• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Nebylo to přímo v tomhle auditku, jak chtěl někdo seznamovat svoje Ai s nějakým cizím Ai? :)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    V oboru seznamování už je člověk zbytečný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAMAHL: hrozně mě baví představa, že její profil napsala taky AI a ona bude přes GP4 hledat nejlepší konverzace podle jeho profilu :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KAMAHL: Tak teď už jen robota, co za mě bude chodit na rande :D
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    jako není to nic moc, ale dá se z toho vyhrabat nějaká inspirace
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Pro lenochy... Do GPT4 (a asi jakéhokoliv multimodální GenAI) lze nahrát profil ze seznamky a požadovat, aby vymyslel konverzaci a pak si něco vybrat

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OCTOPUSS: jdeš pozdě a šukat s tebou nechci
    LAUNCHER: hledat nahradni maminku je cesta do pekel :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    GRANTORINO: Ty máš krámy, nebo tě před týdnem opustil třetí otec tvých čtyř dětí, kyselá tetko?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: je toxickej narcis, neres ho
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: dobře, takže bych tě laskavě požádala, ať si příště ty moralistický kecy strčíš rovnou do hajzlu a nevotravuješ.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Rozesmalo. "B" a pozdravuj...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: Tvoje bába je kyselá.

Děti mi závidíš jo? Protože se o tom zmiňuješ, jinak nevím, co to s tím má společnýho. Takže buď uznáš, že to teď byla podpásovka nebo se s tebou už nebudu bavit, protože takhle respekt nevypadá.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Promiň, ale nehodlám si kazit rano kyselou tetkou z Nyxu.

Chápu že tam máš moře děcek a že je to náročný a respektují tě za to. Ale náročnost setupu si pls řeš jinde než rozbijenim báboviček ostatním po interwebs... Dikec a třeba jindy v lepší náladě.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: tak ještě, že máš ten nyx a inspirovalo tě to :)
    Rady teda za mne nic moc.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pic or it didn't happen.

Tipy a triky na seznamky za mě:

Najít babu kterou chcete. Líbíte se jí - vypadnout ze seznamky a nevymýšlet. Občas koupit kytku, bejt na ni hodnej. Nebrat ji jako jistou. Pomoct ji a nechat si pomoct od ní.

Nelíbíte se jí - v klidu se zeptat, co jí vadí. Sebrat feedback od 2 nebo 3 takových. Na půl roku vypadnout ze seznamky, řešit si to. Nový a lepší se vrátit po půl roce k předchozímu odstavci. Ne nutně u těch samých, ale pokud je příležitost, tak proč ne.

Krásnou neděli přeji...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: jo tys tomu vlastně taky tleskal, viď :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: GT pls...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: za mne lepší taky, ale já jsem s tím velkým pérem, břišákama, mdlým rozumem, krávou, nasráno v hlavě etc nepřišla, takže zajímavý, že ses neozval předtím a všichni tomu zatleskali a až teď ti to vadí :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Za mne tohle mnohem lepší než to před tím 👍
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam