• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    XARGH: Mně se eklí ten imo z prstíčku vycucanej neexistující citát od A.L., co rádoby humorně popisuje vztahy a dynamiku mezi pohlavími v rámci namlouvání. Protože jasně, že tyhle překonaný stereotypy se pořád těší oblibě a někomu to tady přijde asi jako laskavý a inteligentní humor a proto sem budeme házet tyhle archaický pindy jako, že mají ještě nějakou obecnou relevanci.

    Kdo koho píchá, je mi srdečně ukradený.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Sice to není historka z Libimseti, ale je to podobný pravěk :")
    Ve svých nacti (2. stupeň ZŠ) sem byla jako úplně poslední bez kluka nebo aspoň první pusy (když nepočítám vyrostka u dědy v Sudetach, který mě balil tím, že na mě najizdel motorkou jeho táty).
    Tou dobou už byly ty internety a starsi bratranek mi ukázat Xchat. Tam sem narazila na hocha, kterému bylo čerstvě 19 a chystal se k nám do Prahy na vejšku. Já, naivní děcko, sem si myslela, že to je opravdová láska, jelikož sme prochatovali hodiny a hodiny času. Dokonce ho neodradilo ani to, že mi občas bratranec sebral klávesnici a psal mu, že sem ruda jako spareny prase a jiné :")
    Začala z toho být velká věc i ve škole, že i já už nejsem pozadu a mám dokonce budoucího vysokoškoláka.
    Jen podotýkám, že sme si nikdy nevymenili naše fotky (což se ukázalo jako osudový omyl).
    Po měsících psaní (kdy mi i složil básničku, kterou si dodnes pamatuju a je mi z ní lehce šoufl) měl výlet do Prahy k vůli zařizování kolejí. Takže nastal den D, kdy sme se meli sejit.
    Strávila sem po škole hodiny u kamarádky doma, kde mě holky že třídy cesaly a licily, pujcovaly oblečení atd atd, jak sem už psala, velká věc!
    Pak mi od něj přišla SMS, že na sraz přijde i jeho starší brácha. To mi přišlo dost nefér, že na mě budou dva, tak se mi ochotně nabídla kamarádka (která mi to i po těch X letech ráda pripomina), že půjde se mnou.
    Sraz byl v metru. Pořád sem nevěděla, jak vypadá, jen to, že tam bude s bratrem a bude mít ruzi.
    Čekaly sme na miste s kamarádkou, obě nervozni a pak sme viděly dva kluky, jeden měl ruzi. No, jako by mě polili studenou vodou. Ten, kterymu sem psala, jak ho miluju atd atd byl něco jako glum. Chtěla sem zdrhnout, ale kamarádka na ne začala mávat a křičet, že sme tady.
    "Rande" se odehrálo v MC Donaldu, kdy sme oba mlčeli. On teda vždy vydal jen nějaké zvláštní zvuky (které sem identifikovala jako smích a které ona kamarádka dodnes paroduje) a díval se na svoje boty.
    Jeho bratr byl, bohužel, velmi iniciativní a stále komandoval, co máme dělat. Jakoze: brácha, bez s D. koupit zmrzlinu a on se poslusne zvedl a šel. Pak začal plánovat, co s mými prázdninami. Prý když se tak moc milujeme, tak bych za nim měla přijet. Naštěstí sem měla dost pravdivou odpověď, že v mých cca 13 mě máma nikam nepustí. Tak začal nalehat, ať mu dám aspoň pusu. Kamarádka se skvěle bavila a já chtěla umřít.
    Pak sem zoufale vyhrkla, že už musím domu a kamosce bylo jasný, že v tomhle mě musí podpořit, jinak ji snad zabiju.
    Chtěli se mnou jet až domů, což sem jim vymluvila, ale ten jeho bratr furt trval na tom, ať mu řeknu, kdy se s jeho bratrem zase uvidím a ať mu dám aspoň pusu. Pak řekl kamarádce, že ještě nesmím odjet, dokud nebudu s jeho bratrem chvíli o samote. Takže oni dva stali tak 10 metrů od nás a my seděli na lavičce u tramvajové zastávky.
    On celou dobu řekl jenom ahoj! A jeho bratr na to, že brácha přece analyzuje...
    Nakonec mě teda milostive propustil a nastoupily sme s kamarádkou do tramvaje. Ona jim zuřivě mavala a smála se, já skoro brečela.
    Bratranek měl z toho prdel, matka byla zklamaná, že sem se aspoň trochu nepřekonala, protože co když už o mě nikdo nebude stát, že jo. No a moje reputace na ZŠ byla v háji :")
    Od té doby sem pak chodila na XChat jenom prudit.

    Nečtu to po sobě, píšu na mobil v buse, tak sry za překlepy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ja bych se jako zamyslel nad rozdilem "citovat slizkeho klasika" a "slizce citovat klasika", kdybych chtel teda moralizovat :-) coz nechci
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NACITALKA: no, citaci klasiku jsou plny slizky knihy, ehm ehm
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: *naposledy seznamovala on-line.. Pak už vždy naživo.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    DARKINA: 2 roky mateřské by byly dost boží :D
    Btw ať nejsem offtopic. Já jakožto správný boomer se naposledy seznamovala na Libimseti. Mate k tomu nějaké historky?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    RENA_SULIROVA: Draha tady ti to nesedi…doporucuju nastudovat, aby ses neprepocitala. Materska je jen pul roku po narozeni ditete…
    XARGH
    XARGH --- ---
    KOUDY: vzdyt rikam, fer pristup. dokonce mirne nad prumer, jestli nas teda nelakujou pane :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NACITALKA: To nejsou myslenkove pochody ale balici metody. My chlapi mame nejake a vy zeny urcite taky. Nektere fungujou, nektere zase ne. Ja uz par holek v zivote sbalil a bez urazky, ale vzdycky me pobavi, jaky picoviny na vas obcas fungujou. To ze jsem se tu o nejaky podelil neznamena, ze to zase funguje na vas vsechny, nebo ze jsem tim odhalil nejaky svy zpusoby uvazovani.

    XARGH: Me to prijde naprosto normalni, ze kdyz je clovek ve vztahu, tak je 100% vernej partnerovi a ma oci jen pro nej/buduje ten vztah a pokud je zase single, tak neni zavrenej doma s vibratorem, ale randi a uziva si..Moc jsem nepochopil co na tom Grantorino bylo nejasne.
    XARGH
    XARGH --- ---
    NACITALKA: a co presne te tady pohorsuje?
    napr ja nejsem extra koudakuv fanda, ale jak vede prerusovanou seriovou monogamii mi prijde docela eticke :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KOUDY: Ne tak výběr slov, spíš ty myšlenkové pochody a odhalené způsoby uvažování.

    Ale máš pravdu, nechodit sem by bylo lepší.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NACITALKA: Takze se mame o seznamovaci aplikaci, kde jsou z velke casti mladi lide, kteri si chteji zasukat na jednu noc..vyjadrovat jako gentlemani a damy na urovni? "To jsem vam takhle jednou byl vazeni pratele na tom tinderu a psala mi jedna mlada hampejznice, jestli bych byl svolny ke štychu zezadu, sáhnutí na popelníček apod."

    mozna radsi nechod do klubu o internetovejch seznamkach zejo :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Slizký jsou ty řeči co k tomu vedete.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: namísto abys byl věrnej singl, tak si šukáš kde tě napadne, slizoune :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: asi zalezi o jake zasadovosti mluvis. Kdy jsem ve vztahu, tak jsem vernej. Kdyz jsem single, tak nejsem eunuch.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: rizumím, zásadovost když se to hodí podle situace. Teď v tom mám jasno, díky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: ja teda zas pochopil ze slizka je spis reborna nez to ze i na tinderu jsou holky ktery hledaj sex na jednu noc a muz na to teda obcas kyvne. Ja byl par let zadanej, pak single, pak zas zadanej a ted jsem zas chvilku single. Kdyz jsem zadanej, tak jsem 100% vernej a jiny holky me absolutne nezajimaj. Nepisu si s nima, nic jim nelajkuju apod..po rozchodu si davam 40 dni a 40 noci aka cca mesic a pul dlouhou ocistu tela i duse od toho vztahu (nekdy to trva i dele)..a po tomhle obdobi smutku prichazi obdobi kdy nemam problem si uzivat. Snad je to takhle pochopitelne a kazdy to ma samozrejme jinak. Zadny holky ktery vlezou tyden po rozchodu nekomu jinemi do postele nesoudim..:))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NACITALKA: jsem to spíš nějak nepochopila... Můj dojem z několika posledních let byl, že Koudymu vymetá postel hromada holek ONS a pak zas, že už je zadanej... takže teď mi to nějak neštimuje, odkdy je teda zásadovej a jak je to s tou přítelkyní? samé otázky...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: one night stand
    SITH
    SITH --- ---
    Co je ons?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam