zas som zvyknuta byt jedina zenska v chlapskom kolektive, tak si podobne veci uzivam skoro denne. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAAL: jako jo, ale ja jsem na tyhle srandy taky uz opatrná. Ono to parkrat prejdes a pak zjistis, že to neni sranda, jen te clovek shazuje protože sam nema auto a u kafe dela, že zapomnel peněženku. To jsou zase ty zkušenosti z druhé strany.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BAAL: nabuduce uz budem vediet :) ak nejake nabuduce bude :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    MICHELLEDANIELS: to je samozřejmě na indivindy uvážení, já jsem za něj rád a mrzí mě že nepřišel ve třetí větě, protože bychom si ušetřili spoustu času:) Za mě je trochu smutné když se někdo bere moc vážně a není s ním sranda, komunikace je pak jak chůze v porcelánu a na to mě neužije.

    Nicméně dobré je, že pro nějakého méně zhrzeného může je dotyčná stále v nabídce:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAAL: ja se nedivim. Ten nadech zhrzeneho muze z toho strašně táhne. Rejpanec do emamcipovane zeny byl uplne zbytecny :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    SHARKIE: jasně no, to bych asi uzavřel dávno:) Týden na red flag research ještě chápu, ač si teda nemyslím, že to dává smysl, ale víc už je imho prostě mimo.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    BAAL: omg to že je silná a sebevědoma zaznělo prvně z tvé strany, nebo ona se tak již prezentovala?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BAAL: Furt lepsie po tyzdni, ako postupne utichanie po par mesiacoch. My si teraz vymenili celkom uz len 2 spravy za minuly tyzden. Akurat rozmyslam, jak to co najkorektnejsie ukoncit uplne. Bez slova sa nadobro odmlcat mi neprijde moc fer. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam