• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: jo tys tomu vlastně taky tleskal, viď :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: GT pls...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: za mne lepší taky, ale já jsem s tím velkým pérem, břišákama, mdlým rozumem, krávou, nasráno v hlavě etc nepřišla, takže zajímavý, že ses neozval předtím a všichni tomu zatleskali a až teď ti to vadí :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Za mne tohle mnohem lepší než to před tím 👍
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LAUNCHER: Hele napsala jsem svůj názor, oukej? Nemusíš s tím souhlasit, ale cenzurovat se kvůli tomu nebudu.

Franta si najde Věrku a budou spolu šťastní třeba až do smrti.
    Ale že by Franta byl terno pro všechny, to sorry jako...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Šlo by si na Nyxu míň nadávat, pls, alespoň v neděli? Zapracovat na pověsti nej toxickyho místa z CZ netu?

Vážně si budeme radit s kým kdo nesmí být šťastný?

A žádná na světě nemůže nebo nesmí být s tím hypotetickým Frantou šťastná? Franta umí cvičit a k tomu držet dietu, ale 100% mu nic jinýho nejde? Já nic z toho neumím, ale třeba můj bývalý trenér umí a s partnerkou jsou max happy.

Děcka pls 🙏🙏🙏 a případně děkuju.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ANNIKA: mne připadá ta fascinace velkým pérem a břišákama fakt legrační XD
    Vždycky si představím největšího dementa z vesnice, má břišáky, protože jediný, co umí je cvičení a šuká jak králík..
    No tak good luck s takovým nastavením, ten bude hodně použitelnej, ale tak někdo se spokojí s cvičenou opicí. Hodně štěstí s tímhle typem přemýšlení :))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ANNIKA: Je Tvoje info aktualni? Co jsem slysel, tak realita z nejmene CZ "trhu" je aktualne spis takova, ze tu pribylo pouzitelnych holek z UA (a v mensi mire z RU) a pokud ma ten strejc treba dobre fungujici autoservis, asi zas tak dlouho nehleda...

Pripominam (ve vyrazne mensi mire, ty ztraty tam byly uplne jinde) situaci po WW2, kde si leckde obyc chlapi nasly neskutecne kusy, proste protoze tech chlapu co nelezeli v hrobech, bylo mene, nez je v bezne populaci obvykle.

ANNIKA: Nicmene s timhle obrovskej souhlas a ani vyse uvedene na tom nic nemeni.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VON_GILOTINE: Ptam se, nepodsouvam - Je to problem? Urcite si to idealizuji, ale z meho pohledu - zaplatit placenou verzi, najit partnerku/partnera a pri nejblizsi prilezitosti oba tu appku smazat. Hele kazdopadne drzim palce 👍
    ---
    Snad se nerouham - Kdyby se neco stalo ❤️manzelce❤️ a nasel bych silu / nebo bylo nutne hledat pro nase decka nahradni maminku, ani bych nevedel kde zacit.

Ale vida: _BENNY zalezi cemu presne rikas chuda a co by nabidla jinak. Kdyby byla z okoli nebo ji nevadilo se sem prestehovat, umela by MAKROUSEK a byla by dobra nahradni mama, tak jo.

Napada me treba:
    * ZS / SS ucitelka (typicky /no offense/ nema vysoke prijmy, ale ma skills, jeji skills jdou vyuzit k nasim detem).
    * Penize byly ale ted jsou v haji protoze napr. dlouha nemoc nebo valka.
    * Kariera OK, ale ze zeme s opravdu nizkou kupni silou, potencial v kariere pokracovat tady.
    * Sikovna juniorka, tzn v aktualnim utlem veku nemajetna, kariera na startu. Tady bych byl velmi opatrny, protoze bych nerozumnel proc se nechytne nejakeho mladocha co je tez na startu, casu sehnat penize na zalozeni rodiny maji dost.

No co vam budu povidat, kdyz vidim ty "konstrukce" a "moznosti", az se rano vzbudim, dojedu koupit kytku pro ❤️manzelku❤️, snad nam to dlouho a spokojene vydrzi 👍
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... ale jen pokud ti je pod 40 :D
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Akorát, že to "nasráno v hlavě" je značně relativní a individuální :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NACITALKA: v klidu, pokud jsi chuda, oplacana pod čtyřicet, tak mas sanci mit chlapa s brisaky, velkym perem a nebude mit ani nasrano v hlavě.
    On kazdej "model" neni na modelky...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NJAL: Ale prd. Seznamky máš plný dedku a strejcu, co hledají v kategorii o dvacet let mladší. A ideálně štíhlou, pěknou, aktivní, aby uměla dobře vařit... A pak se steti, že si taková, kráva jedna povrchní, vybere věkem k sobě. Protože on má přece zkušenosti, chlapi zrajou a věk je jenom číslo. Teda u nich, zenskou stejnyho věku nechtějí, protože co by dělali s babou, že jo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    ANNIKA: Zeny zpravidla pracuji s moznostmi. Nikoliv s pravdepodobnostmi tech moznosti. ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANNIKA: i oplacana chuda ctyricitka ma narok na sveho Brada Pitta, jinak ji zivot podvedl!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NACITALKA: Sladit poptávku s nabídkou, především. A trochu pricetnosti ideálně k tomu. Je krásný chtít sexy, odusevnelyho, krasnyho a zabezpečenyho mladase s brisakama a velkým pérem, kterej mě bude na rukách nosit, jenže pokud jsem oplacana chudá čtyřicitka rozumu mdleho, tak pravděpodobnost, že se o mě dav takovejch porve, není úplně největší. Eufemisticky řečeno.

Platí to samozřejmě pro obě pohlaví... A svět by byl hned jednodušší.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Podle me je to picovina, nebo se s tim nesetkavam.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    VON_GILOTINE: já bych skoro řekl, že až poté, co platbu zopakuješ
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Inform9val jsem se na prislusnych mistech a ukazalo se, ze jak tinder tak bumble tak to treti v soucasnosti jedou ze dle lajku rozpozna tvuj typ a zacne te jim ukazovat az pote co zaplatis.
    Do te doby ne, abys nahodou neodesel bez placeni
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: akorat to dite pak bude muset na plastiku taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam