• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FIONOR:
    LISTER: Každej jednou umře. Narodíš se a umřeš. Chvilka mezi tím se nazývá život a ten je pořád přede mnou!


    also Lister:


    LISTER: Nech si ty startrekový pindy takhle brzo po ránu.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SNOWWHITE: Ale ten čas před tím, než se to stane, se počítá.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Stejně se nakonec všichni rozejdou/rozvedou/podvedou nebo chcípnou. Why even bother? Obdivuju vaše nasazení.

    *vaše denní dávka cynismu*
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    FATTY: voe... tak proto ty holky kousou :D Jestli on Baal nebyl prostě jen vtipnej :D
    FATTY
    FATTY --- ---
    BAAL: a to sudenie je myslena nejaka akcia s nejakym trestom, ci jak? Nebo je zakazano si delat jakykoli nazor na cokoli? Nebo si muzes udelat nazor, ale nesmis ho rikat nahlas? To je past vedle pasti :D To je dobry, ze ti to bouhlo to ksichtu jen virtualne :D
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BAAL: Chápu tu frustraci, ale ještě to zkus. V posledních 14 dnech jsem si domluvil dvě fakt pěkný rande zrovna přes Tinder. Ani jsme si moc nepsali a nechali to na živo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHARKIE: Chlapec hezky popisek, jak by se rad s holkou poznaval. Vse znelo celkem mile, až moc normálně. Tak swipnes doprava a posle ti "chci tě prcat". Tak odpovím, že tenhle styl komunikace není muj šálek kavy a popreji mu hezky den. Načež mi vycetl vykozenou fotku v plavkach a se psem. Tak jsem mu podekovala, ze si vsimnul a že ano, prsa mam a nebudu je kvuli hulvatum schovávat. Tak tedy uznal, že se zachoval jako blbec a ja stejně po předchozích pokusech o urážku nemam chuť nekam chodit. Leda, že bych se ho sla zeptat osobne, zda mu pripada normální holku urážet a zároveň doufat, ze s nim půjde ven.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BAAL: Ja to auto myslela skor obecne. Zatial som nenarazila na to, ze by to vadilo, ze ho nemam. Ale je pravda, ze ho vzdy mala druha strana. :)

    MICHELLEDANIELS: Ja posledne utiekla po par hodinach! :D Jo ta podrazdenost je citit casto. Ludia su citlivky, lahko sa niekoho dotknes (staci len blbe pochopenie). Plus teda obecne mi pride, ze schopnost rozumne komunikovat sa celkovo dost horsi. Ale je mozne, ze mam len smolu na nespravne osoby.

    Coz mi pripomina jeden chat k seznamkovej FB skupine. 95 % obsahu tvori len slovo "Ahoj", alebo smajlik mavajucej ruky. Zufalost, fakt. Obcas tam niekto skusi zacat nejaku debatu (taky som to kedysi skusala), ale reakcie prakticky nie su. Nechapem to.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHARKIE: ja na ty appky vlezu vzdy po mesici, bavi me to dva dny a utikam. Jinak clovek ztrácí vize i o reálných lidech.
    Nevim, jestli mi to jen prijde, ale tak nejak mam pocit, ze pred lety si clovek mohl vyjit s fajn protějškem a ted se tam kazdy predhani v tom, jak nejlíp "setřít" toho druhého. Jsou ty lidi takoví podráždění... a myslim si, že to je z tech špatných zkušeností. Přece jen psana forma se nekdy chape uplne jinak, než je myslena. Ty emoce tam nejsou.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Ale za to nyní již bezpečně víme, že ten paste byla chyba:) Nicméně, užíjte si to, alespon máte téma na pondělní kávičku:)


    SHARKIE: Samozřejmě že není, cele to byly humory na téma gentleman přece řídí a platí na dovolené a moje oplátka, která skončila tímto na můj vkus trochu hysterickým koncem, který mě překvapil vzhledem k předchozím dnům konverzace ve značné nadsázce, další rozbor samozřejmě dle libosti:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hele je to možné, stejně tak se mohla ona sama prezentovat jako silná nezávislá žena. Nevíme, jen domýšlíme.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    A to fakt je nutne v dnesnej dobe to auto mat?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    IMO namyšlená kráva, nebrat.

    Já se kdysi na Tinderu seznámil s jedním místním (ex) ID, z ní po pár dnech vypadlo, že se vlastně stěhuje někam do Norska nebo kam, tak jsem chtěl napsat něco pozitivního, myslím něco jako, aha, OK, tak je fajn mít známé v zahraničí, aspoň budu znát někoho v Norsku.
    A ona spustila něco o tom, jak nesnáší lidi, co využívají jiné nebo něco takového.

    O pár dnů později měla nějaký hrozný meltdown tady, co si tak matně pamatuju, kdy ji tu pár lidí poslalo do prdele (možná to byly nějaké ezo sračky?) a pak už se tu neukázala.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: mne z toho znelo, ze se Baal sam tak nazval, kdyz si sam naběhl
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHARKIE: ja kamaradky vyloženě nemam, takže často spis nepoznam, když mi clovek skutečně nadává, jak jsem na rejpance zvykla :) Ale uz párkrát jsem sama dostala čočku za "blbou" srandu a taky párkrát zjistila, ze to co se zda jako vtip, tak je fakt blbá realita a dotyčný za podobnými výroky skrývá své nedostatky - treba to, že nema auto a hodí vinu na tebe, aby nevypadal sam jako idiot :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VICTO_REA: pisala som, ze mi to prislo od neho vpohode :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    SPIKE411: jsi mě předběhl o mikrovterinu!!!
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    SHARKIE: vždyť už tím gantelmanem si nabíhá na pasivní agresi.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A to předcházející rýpnutí do gentlemana nic? 🙃
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak jasne, pokial ma niekto "stastie" na podobne veci myslene vazne nejak casto..

    Ale to taky zalezi na kontexte a tiez to chce nestartovat pri prvom naznaku. Coz tych par viet tady fakt neposudime.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mne to pride v pohode. Ale zas som zvyknuta byt jedina zenska v chlapskom kolektive, tak si podobne veci uzivam skoro denne. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam