MICHELLEDANIELS: Prostý buran se chce podívat na pěkný kozy naživo a dozví se, že je agentem ve spiknutí nějaké hejterské úderky. 🤷♂️
Naživo jsi při předání kalendáře působila sympaticky, měla jsi taky asi i nějaké lepší období, protože jsem tu neregistroval žádné obvyklé kriplfajty, tak jsem chtěl poznat, co je za tou online personou.
Myslím, že v dotčené době ani nebylo moc příležitostí účastnit se nějakých hejtů na tebe, jakkoli nepopírám, že čas od času dám plus nějaké negativní reakci na tebe, pokud mi přijdeš v něčem před čáru. Myslím, že za tím ale vidíš víc, než co to ve skutečnosti je. Stejný přístup mám i k jiným ID tady, a to s nimi mám i přátelské vztahy. Nakonec i nadále nemám problém plusovat tvoje normalní příspěvky.
V době, kdy jsme se ještě bavili o sauně, jsem tě jednou v poště chtěl (pravda, nevyžádaně) poopravit, diskrétně, aby to právě nezavdávalo nějakému nařčení, že tě chci veřejně zostuzovat. No, komunikačně jsme se zcela minuli. V ten moment jsem seznal, že bude lepší dál koexistovat jako dřív, tedy vcelku neutrálně, bez jakékoli soukromé komunikace.
Včera jsi tu vysírala s nevyžádanými toxicky pozitivními radami, tak jsem ti jednu z nich zparodoval, abych na to upozornil.
Zjevně teď vůči mně cítíš nějakou obzvlášť velikou zášť a máš potřebu se mi mstít.
Já přitom doposud neměl ani na okamžik potřebu se zabývat otázkou, zda jsi debil, či nikoli.