• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHARKIE: Nereagovat je najlepsie riesenie.Nie je dobre byt dancing monkey.. :-) Ked ma niekto motivaciu, tak dokaze aj viac nez "ahoj" a ten utorok v predmete.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NJAL: No, ale nikto na to nereaguje nikdy :D
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHARKIE: "Ahoj" (a podobne varianty, napriklad sukromna sprava, kde v predmete je "Pekny utorok prajem" a text ziadny) su predovsetkym poziadavky na zabavu. :-) Tu som, zabavte ma niekto.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Vysvetli mi niekto zmysel anonymnych inzeratov v seznamkovych skupinach na FB?

    Jako stejne, ked na nejaky zareagujem, tak mi dotycny/a musi napisat, takze uvidim, kto to je. A pokial chce z jeho/jej strany filtrovat, komu odpise, tak to moze robit aj pod sebou.

    Akurat mi pride, ze sa dopredu zahodia potencialne kontakty, lebo kopu ludi anonym proste rovno preskoci.

    A dalsia vec, co absolutne nechapem je milion "Ahoj" v tych hromadnych chatoch. A sem tam niekto napise, ze to tam je nanic. Obcasne pokusy o aspon nejaku konverzaciu vzdy rychlo umru.
    NJAL
    NJAL --- ---
    PALEONTOLOG: Jojo, takovy spolecny smysl pro humor dokaze prodlouzit vztah, ktery jinde ma problemy...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: no tak když si zamilovaní doplňujou slova, tak je to hezký, ale když pak při nějakých hádacích společenskejch hrách máte stoprocentní shodu na všem, tak si připadáš jak v béčkovým kýžčovitým romantickým filmu :-) je to hezký, ale rozpleť to pak bez škod :/
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: "spojení duší" fakt? Už se tomu neříká imunitní balíček, ale spojení duší? Já teda víc věřím na chemii, prostě fyzická kompatibilita v kombinaci s uvolněním a pak trada do ráje.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: jo taaak, no já to myslela, že zrovna to bude ve shodě, že můžete fungovat i jako pár mimo postel:-D Tak v tom případě beru zpět.
    NJAL
    NJAL --- ---
    AVATAR: Jo, doby, kdy to nebyl uplny mainstream, byly fajn. :-)

    Horsi je, ze i dva celkem prokazatelne kinky lide se nemusi spolecne shodnout.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VICTO_REA: imho vztahy nejsou o tom, že si kvůli nim musíš ve 40 letech studovat lidskou psychologii :-) a složitě rozplétat, co koho mohlo k čemu vést a proč, protože ti to on sám vědomě zatajil :)

    dokud tu 100% shodu nezažiješ, tak na ni logicky nevěříš :-P ono existuje i to spojení duší, ale jakmile je rozchod nevyhnutelnej, tak to tyhlety věci dost komplikujou :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VICTO_REA: tak treba jsem v tom rezani neschopnej a proto je to nebavilo, vid. Ale v ramci sveho sebevedomi budu radsi verit sve teorii :D
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    PALEONTOLOG: nebudu tvou schopnost rozumět lidem před poznáním tvé bývalé podceňovat, ale přijde mi, že tě tvá ex vykřesala do hodně chytrého člověka co se nadhledu týče a o tom snad ty vztahy jsou?

    Co se týče sexuální kompatibility, mě trochu děsí, jak si lidi myslí, že existuje 100% shoda. Já si sexualitu představuju jako otisk prstu, že každý jsme unikát, takže pořád tam musí být prostor pro neschodu v něčem. A pak taky existuje pojem stín a polostín. Stíny za mě do ložnice páru nepatří, pořád pochybuju, jestli to má co do činění se zdravou psychickou, polostíny samozřejmě ano, to je snad v cajku na všechny strany dominance i submisivity.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: ja jsem rad, zes to napsal, twl. je doslova presubinkovano. vsude. a je to diky popkukture,, takze lepsi to do budoucna nebude. z ty puvodne 1% nebezpecny deviace se spolecnost docela posunula. mysliim, ze by to cislo stalo za revizi.
    VICTO_REA: imho popisujes neco jinyho. samo dopaminovi sberaci existujou, ale Ava popisuje nejakou umelou snahu o zopakovani neceho, o cem cetli nebo videli v kine. jsme v tomhle stale opicky a napodobujeme se. o nenapodobovani porna se uz pisou nejakej rok clanky, zejo.
    a pak pro me to ma zas jinou konotaci, sice ze se piplat se subkou, ktera se "zrovna" nasla, uz a jednpu za sebou, skoncilo to detma a katastrofalne vyhrocenym rozchodem, protoze tyhlety praktiky, kdyz se delaji spravme, jdou dost hluboko do lidsky mysli. z toho jsou pak i neprieny pupinky a mindraky., kdyz se to pouto nerozplete citlive.
    dalsi vec je, ze emocne nestabilni lidi maji ve zvyseny mire tyhlety manyry a radi se timhle nejak kompenzujou. idealne kdyz prenesou cast zodpovednosti za svuj zivot na nekoho jinyho a vice versa.
    mam to za sebou a uz bych do toho nikdy nesel ze dvou duvodu. bud jde o nacvik nejakyho schematu a prazdnej povrchni prozitek, nebo to ma potencial, ale vyzaduje to silnou angazovanost, se vsemi riziky, co to muze prinyst.. pokud si nekdo sedne, tak jedine dobre, ale ja mam takovouhle zkusenost.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VICTO_REA: nevim uplne o cem mluvis, ale ty talire jsou uz davno prazdny a umyty, a tisickrat pouzity :)

    Ono je sympaticky, kdyz se ti holka snazi vyhovet v kinku (a bdsm je ted v te oblasti tolerovatelny), ale proste to nefunguje, kdyz se ji to nelibi a ty to poznas.

    Nejsem zadnej kasanova, ale behem zivota jsem narazil na dve takove, co se snazily i kdyz je to osobne nebavilo (jeden vztah, druhej fwb). Dve to odmitly kategoricky (jeden vztah, druhej fwb), dalsich jsem se ani neptal, protoze byly spis top :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    AVATAR: Jen teoretizuješ, nebo už máš reálně situaci na talíři? Hele je to móda jak píšeš, možná se nesoustředit na lidi, co hltaj módu. Já tomu říkám dopaminový sběrači. Prostě lidi, kterým záleží jak je kdo hodnotí. třeba na soc. sítích, seznamkách atd.., kde není důležitý, jak doopravdy prožíváš svůj život, ale jak to cpeš lidem. Jestli je to něco, jen aby to někoho získalo, tak jasná přetvářka, nebrat. Líbivkový svět :))

    Trefila jsem se do tématu? snažila jsem se podchytit začátek problému, ale možná jsem to jen nakopírovala na svoje téma.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Dopadl nekdy nejakej vztah dobre, kdyz byl zalozenej na vylhanym kinku? Nemyslim si.

    Ja treba rad holce naplacam, priskrtim, svazu. Bohuzel je ted bdsm tak nejak v mode a tak s tim souhlasi kazda druha i kdyz ji to nebere. Proc bohuzel? Protoze kdyz to partnerku nevzrusi, tak ani me. Takze i kdyz bych rad, radeji si kink odpustim a vzrusim ji tradicne.

    Ale tak nejak to neni to, co hledam, ze...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: přesně tak, on se k tobě vůbec nehodí a byl by stále u máminy sukně. ten žije v duchu stále ještě s rodiči a vzpomíná na kamárády z té prdlele, kde bydlel. a pak ty stejně nejseš domina. move on.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A není to jedno, ať hledá cokoliv, celkem jasně dal najevo že to nechce hledat s tebou.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NICOLLETTE:
    DELIRIUM:

    Myslím, že by tam napsal, že má děti a už další nechce.

    Nevybíral by možnost: ,,Hledám dlouhodobý vztah. Chci děti."

    A prostě navíc to byl mladej hubenej kluk, kterej skutečně nevypadal na to, že by lhal a měl někde ulitou ženu s dětmi.

    Nemám důvod mu nevěřit.

    Taky pochybuju, že by nějaká žena s dětmi z Prahy vydržela být s někým, kdo je každej druhej týden za rodiči v JČ.

    Prostě to byl mladej kluk, kterej ještě pendloval mezi Prahou, kde bydlí a pracuje a JČ, kde má rodiče.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SHARKIE: aspoň kvůli nikomu nemusíš riskovat své zdraví
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    HEJSEK23: No, vsak som taky sama :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam