• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: coz o to, nechat se zbouchnout umi kdejaka retardovana predstavitelka kdektere minority, ale inzenyrky s tim maji z nejakeho duvodu zasadni problem...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: hele jak jsi řekl, na světě je 8 miliard lidí....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: a trpely jejich dotycne taky nadmernym chtenim a zakrnelou sebereflexi? ja jen ze mit diru a nula deti jaksi nemusi stacit.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: ale mohlo by se to sejít, neber tu naději :D pár starších mladenců, co si pořídili dítě s nějakou, nakonec znám... Co by to nešlo. A nezapomeňte, že Renata má velký plus, protože stále žádné dítě nemá. Což, jak jsme si vysvětlili, někteří požadují tu bezdětnost.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: tady se to ovsem z obou stran zjevne nesejde. chtit nestaci, na svete je cca 8 miliard lidi kteri neco chteji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: a typ ženy. Kdyz už...
    Tipuješ v loterii. Ženy jsou různého typu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Hodit mne do jednoho pytle s Renatou tvl XD....wow, to tu ještě nebylo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: prosím? Co že mi chceš přenechávat? A co že je jasný? To se mně snažíš urazit nebo co přesně teď děláš :D?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KOUDY: však já s tebou souhlasím, osobně ale mě moje samostatnost už pár krát v životě byla spíš na škodu, než k užitku. Prostě tip ženy, co splňuje tyto faktory:
    1) žena 2) samostatná žena 3) žena, která prošla něčím těžkým, co ji vykřesalo do maskulinní průbojný pozice. A taky další věc, kolik znáš žen co si dovolí si přiznat, že něco nezvladaji, protože je lidské nemít vše ve své moci, byť být nezávislý na okolních faktorech je fakt super věc:))
    Plus pocit zranitelnosti je něco, co dnes není v trendu ukazovat.

Já nechtěla stočit diskuzi typu, nebuď blbá nána a nežij z manžovi vejplaty:-D tohle bych asi přenechala tady Renče a grantorino, tohle je snad každýmu jasný.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VICTO_REA: Vsak ja se nebavim o toxicite ani o extremu :)..Jen rikam, ze z pohledu chlapa je to imho spis naopak a samostatna zenska, ktera prinese do vztahu vlastni zajmy, penize, nejaky cile apod..je daleko vetsi vyhra nez zenska, ktera se chce jen prizpusobovat a menit podle nastaveni partnera..Mozna zamenujes chlapy za kluky..u kluka kterymu je 20 bych chapal, ze chce holku, ktera k nemu bude nejak vzhlizet a bude na nem zavisla, ale chlap 30+ chce alespon co na mem okoli vidim spis samostatne myslici a fungujici jednotku s vlastnim nazorem. Muze to bejt samozrejme ale jen nejaka moje bublina a celosvetovej trend je jinej..to netusim :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: to říkají muži, který by vedle sebe nesnesli samostatnou sebejistou emancipovanou ženu.
    Muži, kteří ji snesou, protože jsou v pohodě se svým vlastním sebevědomím a nepotřebujsí si nic dokazovat si klidně budou milovat ženskou, která není na nich závislá a podporovat ji. Láska je to klidně i ještě větší.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: no to se říká všechno možný, že žensky po čtyřicítce blablabla a muži po čtyřicítce blablabla... A podle toho, co slysim, vidím od lidí, tak mi připadá, že to teda vůbec není pravidlo a je to klidně padesát na padesát. Rozhodně se to ale netýká většiny, aby s tím člověk měl jako počítat.
    Nebo tyhle řeči vedou k určité rezignaci, jak by to mělo bejt a to teda rozhodně špatný vliv má.

Jisté je, že se to musí udržovat všechno pěkně pravidelně a potom to taky má velmi kladný vliv. Stejně jako to svádět na hormony, když to jednoznačně právě udržováním pomáhá i těm hormonům. To není přiblblý ezo, že to potřebuje jaksi pravidelně být používání všechno a provozováný, aby to hezky šlapalo.

Ale jestli teda dává někdo přednost upečený buchtám, tak prosím jak je libo.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KOUDY: však ty jdeš hned do extrému. Já tady nevytahuju toxicitu, ale tak chápu, že z prvního pohledu můj příspěvek tak vyzní, ale jak už jsem psala. Né každý to pochopí. Jsem s tím v pohodě.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VICTO_REA: Je to presne naopak. Zadnej chlap nechce mit doma pijavici bez vlastnich pratel, zajmu a snu.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NACITALKA: zrovna včera jsem slyšela hlášku že..

Samostatné ženy muži obdivují, ale milují ty, které jsou na nich závislé.

Necítím se ready do diskuzního rozboru tohoto moudra, je na tobě jak se s tím popasuješ. A pardon za ten češtin, snaha o volný překlad byla*
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    GRANTORINO: bych tipla že to koreluje s poklesem testosteronu. Za a) věk, b) četnost prcání, c) globální problém
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: pozor, chtění mimíska může být pro určitou kategorii náhodou win-win, když se to sejde z obou stran.

KUATO: no nepodceňuješ to trochu? :D říkala to myslím nějaká jeblá pseudopsycholožka...
    KUATO
    KUATO --- ---
    NACITALKA: říká se, že přibývajícím věkem, kdy se přirozeně snižuje pud, přijde moment, kdy muži stačí, když je na něj jeho žena hodná..a občas upeče buchtu.. třeba já bych to i bral :o)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NACITALKA: Dobre prcat.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Prosímvás, a co by tedy ještě všechno měly ženy splňovat aby mohly být milovány?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam