• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    XARGH
    XARGH --- ---
    nejvic jsem si uzil s nejhloupejsi partnerkou! vydrzelo par mesicu, spolecnou jsme meli jen lasku k horam (ale nejezdili jsme do nich spolu) :DD
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Mluvim o situaci, ktera prakticky nema prunik. Ne ze by v pruniku byla tretina zajmu a 2/3 mimo.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    NJAL:
    hele mohu se zeptat proč ti přijde míjení se v zájmech jako neživotaschopnost vztahu ?
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: Tak to muselo byt rozhodne horsi, zejmena z duvodu tech 99% shody...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: jo no, to je hezký, tohle nešlo de facto udržet, byla to otázka času, přestože byla na začátku shoda z asi 99% na všem. halt to je život :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: No, to byla spise moje osobni zkusenost. Vztah, ktery strizlive videno nemel moc velkou zivotaschopnost (napriklad kvuli totalnimu se mijeni v zajmech), se udrzel dost dlouho na tom, ze jsme se umeli velmi dobre zasmat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: twl vážně bych jako neřekl, že to idylka krachla díky nedostatku humoru.
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHARKIE: Nereagovat je najlepsie riesenie.Nie je dobre byt dancing monkey.. :-) Ked ma niekto motivaciu, tak dokaze aj viac nez "ahoj" a ten utorok v predmete.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NJAL: No, ale nikto na to nereaguje nikdy :D
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHARKIE: "Ahoj" (a podobne varianty, napriklad sukromna sprava, kde v predmete je "Pekny utorok prajem" a text ziadny) su predovsetkym poziadavky na zabavu. :-) Tu som, zabavte ma niekto.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vysvetli mi niekto zmysel anonymnych inzeratov v seznamkovych skupinach na FB?

    Jako stejne, ked na nejaky zareagujem, tak mi dotycny/a musi napisat, takze uvidim, kto to je. A pokial chce z jeho/jej strany filtrovat, komu odpise, tak to moze robit aj pod sebou.

    Akurat mi pride, ze sa dopredu zahodia potencialne kontakty, lebo kopu ludi anonym proste rovno preskoci.

    A dalsia vec, co absolutne nechapem je milion "Ahoj" v tych hromadnych chatoch. A sem tam niekto napise, ze to tam je nanic. Obcasne pokusy o aspon nejaku konverzaciu vzdy rychlo umru.
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: Jojo, takovy spolecny smysl pro humor dokaze prodlouzit vztah, ktery jinde ma problemy...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: no tak když si zamilovaní doplňujou slova, tak je to hezký, ale když pak při nějakých hádacích společenskejch hrách máte stoprocentní shodu na všem, tak si připadáš jak v béčkovým kýžčovitým romantickým filmu :-) je to hezký, ale rozpleť to pak bez škod :/
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: "spojení duší" fakt? Už se tomu neříká imunitní balíček, ale spojení duší? Já teda víc věřím na chemii, prostě fyzická kompatibilita v kombinaci s uvolněním a pak trada do ráje.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: jo taaak, no já to myslela, že zrovna to bude ve shodě, že můžete fungovat i jako pár mimo postel:-D Tak v tom případě beru zpět.
    NJAL
    NJAL --- ---
    AVATAR: Jo, doby, kdy to nebyl uplny mainstream, byly fajn. :-)

    Horsi je, ze i dva celkem prokazatelne kinky lide se nemusi spolecne shodnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: imho vztahy nejsou o tom, že si kvůli nim musíš ve 40 letech studovat lidskou psychologii :-) a složitě rozplétat, co koho mohlo k čemu vést a proč, protože ti to on sám vědomě zatajil :)

    dokud tu 100% shodu nezažiješ, tak na ni logicky nevěříš :-P ono existuje i to spojení duší, ale jakmile je rozchod nevyhnutelnej, tak to tyhlety věci dost komplikujou :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VICTO_REA: tak treba jsem v tom rezani neschopnej a proto je to nebavilo, vid. Ale v ramci sveho sebevedomi budu radsi verit sve teorii :D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: nebudu tvou schopnost rozumět lidem před poznáním tvé bývalé podceňovat, ale přijde mi, že tě tvá ex vykřesala do hodně chytrého člověka co se nadhledu týče a o tom snad ty vztahy jsou?

    Co se týče sexuální kompatibility, mě trochu děsí, jak si lidi myslí, že existuje 100% shoda. Já si sexualitu představuju jako otisk prstu, že každý jsme unikát, takže pořád tam musí být prostor pro neschodu v něčem. A pak taky existuje pojem stín a polostín. Stíny za mě do ložnice páru nepatří, pořád pochybuju, jestli to má co do činění se zdravou psychickou, polostíny samozřejmě ano, to je snad v cajku na všechny strany dominance i submisivity.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam