SHARKIE: Haha, já jsem po čase obnovil Tinder, říkal jsem si, že jsem už dlouho nikde nebyl a na slib života bez žen jako katolickej kněz se ještě necítím, tak tomu dám šanci a mám radost (sorry), že to funguje stejně nezávisle na pohlaví, rase či náboženství:)
Posbíral jsem vlastně hrozně moc matchu oproti předchozí zkušenosti docela hned, všem jsem napsal, s těma do odpověděly si vyměnil nějaké zprávy všechny někam pozval, část odpověděla a souhlasila, ale vždy s tím, že mají čas nejdříve za týden, tak jsem si s nima nějakou dobu psal a ve všech případech se bud odmlčely úplně a nebo napsaly, že to ruší z různých důvodů, tedy k žádné schůzce nedošlo. Získal jsem trochu dojem, že dřív byl Tinder zdrojem spousty špatných rande, tak ted už to je místo, kde si rande domluvit nejde, ale všichni si rádi chatují:)
Takže z místa dění se hlásí reportér Baal a za pár měsíců zase znovu:)) Jako bonbonek na konec přidávám, slečnu, se kterou jsem si týden psal a všechno šlo fajn, nadsázka vtipky společné reference, když tu najednou....