• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ANNIKA: Je Tvoje info aktualni? Co jsem slysel, tak realita z nejmene CZ "trhu" je aktualne spis takova, ze tu pribylo pouzitelnych holek z UA (a v mensi mire z RU) a pokud ma ten strejc treba dobre fungujici autoservis, asi zas tak dlouho nehleda...

Pripominam (ve vyrazne mensi mire, ty ztraty tam byly uplne jinde) situaci po WW2, kde si leckde obyc chlapi nasly neskutecne kusy, proste protoze tech chlapu co nelezeli v hrobech, bylo mene, nez je v bezne populaci obvykle.

ANNIKA: Nicmene s timhle obrovskej souhlas a ani vyse uvedene na tom nic nemeni.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NJAL: Ale prd. Seznamky máš plný dedku a strejcu, co hledají v kategorii o dvacet let mladší. A ideálně štíhlou, pěknou, aktivní, aby uměla dobře vařit... A pak se steti, že si taková, kráva jedna povrchní, vybere věkem k sobě. Protože on má přece zkušenosti, chlapi zrajou a věk je jenom číslo. Teda u nich, zenskou stejnyho věku nechtějí, protože co by dělali s babou, že jo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ANNIKA: Zeny zpravidla pracuji s moznostmi. Nikoliv s pravdepodobnostmi tech moznosti. ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANNIKA: i oplacana chuda ctyricitka ma narok na sveho Brada Pitta, jinak ji zivot podvedl!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NACITALKA: Sladit poptávku s nabídkou, především. A trochu pricetnosti ideálně k tomu. Je krásný chtít sexy, odusevnelyho, krasnyho a zabezpečenyho mladase s brisakama a velkým pérem, kterej mě bude na rukách nosit, jenže pokud jsem oplacana chudá čtyřicitka rozumu mdleho, tak pravděpodobnost, že se o mě dav takovejch porve, není úplně největší. Eufemisticky řečeno.

Platí to samozřejmě pro obě pohlaví... A svět by byl hned jednodušší.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me je to picovina, nebo se s tim nesetkavam.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    VON_GILOTINE: já bych skoro řekl, že až poté, co platbu zopakuješ
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Inform9val jsem se na prislusnych mistech a ukazalo se, ze jak tinder tak bumble tak to treti v soucasnosti jedou ze dle lajku rozpozna tvuj typ a zacne te jim ukazovat az pote co zaplatis.
    Do te doby ne, abys nahodou neodesel bez placeni
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: akorat to dite pak bude muset na plastiku taky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: nakonec teď už ty rovný nosy i dělají chlapům v Turecku, může si vybrat kohokoliv s jakýmkoliv nosem a stačí menší úprava...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: coz o to, nechat se zbouchnout umi kdejaka retardovana predstavitelka kdektere minority, ale inzenyrky s tim maji z nejakeho duvodu zasadni problem...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: hele jak jsi řekl, na světě je 8 miliard lidí....
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: a trpely jejich dotycne taky nadmernym chtenim a zakrnelou sebereflexi? ja jen ze mit diru a nula deti jaksi nemusi stacit.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: ale mohlo by se to sejít, neber tu naději :D pár starších mladenců, co si pořídili dítě s nějakou, nakonec znám... Co by to nešlo. A nezapomeňte, že Renata má velký plus, protože stále žádné dítě nemá. Což, jak jsme si vysvětlili, někteří požadují tu bezdětnost.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GRANTORINO: tady se to ovsem z obou stran zjevne nesejde. chtit nestaci, na svete je cca 8 miliard lidi kteri neco chteji.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: a typ ženy. Kdyz už...
    Tipuješ v loterii. Ženy jsou různého typu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Hodit mne do jednoho pytle s Renatou tvl XD....wow, to tu ještě nebylo.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: prosím? Co že mi chceš přenechávat? A co že je jasný? To se mně snažíš urazit nebo co přesně teď děláš :D?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    KOUDY: však já s tebou souhlasím, osobně ale mě moje samostatnost už pár krát v životě byla spíš na škodu, než k užitku. Prostě tip ženy, co splňuje tyto faktory:
    1) žena 2) samostatná žena 3) žena, která prošla něčím těžkým, co ji vykřesalo do maskulinní průbojný pozice. A taky další věc, kolik znáš žen co si dovolí si přiznat, že něco nezvladaji, protože je lidské nemít vše ve své moci, byť být nezávislý na okolních faktorech je fakt super věc:))
    Plus pocit zranitelnosti je něco, co dnes není v trendu ukazovat.

Já nechtěla stočit diskuzi typu, nebuď blbá nána a nežij z manžovi vejplaty:-D tohle bych asi přenechala tady Renče a grantorino, tohle je snad každýmu jasný.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VICTO_REA: Vsak ja se nebavim o toxicite ani o extremu :)..Jen rikam, ze z pohledu chlapa je to imho spis naopak a samostatna zenska, ktera prinese do vztahu vlastni zajmy, penize, nejaky cile apod..je daleko vetsi vyhra nez zenska, ktera se chce jen prizpusobovat a menit podle nastaveni partnera..Mozna zamenujes chlapy za kluky..u kluka kterymu je 20 bych chapal, ze chce holku, ktera k nemu bude nejak vzhlizet a bude na nem zavisla, ale chlap 30+ chce alespon co na mem okoli vidim spis samostatne myslici a fungujici jednotku s vlastnim nazorem. Muze to bejt samozrejme ale jen nejaka moje bublina a celosvetovej trend je jinej..to netusim :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VICTO_REA: to říkají muži, který by vedle sebe nesnesli samostatnou sebejistou emancipovanou ženu.
    Muži, kteří ji snesou, protože jsou v pohodě se svým vlastním sebevědomím a nepotřebujsí si nic dokazovat si klidně budou milovat ženskou, která není na nich závislá a podporovat ji. Láska je to klidně i ještě větší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam